Bluepanter
33-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
21. 11.novembra 2021 15:24
6180 dní na BIRDZi
regnutý od 21. decembra 2008
Keby som mal klobúk, tak ho teraz dám dole pre všetkých veľkých hudobníkov, či už žijúcich alebo nežijúcich, charakterovo silných alebo hajzlov, lebo proste ich hudba je parádna :3
8 komentov
1
delica
6. 3.marca 2015 16:38
za týmto účelom som ochotná ti klobúk požičať
3
5
frajer si vždy na koncertoch dáva klobúk na piáno a keď dohrá, si ho nasadí, aby ho mohol ďakovne smeknúť pred obecenstvom
6
@tikalok zobral mi ho @cjubou lebo bol jeho, ale všetci vieme, ako silno je so mnou v spojení
@grietusha to je pekný zvyk
@grietusha to je pekný zvyk

Napíš svoj komentár
- 1 Lytaryta: *Belle Ziganesse ^^..ale nvm ci by mi mama dovolila...
- 2 Raketak: po vcerajsku som presvedceny , ze som mimoriadne inteligenty a uuuuplne normalny vzdealny...
- 3 Lejla32: Kto chce obdarovať na Vianoce vianocnyzazrak.sk/...
- 4 Nahodnyokoloiduci1: @mytickaentita Nenos tie čierne kožené boty, moc izolujú, a strašne...
- 5 Teal: youtu.be/rWwlA0ZKHoE...
- 1 Kviatek: Wau, prepad Bitcoinu je nič oproti dnešnému prepadu príčetnosti na tejto stránke. Ale...
- 2 Lejla32: Uz vyse 5 rokov je tu oversize moda a ja sa s tym stale...
- 3 Raketak: kolko plati @teal svojmu poskokovi @kobra aby ho v kazdej diskusii , v...
- 4 Tulipanoo: to ako riesite tieto dni, ze je tak skoro tma? ja som pripravena...
- 5 3kratadost: Ten pistaciovy krem z lidlu je... Nic moc, tbh. Zhodou okolnosti som sa...
- 6 Teal: Napíšte petíciu, drahí rakeťáci, lebo inak si vás neodblokujem a budete z...
- 7 3kratadost: Heheheh. Tento tyzden som mal dovolenku. Lenze som zabudol, ze mam dovolenku. A...
- 8 Lytaryta: a vbc nvm zohnat HDMI ---> DP (DisplayPort) redukciu, musí byt ACTIVE...
- 9 Lytaryta: 1jediny zbytocny deges, hulvát, chrapún, grobian, buran (a 'raketák', ...
- 10 Lytaryta: *Belle Ziganesse ^^..ale nvm ci by mi mama dovolila...
- 1 Lejla32: Jaj a btw, teal si ma pred nejakym casom zablokoval, za to...
- 2 Domek: Feminizmus bráni ženám mať deti. V podstate to celý čas bol len veľmi premyslený...
- 3 Clarise: Ked človek rozmýšľa co je horšie ci Traumabond alebo Love bombing
- 4 Riskozdeficitu: Riskozvychodu a Quattroformaggi s radostou oznamuju dvom psychotickym grafomanom aj zvysnemu osadenstvu bryndzu, ...
- 5 Domek: Čo počujem, keď vidím moderných mužov ako sa stále na niečo sťažujú. Taký...
- 6 Teal: 19. november rádio v Lidli: NaRODil sa KriStUs pÁán nAroDiL Sa NÁÁáááM!!!!!
- 7 3kratadost: Tento typek robi DnB presne tak, ako som sa spoluziakom na strednej, ...
- 8 Willbebetter: Pamatate si Momoglamorous? som pri nej obedovala. Aj po milion rokoch ju spoznam!...
- 9 Kviatek: Wau, prepad Bitcoinu je nič oproti dnešnému prepadu príčetnosti na tejto stránke. Ale...
- 10 Teal: Je za nehodami na slovenských železniciach ruská sabotáž? Čo si o tom myslíte?