Bluepanter
33-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
21. 11.novembra 2021 15:24
6134 dní na BIRDZi
regnutý od 21. decembra 2008
Keby som mal klobúk, tak ho teraz dám dole pre všetkých veľkých hudobníkov, či už žijúcich alebo nežijúcich, charakterovo silných alebo hajzlov, lebo proste ich hudba je parádna :3
8 komentov
1
delica
6. 3.marca 2015 16:38

za týmto účelom som ochotná ti klobúk požičať
3
5
frajer si vždy na koncertoch dáva klobúk na piáno a keď dohrá, si ho nasadí, aby ho mohol ďakovne smeknúť pred obecenstvom
6
@tikalok zobral mi ho @cjubou lebo bol jeho, ale všetci vieme, ako silno je so mnou v spojení
@grietusha to je pekný zvyk
@grietusha to je pekný zvyk

Napíš svoj komentár
- 1 Delegatka: Helou evrybady, je tu ešte niekto z mojej éry? Prišla som sem naspäť...
- 2 Tulipanoo: mam naplanovanu silvestrovsku dovolenku, 31.12 letim na Kanare, a potom z Kanarov...
- 3 Mytickaentita: ja milujem históriu!! :3
- 4 Skvrnka: Asi som do Matthewa McConaugheyho, a to som cely zivot nad nim ohrnala...
- 5 Kiksna007: Kto chodí ráno do fitka? Myslím keď otvárajú.
- 6 Raketak: Skoda ze niesom historyk ...
- 7 Raketak: What time is it ? Genocide time !!!!! Said Israel ...
- 8 Lytaryta:
- 9 Lytaryta: Oktopus s02e05 Veterán "primerane Mariky" xD ...
- 1 Azizi: Jednou z prvých vecí, ktoré sa učíme už ako malinké deti, je...
- 2 Teal: Ahojte. Kúpil som si nový spamovar v Planeo, fes popiči, zatiaľ spoko....
- 3 Lytaryta: ha! som tiez este stále neobdržal...
- 4 Delegatka: Helou evrybady, je tu ešte niekto z mojej éry? Prišla som sem naspäť...
- 5 Tulipanoo: mam naplanovanu silvestrovsku dovolenku, 31.12 letim na Kanare, a potom z Kanarov...
- 6 Mytickaentita: ja milujem históriu!! :3
- 7 Lytaryta: som tiez zacal v obyvacke ~ a skoncil som v kúpelni! ...
- 8 Dezolat: www.youtube.com/watch?v=g0a... @Teal -ko -san si spieva pri rannej sprche.
- 9 Skvrnka: Asi som do Matthewa McConaugheyho, a to som cely zivot nad nim ohrnala...
- 10 Teal: Well... Well... Well... Žeby náš na duši okradnutý psychonaut opäť vydržal...
- 1 Stankasalkoo: Vzdy ma to prekvapuje, ked niekomu chyba rodina…proste neviem si to predstaviť, ...
- 2 Lejla32: Omg dajte uz pokoj s tym spamom obaja, nebavi ma to uz vas...
- 3 Azizi: Jednou z prvých vecí, ktoré sa učíme už ako malinké deti, je...
- 4 Lytaryta: hmn ts :/ @Lejla32 ...
- 5 Mytickaentita: hodiny spevu by ma fixli :3
- 6 Ladydoga: i.postimg.cc/kgz1L5wm/FB...
- 7 Lytaryta: jo, sa tiez mám vynikajúco, priam úzastne :/ ...
- 8 Chumaj: kamarati v mojom okoli sa postupne zenia, riesia hypoteky a chcu rodiny...mna zaujima,...
- 9 Teal: Ahojte. Kúpil som si nový spamovar v Planeo, fes popiči, zatiaľ spoko....
- 10 Lytaryta: ..jako 5. kolo na voze.. xD ...