Bluepanter
33-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
21. 11.novembra 2021 15:24
6020 dní na BIRDZi
regnutý od 21. decembra 2008
Keby som mal klobúk, tak ho teraz dám dole pre všetkých veľkých hudobníkov, či už žijúcich alebo nežijúcich, charakterovo silných alebo hajzlov, lebo proste ich hudba je parádna :3
8 komentov
1
delica
6. 3.marca 2015 16:38

za týmto účelom som ochotná ti klobúk požičať
3
5
frajer si vždy na koncertoch dáva klobúk na piáno a keď dohrá, si ho nasadí, aby ho mohol ďakovne smeknúť pred obecenstvom
6
@tikalok zobral mi ho @cjubou lebo bol jeho, ale všetci vieme, ako silno je so mnou v spojení
@grietusha to je pekný zvyk
@grietusha to je pekný zvyk

Napíš svoj komentár
- 1 Pravnik: Štát prerozdeľuje demokraticky, bohatí prerozdeľujú podľa svojich záujmov.
- 2 Tomas5555555: Hoci je Zidov vo svete len 1/600, az 1/5 Nobeloviek su ludia s...
- 3 Teal: Robert Kubica vyhral 24 hours of Le Mans
- 4 Tomas5555555: Hľadám si ženu, čo lásku by chcela, no každá má...
- 5 Y4nn4: Stále som sa ešte nevyrovnala s tým, že prestali vyrábať pomarančové acidko >
- 6 Lytaryta: Ivo Schlägel 15. 6. 2025 11:49 Velký krásný šerif hrozí...
- 1 3kratadost: Ako je mozne, ze v ukrajinskej armade nie je viac sabotazi, vzhladom...
- 2 Jf: Cvicenie je super. Od januara som zacala cvicit, aby som vladala dvihat tazke...
- 3 Pravnik: Štát prerozdeľuje demokraticky, bohatí prerozdeľujú podľa svojich záujmov.
- 4 Azizi: Dnešná porcia nostalgie z 90-tych rokov je nezabudnuteľný králiček Azurit "Všetko je...
- 5 Lejla32: Dosli sme sem a hlasia tu 28 stupnov na dalsie dni to co...
- 6 Raketak: Kde kolvek sa votrelo USA , tak vsetko znicilo !!!! Najvacsi svetovi vykoristovatelia...
- 7 Tomas5555555: Hoci je Zidov vo svete len 1/600, az 1/5 Nobeloviek su ludia s...
- 8 Teal: Robert Kubica vyhral 24 hours of Le Mans
- 9 Tomas5555555: Hľadám si ženu, čo lásku by chcela, no každá má...
- 10 Yoss: www.youtube.com/watch?v=YfA...
- 1 Mytickaentita: cintoríny by mali byť otvorené nonstop
- 2 Mytickaentita: iritujú ma nesamostatní ľudia
- 3 Tulipanoo: ja: snazim sa nadviazat kontakt s niekym, kto nie je uplne moj typ...
- 4 3kratadost: Ako je mozne, ze v ukrajinskej armade nie je viac sabotazi, vzhladom...
- 5 Mezomus: ja som ze spalil 2000€ tento tyzden
- 6 Lejla32: Akozeew drbne ma fakt, zistila som ze ta cast korfu kde mame ist...
- 7 Teal: Zobudili ma padajúce akciové trhy. Ešte nikdy som tak rýchlo nevyskočil z postele.
- 8 Zavritojemizima: Ach, tak som sa tešil z návratu na Birdz, ale skapal tu...
- 9 Tulipanoo: hadajte, koho dnes povysili a uz nebude junior
- 10 Jf: Cvicenie je super. Od januara som zacala cvicit, aby som vladala dvihat tazke...