Mám taký problém.Mám priatelku s ktorou som už asi rok a pol.Lenže momentálne na mna nadáva,nechce ma ani vidiet a najradšej by ma zabila.
Boli sme dohodnutý,že sa spolu stretneme.No bohužial ja som akosi meškal.Ona mi volá,prezváňa ma nech si pohnem.Ja jej vravím,že už som na ceste za ňou.Nech mi ide na proti.
V tom som stretol kamarátku,trošku v opitom stave.Pozerám na ňu,čo robí a pokúšam sa jej čo najrýchlejšie striast.Zrazu sa na mňa Lucka nalepi,a vraví mi aký som zlatučký a či niečo nepodnikneme.Pozerám na ňu a totálne prevraciam očami,pričom cítim jej ruku niekde kde by nemala čo robit.V tom začínam mat strašne zlý pocit,že sa určite niečo stane..A stalo sa.Objala ma a vrhla sa na mňa v tom zmysle,že ma začala bozkávat a jej ruky su nacapené na mojom zadku..V tom spoza chrbta počujem len:"No čo dalo sa čakat,šak po roku a pol som ta asi omrzela"..a zrazu ako uteká preč.Luciu som tak odsotil,že jej pád ma obsolútne nezaujímal a snažil som sa utekat za Juliou.Dobehol som ju,chytil a ona so slzami v očiach na mňa pozerá a krúti hlavou.Vravím jej nieje to tak ako to vyzerá.Bola opitá nalepila sa na mna.Ona sa zmôže akurát na to,že jasne vždy je v tom alkohol a hlavne výhovorky.Nevyzeral si na to,že by ti to nejak prekážalo.Dobre si vedel,že idem za tebou..Mal si ju poslat niekam..Ale asi sa ti to páčilo..A odišla...
Ja som nechápavo stál,moje myšlienky boli strašné.Nevedel som čo mám robit.Mala pravdu nemal som dopustit to,aby sa stalo to čo videla..
Chápem,že sa hnevá a myslí si to najhoršie..Moc ju milujem a nechcem ju stratit,len ked je taká tvrdohlavá..Chápen zasa to,že si myslí to najhoršie..Ved ked vidí ked niekto robi niečo,čo môže len ona je samozrejmé,že sa nahnevá a trápi..Prosím Vás poradte mi niekto..ako to mám napravit..Moja bábika nije zlá a chápem ju..Len jedno viem,že ju nechcem stratit.

 Blog
Komentuj
 fotka
blazon  9. 7. 2007 18:12
Joj, no nič iné ako porozprávať sa s ňou by som ti nevedela poradiť . Proste ak ťa má rada, musí ti veriť, aj keď byť v jej koži chcela by som možno počuť aj niečo od tej ženskej - druhej .
 fotka
marilyn  9. 7. 2007 18:27
jasne jedine rozhovor pomoze...a mozes k nemu pridat aj kopiu tohto Blogu myslim ze kazda rozumna baba by to pochopila
 fotka
zuzuzu18  6. 11. 2007 21:53
no tento blog, toto vyznanie je krásne, jediné čo môžeš spraviť, asi jej kúpiť fakt krásnu kyticu, asi najlepšie jej obľúbených čo by si po roku a pol mal vedieť aké kvety sa jej najviac páčia...prekvapiť ju, nedovoliť jej nič povedať, pobozkať ju a potom vysvetliť..myslím, že potom bude šetko ok aspoň dúfam, ale nezaručujem

veľa šťastia...
Napíš svoj komentár