Birdz
samotný portál, hľadá sa
najnedávnejšie lognutie
9. 1.januára 2021 01:13
7249 dní na BIRDZi
regnutý od 22. novembra 2005
medzi prvými, keď vznikali prvé testovacie profily
VYHODNOTENIE ANKETY O NAJPOPULÁRNEJŠIEHO POUŽÍVATEĽA BIRDZ
4.miesto: @antifunebracka - 11,1% hlasov (6)
3.miesto: @mayben - 16,7% hlasov (9)
2.miesto: @torpedo08 - 31,5% hlasov (17)
1.miesto: @fxxovdehydratovanyotec - 40,7% hlasov (22)
4.miesto: @antifunebracka - 11,1% hlasov (6)
3.miesto: @mayben - 16,7% hlasov (9)
2.miesto: @torpedo08 - 31,5% hlasov (17)
1.miesto: @fxxovdehydratovanyotec - 40,7% hlasov (22)
15 komentov
1
ye6xncvl
25. 7.júla 2017 22:18

3krat huraa pre @fxxovdehydratovanyotec !
2
Zúčastneným a voličom ďakujeme, víťazovi a umiestneným gratulujeme a žiadame víťaza aby sa nám ozval v TS
5
hlasy od operpohromy, poperpohromy a stoperpohromy boli odignorovane
7
Ja mám pocit, že Birdz už dávnejšie predali nejakému šialenému vedcovi, ktorý tu už len robí nejaký dlhodobý sociálny experiment. Platený z eurofondov.
11
Hrozne sa mi lubi ako to birc kolektivne strolloval dufam, za sa ten typek najde
13
Ako moze vyhrat niekto, kto tu ani nechodi? Cele hlasovanie bolo zmanipulovane....

Napíš svoj komentár
- 1 Mytickaentita: som akademická zbraň! :3
- 2 3kratadost: Som prekvapeny odolnostou mojich kosti. Velmi neprijemne mi vcera 60kg EZ bar rozpucil celou...
- 3 Lytaryta: zdravy chudobny (s 1 hoodne dost slubnym nápadom, ideou, R-D témou, ...
- 4 3kratadost: Tunel Visnove je vraj uz takmer hotovy! Uz len tak 10-15 rokov a bude...
- 5 Razorblades: Čo zvyknete robiť, keď sa vám naskytne neplánovane voľný deň ? Máte nejakú...
- 6 Azizi: Vedeli ste, že na Netflixe existujú neoficiálne takzvané "secret codes", podľa ktorých...
- 7 Stankasalkoo: Preco tu nikto nepridáva fotky??? Ja by som aj pridala ale strasne trápne by...
- 8 Lytaryta: places jako dast! xD hey, ...
- 9 Bot: youtu.be/fMiDeHfCkjc...
- 10 Lytaryta: sa tu uz takmer nikdo nebaví (s nikym), nielen fotky ne-pridáva.....
- 1 Raketak: Ked medicinu vystudovali Krajci a Kotlar , tak to musi vystudovat hoc aky...
- 2 Mytickaentita: som akademická zbraň! :3
- 3 3kratadost: Som prekvapeny odolnostou mojich kosti. Velmi neprijemne mi vcera 60kg EZ bar rozpucil celou...
- 4 Lytaryta: zdravy chudobny (s 1 hoodne dost slubnym nápadom, ideou, R-D témou, ...
- 5 3kratadost: Tunel Visnove je vraj uz takmer hotovy! Uz len tak 10-15 rokov a bude...
- 6 Lytaryta: tak este + 1 - 2+ vlciakov, /dobermanov xD (do...
- 7 Razorblades: Čo zvyknete robiť, keď sa vám naskytne neplánovane voľný deň ? Máte nejakú...
- 8 Abstraktdepres: Dúfam že sú brincáci konečne spokojní! ; ( Včera bolo uplne...
- 9 Azizi: Vedeli ste, že na Netflixe existujú neoficiálne takzvané "secret codes", podľa ktorých...
- 10 Lytaryta: ..byt vycvicené, /zvyknuté, aby neokusovali kanc.kreslá, papiere, epedy, neskriabali...
- 1 Tulipanoo: dnes som na terapii prvykrat plakala, trvalo to len 10 mesiacov
- 2 Mytickaentita: na jeseň sa móda robí úplne že najlepšie :3
- 3 3kratadost: Do pice s kuriermi. Neprisla mi panvica. Tesil som sa na nu. Ze jaku...
- 4 Raketak: Ked medicinu vystudovali Krajci a Kotlar , tak to musi vystudovat hoc aky...
- 5 Teal: Zase volala pani Dezolátová, že jej syn @dezolat -ko -san -ko -bambus -ko...
- 6 3kratadost: Nic, prisiel ten den, idem sebe kupic nerezovu panvicu. Uhlikova ocel je...
- 7 Mytickaentita: som akademická zbraň! :3
- 8 Swamper: Čo znamená , keď odbočujem na križovatke z hlavnej vpravo a pred priechodom...
- 9 Teal: Ukazal som mojej žene, čo ju mám zamknutú v pivnici, @dezolat -ko...
- 10 Lukaso121: Vcera som sa rozhodol byt Lietadlo , ale uz nemozem ; (...