rozhodol som sa zhrnúť reklamy na Kofolu na ,ktoré sa pamätám (nebudú po porade):

1)Bolo to už dosť dávno, keď prišla reklama s Nudaplážou. Ako dvaja chalani prenásledujú hezkú kočku až na nudapláž, tam zhodia plavky a penisi si zakryjú pohárom Kofoly. Potom príde tá kočka, chalan jej podáva pohár a pritom sa usmieva:

"Keď ju miluješ nie je čo riešiť"


2)Ďalej si pamätám na dvojdielnu reklamu s kúzelným nádychom , volala sa Ako uloviť Adélu... tuším.ˇMladý barman sleduje krásnu kočku, ako príde so svojim frajerom do krčmy a on po nej strašne zatúži, vtedy z čapovacej mašiny Kofoly zaznie : "Povedz Alofok." On to povie a zmizne.
V druhom dieli sme sa dozvedeli ,že v skutočnosti sa zmenil na ušatý pohár Kofoly. Ten zanesie čašník k stolu ,kde sedí kočka. Usmeje sa na ňu, no jej frajer ho zastraší. Dievča sa napije kofoly a vtedy sa barman zmení naspäť na chalana a kočkin frajer len kuká ako sa bozkávajú a stráca nervy.

3)Reklama so zamilovaným párikom na námestí, romantické napätie, chystá sa prvý bozk, keď v tom priletí malý drzý sopliak a huláka :"milenci sa milujú,..." .Dievčina príde za ním pobozká ho, jemu sa to zhnusí a uteká na svojom bicykli. Dievčina sa pozrie na svojho frajera a už je len počuť :

"Jednoducho nie je z cukru"

4)Tohtoročná reklama, kde sa ďalší mladý párik nasťahuje do nového bytu. Sledujeme ich život v novom byte, kde sú neustále nejaké problémy: "Je hrozná" ,"Je príšerný". Napijú sa Kofoly a zrazu si uvedomujú vzájomné klady, ako je už zvykom sa pobozkajú.

"Rozdiely, láske pristanú."

Táto reklama má aj ďalšiu 5sekundpvú variantu, kde hrajú Strip-človeče. Chalan jej vyhodí figúrku, zas nezhody, dievča zhodí tričko, usmejú sa na seba, pobozkajú a zas slogan...

5) Moja obľúbená - vianočná. Otecko s dcérkou idú pytliačiť do lesa , so zámerom odrezať vianočný stromček. Otecko hovorí:

-"Keď vydržíš až do večera, nepapať, uvidíš zlaté prasiatko."
-"Oci a bude mať aj také veľké zuby zahnuté dohora?"
-"Musíš ,vydržať a budú aj zuby."
-"Nie, nie ja nemusím ja už ho vidím."

Otecko sa pozrie ,odhodí pílku, vezme dcérku na ruky a utekajú pred diviakom. Záber na upílený stromček, obrázok kofoly a... slogan si už nepamätám




Jednoducho Kofolové reklamy sú vždy veselo-sviežo-originálne. Mám ich veľmi rád, obzválšť vianočnú... jediná ktorá mi už liezla na nervy bola s tým sopliakom "Milenci sa milujú" .

 Recenzia
Komentuj
 fotka
petronellka  28. 7. 2008 13:48
strasne sa mi paci reklama cislo 3 a 4....proste su bozskeeee
 fotka
tomas  28. 7. 2008 13:56
vies co benzinko mam napad, co keby si tie reklamy nasiel na google a vlozil medzi odstavce ich embed kod... ze by boli v blogu ukazky
 fotka
lola8  28. 7. 2008 13:59
mne sa strasne pacia tie reklamy aspon niesu nudne ako ostatne.. ale najviac na to milenci sa milujuuuu a potom jasne nie nie ja nemusim jaaa uz ho vidim
 fotka
kat  28. 7. 2008 14:06
aj mne sa strasne pacia tie reklamy
 fotka
kemuro  28. 7. 2008 14:31
ako uloviť adelu ergo .Bimbo ťa nakope
 fotka
kemuro  28. 7. 2008 14:33
a kvianočnej bol slogan



užite si tie pravé slovenské vianoce s kofolou
 fotka
joelina  28. 7. 2008 20:16
suhlasim, byvaju ozaj pekne
 fotka
pedall  8. 10. 2008 21:25
ja si spomínam na takú z knižnice. Chalan stojí na knihách a bozkáva babu (lebo je moc nízky) a samozrejme slogan "Keď ju miluješ, nieje čo riešiť"
Napíš svoj komentár