Azizi
dievča, na chlapcov
najnedávnejšie lognutie
dnes 21:50
6530 dní na BIRDZi
regnutá od 11. novembra 2007
Vedeli ste, že na Netflixe existujú neoficiálne takzvané "secret codes", podľa ktorých môžete detailne filtrovať výber odporúčaných filmov a seriálov? Napríklad psychologické thrillery nájdete pod kódom 5505
3 komenty
1
azizi
dnes 20:00

www.netflix.com/browse/genre/5505
2
Ano, mne to raz ukazoval frajer, ked som sa ho pýtala, ci sa tam nedá filtrovať podľa krajiny pôvodu, lebo som chcela pozerat kórejské seriály ale ten kód si uz nepamatam, bolo to uz dávno a netflix nam ide len raz za mesiac vždy

Napíš svoj komentár
- 1 Mytickaentita: som akademická zbraň! :3
- 2 Lytaryta: zdravy chudobny (s 1 hoodne dost slubnym nápadom, ideou, R-D témou, ...
- 3 3kratadost: Som prekvapeny odolnostou mojich kosti. Velmi neprijemne mi vcera 60kg EZ bar rozpucil celou...
- 4 3kratadost: Tunel Visnove je vraj uz takmer hotovy! Uz len tak 10-15 rokov a bude...
- 5 Razorblades: Čo zvyknete robiť, keď sa vám naskytne neplánovane voľný deň ? Máte nejakú...
- 6 Abstraktdepres: Dúfam že sú brincáci konečne spokojní! ; ( Včera bolo uplne...
- 7 Azizi: Vedeli ste, že na Netflixe existujú neoficiálne takzvané "secret codes", podľa ktorých...
- 8 Stankasalkoo: Preco tu nikto nepridáva fotky??? Ja by som aj pridala ale strasne trápne by...
- 9 Lytaryta: places jako dast! xD hey, ...
- 10 Lytaryta: hah buggattiy xD
- 1 Raketak: Ked medicinu vystudovali Krajci a Kotlar , tak to musi vystudovat hoc aky...
- 2 Mytickaentita: som akademická zbraň! :3
- 3 Lytaryta: zdravy chudobny (s 1 hoodne dost slubnym nápadom, ideou, R-D témou, ...
- 4 3kratadost: Som prekvapeny odolnostou mojich kosti. Velmi neprijemne mi vcera 60kg EZ bar rozpucil celou...
- 5 3kratadost: Tunel Visnove je vraj uz takmer hotovy! Uz len tak 10-15 rokov a bude...
- 6 Lytaryta: tak este + 1 - 2+ vlciakov, /dobermanov xD (do...
- 7 Razorblades: Čo zvyknete robiť, keď sa vám naskytne neplánovane voľný deň ? Máte nejakú...
- 8 Abstraktdepres: Dúfam že sú brincáci konečne spokojní! ; ( Včera bolo uplne...
- 9 Lytaryta: ..byt vycvicené, /zvyknuté, aby neokusovali kanc.kreslá, papiere, epedy, neskriabali...
- 10 Azizi: Vedeli ste, že na Netflixe existujú neoficiálne takzvané "secret codes", podľa ktorých...
- 1 Tulipanoo: dnes som na terapii prvykrat plakala, trvalo to len 10 mesiacov
- 2 Mytickaentita: na jeseň sa móda robí úplne že najlepšie :3
- 3 3kratadost: Do pice s kuriermi. Neprisla mi panvica. Tesil som sa na nu. Ze jaku...
- 4 Teal: Zase volala pani Dezolátová, že jej syn @dezolat -ko -san -ko -bambus -ko...
- 5 Raketak: Ked medicinu vystudovali Krajci a Kotlar , tak to musi vystudovat hoc aky...
- 6 3kratadost: Nic, prisiel ten den, idem sebe kupic nerezovu panvicu. Uhlikova ocel je...
- 7 Mytickaentita: som akademická zbraň! :3
- 8 Swamper: Čo znamená , keď odbočujem na križovatke z hlavnej vpravo a pred priechodom...
- 9 Teal: Ukazal som mojej žene, čo ju mám zamknutú v pivnici, @dezolat -ko...
- 10 Lukaso121: Vcera som sa rozhodol byt Lietadlo , ale uz nemozem ; (...