Som tu,v Birdzi ako novo registrovaný užívateľ.Kritika z mojej strany má za účel upozorniť na pravdu o väčšine z ušívateľov tohto fora.
Nemá význam menovať dotyčných a ani dohadovanie sa o dôvodoch
správania sa na tomto slušnom teenagerskom fore.Príklad na kritiku tu už raz ,či dvakrát padol a je v podstate napísaná pre zopár ľudí,ostatní,ktorí sa do tých textov možno (!) začítali,alebo si tým rýchlo "prešli",si dozaista nemali možnosť si posolsto tej kritiky osvojiť a ponechať si hlavne základ z nej.V skutku na tomto fore poväčsine,ako v nadpise,ide o tzv. "krásne ohavnosti" ,nič konkrétneho,aspoň čo sa týka reálnych vecí a objektivity významov,ktoré sa na tomto fore prezentujú.Naše (počítam aj seba) subjetkívne názory v skratke,nekorešpondujú s objektínou realitou všedných dní.

 Blog
Komentuj
 fotka
storm8  22. 8. 2013 02:24
Ach... Milý Attis ... nie som si celkom istá o čo Ti ide, ale v skratke to zhrniem. Užívatelia birdzu vedia čo si môžu jeden ku druhému dovoliť .. neviem aký poriadok zase ideš nastoliť ... lebo nech to čítam koľko chcem, tak mi to význam nedáva ... ale držím Ti palce! Je krásne, že ideš meniť niečo čo sám ako nový nick (ani keby si s takých spravil sto) nezvládneš ...



P.S. 287 dní .. aký novo?
Napíš svoj komentár