Každá princezná má svoj hrad. Nie nie, nežije pod strechou svojho otca, pokým sa pre ňu nenájde vhodný ženích. Keď je princezná dostatočne veľká, kráľ jej daruje vlastný hrad, na ktorom ona sama vládne. Niekedy to však kráľ urobí príliš neskoro, niekedy príliš priskoro.. O to horšie pre princeznú. Ale to je už iná rozprávka.
Takto princezné vládnu svojim hradom a poddaným. Avšak nie vždy je všetko idylické.. Celkom pravidelne prichádzajú nájazdy princov, ktorí by princeznin krásny hrad radi získať. Niektorí prichádzajú znova a znova, niektorí sa vzdajú a odídu bez boja, keď vidia, že princezná im hrad dať nechce. To je občas ten lepší prípad.

Často sa však stáva, že nejaký neznámy princ hrad dobyje, zmocní sa ho a niekedy sa zmocní dokonca aj princeznej. Takto to môže trvať dlhé roky, pokým nepríde iný princ, ktorý princeznin hrad získa pre ňu naspäť. V takomto prípade však môžu nastať tri veci.

Môže to byť jeden zo zlých, ktorých netrápi princezná, ale len jej hrad. Pri tejto možnosti sa opakuje to s prvým princom, čo je veľmi smutné a pre princeznú bolestivé.. Ťažko sa jej potom opäť stavajú hradby a prestáva mať na to síl..

Druhou alternatívou je, že princeznej príde s vydobytím hradu späť vypomôcť nejaký iný princ. Je možné, že už má svoj hrad aj princeznú, alebo ešte stále hľadá a pri tejto sa len zastavil, aby jej dobromyseľne pomohol. Títo princovia však netušia, že takouto pomocou skôr poškodia sebe aj princeznej.. Princezné sú očarené dobrým srdcom neznámeho princa, lebo zatiaľ zažili len toho násilníckeho a ak si nedajú pozor, poľahky mu celý svoj hrad darujú. Princ ho však pôvodne nechcel, čo teraz? Veľmi jemne musí princeznej vysvetliť, že je síce potešený, ale nechce ho.. Výnimočne je však možné, že princ zostane, lebo zistí, že tento hrad je vlastne to, čo hľadal.

Tretia možnosť je však, že princ- záchranca sa do princeznej zaľúbi, ona do neho, spoja svoje hrady a po istom čase vytvoria spoločné kráľovstvo. Tento prípad je najkrajší a vlastne aj celkom častý.

Lenže princezné a často aj princovia bývajú netrpezliví.. Chodia od hradu k hradu, búchajú na brány a tie zostávajú zatvorené. Princezné zase tie brány otvárajú dokorán pre hocikoho, len aby neboli na tom svojom hrade samotné. Hocijaký princ to ihneď využije, je mu jedno, čo je to za princeznú, len aby mal už konečne vlastný hrad. Potom vznikajú piesne a rozprávky o smutných princeznách zamknutých vo veži a o smutných princoch pred zatvorenými bránami. Lebo na hrade už vládne niekto iný.

Veľmi zriedka sa stáva, ale stáva sa, že princezná si svoj dobytý hrad vybojuje naspäť. Vyženie princa, ktorý si ju neváži, zvýši hradby, posilní stráže a zatvorí sa pred svetom. Takto majú ale dobrí princovia oveľa ťažšiu úlohu. Na to, aby dobyli jej hrad a musia byť veľmi odvážni a bojovní. Veľa z nich zlyhá a princezná je čoraz smutnejšia.. Ona si predsa opevnenie vybudovala len na svoju obranu, veľmi rada by niekoho vpustila dnu, ale dostane sa tam naozaj len ten najsilnejší.

Nakoniec však, po dlhoročných bojoch (niekedy ale aj bez boja), nájde každý princ svoju princeznú a jej hrad. Dobyje ho, a ..

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  7. 4. 2015 08:04
Moja princezná
 fotka
tequila  11. 5. 2023 16:22
este som nevidel prirovnat vaginu k hradu
Napíš svoj komentár