Dostala som taký nápad, že ak sa vo mne nahromadí kopa emócii tak ako teraz tak sem vždy napíšem.

Táto časť bude venovaná vzťahom v našej rodine a mojej birmovke.

Už je to nejaká doba čo máme s mamou zlé obdobie stále sa hádame a kričíme po sebe. Nepáči sa mi to, že je to takto a už vôbec nie ak je to pred mojou birmovkou.

Začalo sa to už tým, že som nemala ani šaty na birmovku a mama mi nechcela dať peniaze na ich kúpenie. Nakoniec mi ich tento týždeň dala a ja som si na poslednú chvílu niečo zohnala.

Okrem toho, že sa hádame mi s mamou tak sa pohádala aj mama s jej sestrou a pretože moja babka má radšej mojej mamy sestru (teda podla mojej mamy) tak nepríde na moju birmovku ani moja teta a ani moja babka.

Mama dnes kvôli tomu prišla domov s plačom. Veľmi ma to mrzí, že sa takto hádame. Mala som s ňou asi 2 hodinový rozhovor v ktorom mi plakala ako babka mala vždy radšej jej setru a ako sa oni spolčili proti nej.


Vačšsina mojich kamarátov to má tak, že už sa u nich schádza rodina pred birmovkou a prídu tam celé rodiny a odomňa tam prídu len rodičia.

Takže môj velký deň bez mojej rodiny bude stáť za velké ....

Ešte aj moja kamarátka tam príde ale najbližší nie.

Dneska pri spovedi sa ma farár pýtal čo mi je, ale nemala som mu silu povedať, že sa vôbec neteším na birmovku a čo sa deje. (aj ked to teraz možno lutujem)

A vôbec ja nechcem žiadnu birmovku a ani žiadnu oslavu po nej.
Nič pokial sa tam nezídeme ako celá rodina.

Ja viem som divná, ale mne záleží na rodine a preto chcem aby pri mojom velkom dni boli všetci tí ktorích mám rada.

 Blog
Komentuj
 fotka
mkamka  16. 5. 2011 18:46
dušička zlatá, ja ti poviem jednu vec- na mojej birmovke, ktorú som mala spoločne so sestrou bol v kostole z celej rodiny len môj brat (okrem sestry), oco bol vtedy v nemocnici a mama nechodí do kostola, u nás takéto veci z neznámych príčin ani nie sú dôvodom na nejaké rodinné oslavy

ale vidím, že pre teba je to veľmi dôležité, tak ti držím palce, aby sa všetko v tvojej rodine urovnalo
 fotka
antifunebracka  16. 7. 2012 16:09
birmovka is overrated!
Napíš svoj komentár