Preco?preco viac milujem svojho psika ako svojho chalana?Preco zanedbavam toho koho milujem pre obycajne zviera?

Odpoveď je jednoducha.ON sa neraduje ako male dieta keď ma uvidi,neskače ako klokan keď ma uvidi,nežobroni o každy dotyk.

ON potrebuje počuť LUBIM ŤA ale ona to nepotrebuje.Nehodnoti,nevyčita je rada za každú sekundu ktorú som s ňou,miluje ma bez hranic.

Nevadi jej keď za ňou pridem nechce nič viac ako aby som ju lúbila.
Nevadí jej keď mám mastné vlasy,som neupravená,smrdim alebo mam zlu naladu.

Mne tiež nevadi keď je cela blatova ,keď mám jej chlpy po celej tváry-po celom tele.Nevadi mi že skače odušu len preto aby mi mohla olizať tvár.

Nevadi jej keď na ňu navrieskam preto že mam zlu nladu,poteší ma keď som smutna a stačí mi len keď je pri mne.Dodava mi silu keď sa s niekym pohadam,keď mám splín.

Tak preto milujem svoju JENNY..Ona zostane aj keď moj chalan odide a odidu aj všetci osttny...Lebo je to ona kto ma bazhranične miluje a som to ja co miluje ju....

 Blog
Komentuj
 fotka
vaurien  6. 1. 2008 22:17
chudak ty,mozes sa rovno zabit.. .pes je pred laskou.. .zvieracia "laska" ej pred skutocnou.. .?? ?to je jebnute.. .chudak ten chalan,mozno ta skutocne lubi a ty len a len tvoja Jenny(pekne meno),mohla by si sa spamatat.. .
 fotka
quixinka  6. 1. 2008 23:51
suhlas, ja tiez nechapem... a nechapem vobec ako sa da porovnavat laska k zvieratu s laskou k cloveku... proste k tomu svojmu chlapcovi podla mna necitis vobec lasku, pokial dokazes uvazovat o tom, ze mas radsej svojho psa...
 fotka
snica  7. 1. 2008 02:22
hehe a deticky budes robit tiez s jenny, ci ako ?
 fotka
adula  30. 10. 2008 12:36
boze a vy ju vobec nechapete..nepoznate ju....ona lubi aj svojho tomasa...len jenny je pre nu viac....ale nedava to tomasovi najavo...ona si vzdy najde cas aj na neho aj na nu....ked sa dohodne s tomasom tak si to nerozmysli len koli tomu aby sla vonku s jenny..tak to neni....ona...lubi oboch..len vy to nechapete...tina kjasne si to napisala...a nevsimaj si ich oni ta nepoznaju apson tak ako ja heh ze aspon ked sme najsamlepsie kamosky je to len ich nazor,,.a podla mna len preto lebo takuto situaciu nikdy nezazili...nezmen sa mi laska ...mooooooooc ta lubim..posiela kiss
 fotka
aenrel  6. 11. 2008 01:47
laska medzi ludmi? haha nedajte sa vysmiat.
 fotka
suguku  11. 8. 2009 13:55
A práve tu sa potvrdzuje staré známe : Pes,najlepší priateľ človeka
Napíš svoj komentár