Nie, nie ten zoznam s ktorými sa normálne stretávame hocikde na nete (napr. falošný facebook kde si vás pridá každý známy a je nazývaný "priateľom"), ale taký ten nepísaný zoznam priateľov, tých, pravých priateľov.

Veľa výrokov hovorí o priateľstve, a ten kto zažíva také to pravé priateľstvo z tých výrokov, tak tomu skutočne závidím.

Po čase zisťujem, že na tom zozname bolo už zopár ľudí, niektorých som vyškrtla po odsťahovaní, niektorých po sklamaní, iných po tom, že vlastne ani neviem prečo, dôvod som sa nedozvedela, no keď jeden nemá záujem nikomu sa nútiť nebudem.

Fajn vec na tom je, že pri vyškrtávaní, je tu aj pridávanie, preto som našťastie na tom zozname nikdy nemala nulu.

Naskytuje sa teda otázka keď sú taký striedavý a nevydržia tam dlhšie ako 5 rokov, či sú to teda pravý priatelia. S účtovného hľadiska sú to dlhodobý priatelia, keďže priateľstvo trvá viac ako jeden rok, ale je to dlhodobé priateľstvo teda aj pravým priateľstvom tak ako má byť? Ja si na tú otázku odpovedať neviem.

No momentálne mi to vyhovuje, že tam ešte pár ľudí ostalo...

Pozdravujem Martinka, Ivanku, Dominiku a Moniku

Tých zopár statočných

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
tomas  17. 10. 2009 02:20
Nič netrvá večne, a dlhodobé priateľstvá tiež nemusia byť večné, ale sú dobré, ak sú aspoň v čase svojho trvania úprimnými priateľstvami.



Nikto nemá stovky priateľov, stačí aj zopár, ak sú kvalitní.
 fotka
katka25  17. 10. 2009 08:13
@tomas povedal si presne to,čo by som povedala aj ja...
 fotka
elwinko  17. 10. 2009 21:46
S priateľmi je to vždy beh na dlhé trate.....aspoň v tom hľadaní.....trvácnosť má väčšinou krátku dobu expirácie....



(hádam som to nedoplietol)
 fotka
antifunebracka  27. 12. 2010 18:08
ja nemam ziadneho cloveka, ktoremu mozem zavolat o polnoci, ze som v komarne a nemam sa ako dostat domov. myslim, ze len skutocny kamos by sa obliekol a siel po mna, ale ako poznam tych mojich, ani by mi nedvihli, hh
Napíš svoj komentár