Dnes som mala jeden s najhorších snov v živote, alebo presnejšie nočnú moru. Nebola to nočná mora v ktorej sa niečoho bojíte, že vás to naháňa, zabije a zje alebo niečo podobné. Bolo to o tom ako sa stalo niečo niekomu koho mám rada...

Začalo sa to celkom nevinne. Ja, sestra, teta a tetina kamoška sme išli znova niekam spoločne na dovolenku tak sme sa usadili v lietadle kde boli 4 sedadlá oproti sebe tak sme sa celú cestu mohli rozprávať. Bolo to fajn lebo som vôbec necítila, že letím. Toto bol prvý sen, ktorému som vôbec nepochopila lebo okrem toho, že sme boli celý ten čas na letisku a v obchode čo bol na letisku sa tam nestalo nič a išli sme znova domov. Sen čo prišiel potom bol však oveľa horší.

Išla som s ocinom do jedného domu. Bol to dom ako u mojej babičky v Nových Zámkoch. Teda aspoň zvonka. Obyčajný 12 poschodový panelák. Teda vyzeral. Mal ich asi viac. Vnútri to vyzeralo však trochu inak. Hlavne výťahy boli nejaké, ani neviem ako to nazvať.. modernizované? Síce nepodstatná vec, ale niekedy si zapamätám detaily v snoch.

Vystúpili sme, vlastne ani neviem na ktorom poschodí. Zrazu sme išli k nejakému cigáňovi (Rómovi) a na niečom sa dohadovali, no bohužiaľ neviem presne na čom. S tým ujom bývala moja teta, ale len v tom sne. Ukazovala mi nejaké, hm, niečo ako granule alebo čo to bolo. Vraj sú to kľúče alebo čo a sú veľmi dôležité. Ten byt bol celý taký starý a boli v ňom niektoré veci také vyšívané a orientálne. Počula som s izby kde bol ocino a ten ujo nejakú hádku.

Zrazu do obývačky kde som bola vošiel ten ujo a zobral zo steny ako keby šabľu alebo čo to bolo, taký malý meč. Úplne som sa zhrozila a bežala za ním. Videla som ocina vylezeného v rohu za závesom ako stojí na nejakej stoličke a snaží sa holými rukami brániť pred tým hrozným človekom. Povedal, že mám rýchlo ísť preč.

Bola som zhrozená a snažila sa s tým čo mi dala teta otvoriť dvere, no nešlo to. Dvere boli v kuchyni a tak som videla, že do kuchyne vošiel ten pán a hovoril, že je po všetkom. Nechápala som a s tušením čo sa stalo som bežala za ocinom.

No bolo to trochu inak ako som si myslela. ocino tam nikde nebol, pozrela som von balkónom a videla ocina. S tým najväčším smútkom som chcela isť von. Dvere som zľahka otvorila a myslela na to že musím rýchlo zavolať mamine a oznámiť čo sa stalo. Než som došla dole mamina tam už bola aj s Lubom (s ním bývame) a hovorila ako sa to celé nemalo stať a podobne. Vyšla som z vchodu a tam som videla ocina.

Na mieste už bol nejaký fotograf. Ja som dobehla k ocinovi a ešte niečo ukazoval. teda sa snažil. Silno som ho objala a povedala mu, že ho ľúbim a že nesmie zomrieť. Zobúdzala som sa pomaly a počula nejakú policajnú správu, že spadol s 18. poschodia, ale tomu som nechápala keď to malo len 12 poschodí. ale aj vo výťahu ich bolo naznačených viac.

Keď som sa celkom prebudila cítila som to isté ako v tom sne, nehorázny smútok. Úplne som sa rozplakala a hovorila si stále, že to bol len sen a napísala frajerovi nech mi povie, že to bol len sen. Hneď som písala aj ocinovi sms, ako sa ma a či je v poriadku lebo sa mi snívalo niečo strašné. Ten mi našťastie zavolal a povedal, že je všetko ok. Potom som sa už trochu viac ukľudnila, ale pre takéto veci neznášam realistické sny, teda tie zlé...

Niektoré detaily boli vynechané z dôvodu, že si nimi nie som celkom istá alebo že sú nepodstatné. A ešte som nevedela kam to mám zaradiť.

 Blog
Komentuj
 fotka
elwinko  21. 2. 2008 10:49
....dosť si si zapamätala aj tak...čo najskôr na to zabudnúť!!!....podvedomie sa niekedy nepekne zahráva...
 fotka
mixelle  21. 2. 2008 11:06
teraz už len dufať že nemáš veštecké sklony... ponaučenie : granulou dvere neotvoríš
 fotka
pukynka_15  21. 2. 2008 11:29
neceua by som neco take zazit.
 fotka
vincent_vega  21. 2. 2008 12:25
Uff...fakt hustý sen.



Mne sa tiež občas také snívajú...



A mal som časy keď sa mi občas prisnilo niečo s človekom ktorého poznám že sme sa pohádali alebo niečo podobné a do pár týždňov sa dačo podobné aj stalo...heh...
 fotka
qissa  21. 2. 2008 13:00
Oh, mne sa dnes tiež snívalo s lietadlom, nejakým pádom, a niečo blbé... také sny sú najhoršie, keď už má niečo útočiť a vraždiť, tak mňa
 fotka
saddath  21. 2. 2008 13:08
našťastie sa ti také nesnívajú každý deň.
Napíš svoj komentár