Nemam vobec co robit... Nieco strasne.. Myslela som si, ze tieto prazdniny sa az tak velmi nudit nebudem... no mysliet si je velmi pekna vlastnost...

Dnes som dokopy nic neurobila.Vstala som nejak o 12.00, hned som sa stihla nahnevat, pretoze nam netiekla ani tepla ani studena voda. O to lepsie bolo, ze som mala ist k priatelovi domov. Co som mala robit?! Pockala som nejaku hodinu, no voda chytala len cudnu farbu.

A co som este dnes urobila.. Napisala som staznost pre nase mesto asi v tomto zneni :

Ako som otvorila tuto stranku, hned sa mi naskytol pohlad na krasny obrazok. Stromy... Krasne, silne, velke... Ale po tych silnych burkach, ktore nase mesto prezilo, niektore stromy nadobudli tvar,ktory moze ohrozit zivot cloveka. Lesik, kt. sa nachadza v blizkosti kostola Zoslania Ducha svateho v Leviciach na sidlisku Rybniku, zasahuje svojimi konarmi na chodnik, kde denno denne prechadza stovka levicanov a je len otazne, kedy a ktory moze padnut a ohrozit tym nase zivoty. Ja tym chodnikom prechadzam denne a nemozem sa pozerat na to, ako je nasemu mestu lahostajne, ako sa nam v nom zije a nestara sa o to, aby sa nam v nom zilo co najlepsie. Polamane konare, ci visiace konare zo stromov... Je to to co nase mesto poklada za spravne?
A taktiez.. 1.,2.,3. a 4. ulica... Myslite si, ze tam ludia nebyvaju? Stromy, ktore smeruju na ich dom, dvor ci auta!! Iba prednedavnom strom, ktory spadol na elektricke vedenie, sposobil niekolko skod... A to prave v tychto uliciach.
Po tychto horucavach, ktore nas cakaju, Vam mozem s istotou povedat o burkach, so silnym narazovym vetrom. Nie kazdy strom je silny a zdravy.... Nechceme sa preto pozerat na to, ako nase stromy, ktore zdobia nase mesto nam padaju na nase domy... Nestacilo by ich spilit? Nestacilo by spilit ich visiace a nebezpecne konare??

No posudte sami, ci s tym nieco urobia.. Minule som im tiez napisala o jednom chodniku.. A do mesiaca bol chodnik spraveny. Uvidi sa.

Ale kde som prestala, takze som vstala,o 12.05 som ranajkovala.Daco som pokukala na nete. Umyla som si vlasy ( v asi tak nejak, vode s odtienom zlta?) potom, ked uz chytala belost som sa oprchovala a s pocitom, ze som cistucka a vonavucka mi zavolala mama, ci jej nejdem oproti. Tak ako spravna dcera som jej isla vtom najvacsom teple oproti. Stalo ju to plechovku Pepsi. Prisli sme domov aaaaa isla som k priatelovi, kde sme sedeli a sedeli a cakali.. spolu s jeho maminou. Davali im totiz nove plastove okna..

A neuverite aj som im potom trosicku pomohla s prachom. Ale iba trosicku.. Prehanat to predsa netreba. Aj moja mama utierala prach v otcovej rodiny a do 3 rokov sa rozviedli... dfm, ze to nie je aj moj pripad... bo potom co caka moje deti??

Uplne ma chyta depka z toho, ze tieto prazdniny opat premarnim ako kazde ine. Sice som uz bola aj u starkej, aj v Blave, aj v Prahe, ale stale tomu chyba nieco to prave, to orechove, cim by som sa mohla pochvalit, ze som tam bola. Jaj, no a aby som nezabudla, ze som bola aj na vylete... (vid blog taky "vsedny" den ).
Ale to sa nerata....
Ani na kupku som tento rok este nebola. Bo sa mi nesce chodit 16 rokov na to iste kupalisko, so 4 bazenmi, s kopou ludi a s teplotou vyse 60C. To radsej budem sediet doma, spravim si pyzamovu party a bude mi dobre...

Sice sa este dnesny den neskoncil, a pojdem este von, ale zase len do parku sadnut abo ist na zmrzku... TOTO JE ZIVOT tínedžerky????

 Blog
Komentuj
 fotka
crca  16. 7. 2007 18:51
nie si sama kto sa nudi
 fotka
anzu  16. 7. 2007 18:53
ja som si tiez myslela, ake to bude otrasne leto, ale nie je to take hrozne. tak dufam, ze aj tebe sa to zlepsi. a zatial bud aspon rada, ze mas toho priatela, hned sa to lepsie zije
 fotka
hwinula  16. 7. 2007 20:04
hm to mas este dobre....ja nechodim ani von ani na zmrzku...ciiiiize sa este mas
 fotka
happychicken  17. 7. 2007 21:59
achh ja tak istoo chodim kde sa daa robim co sa daa a uz na zaciatku prazdnin som necitila tu prazdninovu vonu.........stale je to takeee ako sa u nas v kosiciach povie charnee(s tym spravnym prizvukom ehm)keby som mohla tak vratim spat minule prazdniny ak tamto neboli najlepsie prazdninyy za mojich 13 rokof zivota tak neviem dufam ze sa este nieco zmeni na tychto prazdninach aspon nech je chladnejsie
Napíš svoj komentár