To ze jej povedala, ze je prilis pateticka, si sice zobrala k srdcu, ale nevenovala tomu vela pozornosti.

Niektori ju brali taku aka je, sice niekedy svoje urazky prehnali a ona potom pocitovala nieco strasne tazke na srdci, akusi krivdu, tiaz, mala ich rada.

Ano, niekedy sa zdula a riadne, ale clovek, ktory ju urazal.. proste to od neho necakala. Nebolo to dievca, jej urazky jej az tak nevadili, vedela ju ta dotycna osoba aj podrzat, ale bol to chalan. Obycajny chalan, ktory si v spolocnosti myslel o sebe nieco viac.

Ze to tak nie je? Ale ano. Len ona to nikomu nikdy nepovedala. Pocuval by ju niekto? Pocuval by niekto, to co ona citila, ked ju stale napodobnoval, utahoval si z nej, z jej usmevu, ako hovori, ci z jej neposlusneho S-ka? Smejete sa?
Ale jej to smiesne nepride.
Pravdupovediac, az by plakala. Je jej to strane luto. Chce sa jej plakat a kricat od zufalstva a bolesti.

Ci sa jej niekto zastal? Sem-tam mila blondinka, ktora povedala, aby ju uz nechali a pritom si ju zobrala do narucia, ako matka svoje dietatko ulacane v krivde. Iba ona venovala o trochu viac pozornosti prave jej. A ona si ju za to velmi vazila. Ale co potom, ked ona odide? Bude toto stale pokracovat? Je to zo srandy, to berie, ale je prilis citliva,vsetko odusevnene preziva, moze vlastne za to? Preco si kazdy na nej vsima chyby? Ci jej nahodou uteka ocko na pancuchach, ci si vlasy umyla pred dnom alebo pred dvoma?

Ani ona nemoze vsetko stihat. Pritom hladiac na ludi, ktori jej to hovoria, sa jej dviha zaludok.

Nevie, ci prave ona bola pateticka, ci davala prilis vela emocii, ci vsetko precitovala az prilis... sem-tam jej usli nejake podstatnejsie fakty, ktore sa diali, ale ju to ani nezaujimalo.
Nikdy jej nic nikto nepovedal, vsade musela na otazku hladat odpovedat sama. Vela veciam nechapala.
Mala vlastny svet. Mimo diania v jednej budove na prvom poschodi v lavo.

Venovala sa inym ludom. Tim ktori nehladali chyby, ale vazili si ju taku akou sama je.

Pocula o sebe vela veci, ale hlavne ju zaraza, ze to hovoria ti, ktori ju vlastne vobec nepoznaju. Ako ju moze clovek spoznat, ked je s nou niekedy len par hodin v kontakte? Ako on moze vediet, co ma rada, co jej vadi?

Niekedy nechape sama seba, niekedy sa diva do buducnosti, nehladiac na pritomnost.... Ale je to stale ona..
Uz nie je male dievcatko, i ked sa tak niekedy sprava, ale rada sa hycka, rada pocituje nehu a lasku...

Pochopte ju a nemajte ju na tomto svete za nulu!

 Blog
Komentuj
 fotka
candy54  17. 12. 2007 15:23
to je moc krasny blog
 fotka
simply_misha  17. 12. 2007 15:27
strasne malicko som z toho pochopila, ale to bude asi tym, ze sa nedokazem sustredit... ale aj tak sa mi to zdalo pekne
 fotka
kvietok6  18. 12. 2007 20:22
ona pre nas nikdy nebude nula a nevadi aspon men ani to jej S-ko a ani ci ma valsky umyte dnes alebo pred dvoma dnami ani jej smiech aky nevie nikto iny napodobnit co je strasne zlate ...a mam ta rada moja ..cmuuuk
Napíš svoj komentár