Po dlhom case, znova viem, co chcem v zivote dosiahnut a akym smerom sa chcem uberat.... a tu mate moju buducnost....


Môj 1 deň s rodinou

20. marec, rok 2022

Moje meno je JuDr. Andrea ....
Som šťastne vydatá, s dvomi skoro dospelými deťmi.
Vyštudovala som Masarykovu právnickú univerzitu v Brne. Po ukončení štúdia som si založila súkromnú firmu, ktorá sa zaoberá európskym a medzinárodným právom.
Môj život je skoro rovnaký každý všedný deň. Práca, rodina, povinnosti. Vo svojom voľnom čase rada navštevujem s mojou rodinou európske mestá, v ktorých sídlia moje pobočky.
Je pondelok popoludnie a nachádzame sa v hlavnom meste Francúzska, v Paríži. Prenajatý byt nám slúži ako domov už pár týždňov. Deti chodia do školy, pričom sa vzdelávajú a zdokonalujú na francúzskych univerzitách.
Manžel, po vyštudovaní masmediálnej komunikácie, podniká v oblasti cestovného ruchu.
Typický pracovný a školský deň.
Ráno prichystať raňajky, odviezť deti do škôl, sadnúť za pracovný stôl a vybaviť množstvo dôležitých termínov, udalostí... Okrem obedňajšej prestávky, nemám ani chvíľku času pre seba.
Domov prichádzam okolo piatej až šiestej. Manžel ma doma spolu s deťmi čaká s kyticou krásnych a voňavých ruží.
Som príliš unavená na akúkoľvek domácu prácu. Naša pani domáca, mimochodom veľmi vážená pani, mi prichystala studenú večeru, avšak na tú pravú večeru si všetci počkáme do ôsmej hodiny. Vtedy celá rodina spolu vyrážame do nášho obľúbeného podniku Le dîner de France, v centre Paríža. Diskutujeme o dni, ktorý sme prežili. Problémy, udalosti, ktoré ovplyvnili náš život, pričom nachádzame spoločné riešenia.
Po večeri s blížiacim sa večerom si vychutnáme večerný Paríž iba ja a manžel. Prechádzky, kedy upevňujeme náš vzťah, založený hlavne na dôvere. Nastanú aj také prípady, kedy nemôžeme byť spolu, z dôvodu rozličných firemných stretnutí.
Deti si vytvoria večer podľa svojich predstáv, ale každý z nich dobre vie, kedy je čas prísť domov.
Ako každá iná dcéra, nezabudnem na svoju rodinu a preto využijem svoj čas na telefonovanie alebo komunikáciu prostredníctvom e– mailu s najbližšími, toľko kilometrov odo mňa vzdialených.
Náš deň ukončíme spoločným stretnutím na Baladuer road, v našom byte.

 Blog
Komentuj
 fotka
drbna  15. 6. 2007 17:44
načo plánuješ? Aj tak bude všetko inak ...pekná predstava ale...si naozaj myslíš, že sa Ti splní?
 fotka
miro016  15. 6. 2007 21:13
hmmm, prilis idealne... nezda sa ti? ja si takto do podrobna neplanujem buducnost, lebo ked to nahodou nevijde budem sklamany... strasne sklamany... staci mi ak budem mat moju vysnivanu manzelku a 1-2 deticky...viac nechcem... a ano, hlavne aby som sa dokazal o nich postarat, vychovou deti ale aj financne... netreba mi chodit po europskych mestach(hmm, a o medzinarodne pravo sa staraju nadnarodne firmy(aspon myslim, nie som v tom velmi zbehly), a predstava ze slovenka vybuduje nadnarodnu spolocnost je hmmm, nepredstavitelna(nic v zlom)...) a nemusime vecerat v restauraci a podobne veci... hlavne nech sa mame radi... mno ale su to tvoje sny, a prajem ti aby sa ti to splnilo a aby si bola stastna...
 fotka
andri.handri  16. 6. 2007 11:53
naco mam rozmyslat ci sa to splni alebo nie?! mozno bude este lepsie... ale tento clanok by som len tak nenapisala, mala som projekt o svojej buducnosti...
Napíš svoj komentár