Chýba mi vášen, zanietenie, nadšenie z niečoho. Teraz napríklad zháňam niečo dobré o intuícii, nejako je to somnou také všelijaké, že sa nejako divne cítim a neviem dešifrovať ako sa cítim, prečo sa tak cítim a čo ten divný pocit znamená. Bije mi srdce ako splašené, len tak bez dôvodu. Teda jasné, že to dôvod nejaký má, ale žiaden očividný. Takže fyzický pôvod to nie je. To som už zistila aj u doktora. Takže buď je to zo stresu alebo je to nejaká predtucha? Lebo občas, keď sa dozviem nejakú blbú správu, tak sa toho pocitu zbavím.

Ako napríklad rozoznať stres a nejakú predtuchu, alias intuíciu? Aj keď teraz ma napadá, že či zase nechápe niekto intuíciu inak ako ja no. Lebo ja kedže si myslím, že ju mám nejakú zakrpatenú, tak neviem čo to vlastne je.

Napríklad teraz zháňam niečo dobré o spomenutom šiestom zmysle. Našla som jednu knihu, ktorá vyzerá dobre, len ako ju zohnať? Klikám, píšem neviem komu kam, vyhľadávam v knižniciach a nič... ale všimla som si ako ma to baví... niečo riešiť... hľadať...

Proste nejaký ten proces ja neviem, zapálenie, nejaký cieľ, ktorý fakt chcem. Nie žeby som nemala žiadne ciele, ale nejako to nadšenie mi chýba.

To nadšenie, ktoré tam bolo na začiatku roka, keď som si tie ciele písala. Keď som si uvedomila čo vlastne chcem a tešila sa na začiatok a na to ako sa prekonám. Jasné, vedela som, že to bude ťažké, no aj tak som sa tuším precenila. Ale ktovie, do konca roka zostávajú ešte necelé 2 mesiace, tak z tých cca 20-tich cielov ešte niečo dobehnem .

Prečo si inak ohraničujem ciele? Prečo si nedám veľké ciele a na nich pracujem roky? To sa ma pýtal nedávno brat. No lebo kebyže si poviem, ja neviem postavím si dom, tak to nezačnem riešiť teraz, ale proste o 10 rokov, alebo aj neskôr. Kedže nemám stanovený deadline, tak proste nejako to ako keby neponáhlalo. Ale tým, že si poviem, že do konca roka sa zlepším v angličtine na nejakú slušnú úroveň, tak je to jasný cieľ a ohraničený, tým pádom nepláva vo vzduchu, ale zhmotnil sa mi z priestoru a jasne stojí v mojej hlave na svojom mieste

 Blog
Komentuj
 fotka
mephix  2. 12. 2012 23:55
Dosť zmätený text. To by dalo zabrať aj Freudovi...
 fotka
onaj123  29. 8. 2013 14:53
Načo ti je intuícia?Ty máš jasné ciele a realizuješ ich!Pomocou intuície sa hľadá cieľ ak ho ešte nemá človek alebo nejasný!

Nič s intuíciou nedosiahneš!Všetko treba realizovať kedy musíš odložiť intuíciu na horšie časy keď nebudeš mať jasný cieľ
Napíš svoj komentár