Poznáte ten pocit, keď sa niekto nenásytne vryje do vašich vnútorností, do vášej mysle.. do srdca. Rýchlo, bezbolestne - takmer s príjemným pocitom. A potom sa to skončí Musí sa to skončiť, aj keď to nieje voľba ani jednej strany. Narýchlo sa popotm ten vrták vyrve z hrude a zoberie si so sebou kúsky vašej duše. Nenávratne. A vy ste zase zoči voči realite... Zoči voči prázdných dní bez nich.

O štvrtej ráno sme sa rozospatý postavili pred našu grammary school. Tny jedna... a pitia a unavených tvári. To sme ešte netušili, that it will get worse and worse. Na stanici v košiciach sme si pribalili 28 čokoládkovo hnedých kanárikov s milými úsmevmi, s krásnmi očami... A už sme boli Slovensko-Kanárska skupina. Žiadna separácia.

Commo estas?
Rýchle ubytovanie, priemerný obed, ostýchavé úsmevy, žmurkanie a hľadanie nových kamarátov. Ice-breaking games- vyslovenie obáv, že sa z nás stane snowman, či zabitý hero soldier. Väčšina kanárcov videla sneh po prvákrát, ale ich snow skills sa tomu vôbec nerovnali. Pár krát som ja sama skončila v snehu, keď ma Robert, Alex alebo niekto iný zvalil do snehu a špliechal mi ľadový sneh priamo do tváre. Sranda.

Puta
Zoznamovanie prebehlo napodiv rýchlo. Už v prvý večer sme si vymieňali anglické vety. No najžiadanejšie boli nadávky. Slovo puta možno označiť za slovo ktorým sme sa zoznamovali ale aj za slovo, ktoré sme na seba vykrikovali na railway station v Košiciach. Písali sme ho po telách pri rôznych ice-breaking games (na slovenskej izbe), zdravili sme sa ním...

Pogito
Gymkana sa vonku zvrhla na neopatrnú drsnú bitku. Snehovú... Ja za to fakt nemôžem, že som v snehu ľavá. Trošku kriku, trošku smiechu, trošku sĺz, trošku nadávok, trošku bitia, trošku kriku... Veľa zábavy. Spoznávanie a Spoznávanie. Nové kamarásta, nové páriky... Ľúbim vás.

Te quiero
NIkdy som si nemyslela že za päť dní sa dá vytvoriť priteľstvo s 28 ľuďmi. Dá sa. A silné... A bolo to super. Namiesto spánku sme sa rozprávali do noci, hrávali sme hry, trávili sme čas v kanársko-slovenskom zložení. Učili sme sa novým výrazom, používali sme španielske slovíčka v normálnach vetách. Ďakujem za túto možnosť. Výlety po slovensku dopadli perfektne, po výletoch nasledovali rýchle sprchy (nie vždy s dostatkom teplej vody) a potom sa rozpútalo peklo na našej izbe. Lire alkoholu... Skončilo to tým, že sme mali alko, ale nemalis me ho čím zapiť. Nikomu nevadilo ani zapíjať vodku zatuchnutým odstatým čajom... Bléé.

Not good bye - But See you later (aligator)
Posledný deň, keď bolo len pár hodín od toho hrozného okamihu, keď museli odísť, som si sadla za stôl a začala písať anjelskú poštu. Písmenká poskladané do anglických slov som skladala na piece of shit.. Sorry piece of paper.. Za pár chvíľ ich však začali bombardovať velikánske kvapky slanej vody. Don´t worry.. It will continue. Ani neviem povedať koľko voy vtedy pretieklo pomedzi moje riasy nafarbené waterproof riasenkou. Dosť veľa, lebo teraz už neplačem. Keby tam však ešte nejaká voda bola, určite by už pretiekla.

Forever
Ľúbim vác moji drahý kanárky priatelia. Ľúbim Anu, Moniku, Agatu, Amanditu, Saritu, Albu, Marinu, Claru, Claritu, Saru 2, Moniku 2, Mariu, Idairu, Andreu, Raula, Aleho, Alexa, Hectora, Davida, Daniela, Gre Audustína,Joseho, Juana, Iris, a všetkých z našej skupiny: Lucinku, Lijku, Tommyho, Rdka, Lucku, Katku(dievčatá usmievajte sa), Bajku, Ajku, Branka XDD, Mirku, Mišku, Dominiku, Ivanku, Zuzku, Borku.. A seba.

Budete mi nehorázne chýbať decká.. a dúfam že sa zase uvidíme na kanároch .. Musíme. Love ja. Te quiero. Forever.

 Denník
Komentuj
 fotka
darklady  22. 3. 2009 22:05
Moja, krásne napísané aj keď poznám ten pocit, keď prežívaš niečo nezabudnuteľné so skupinou super ľudí, ktorí ti potom aj keď budete v kontakte budú nehorázne chýbať...
Napíš svoj komentár