Motám sa v bludných kruhoch kruhoch, ktoré si sama vytváram a neskôr ničím. Je to lepšie, ako znova zažiť pocit sklamania sama zo seba, že som neodhadla, že som nevidela, že som zlyhala ako tá, ktorá do ľudí vidí. Neviem byť sama, a zároveň vyhľadávam samotu. Nepáči sa mi potreba smiechu a radosti. Vrátila som sa do dávno stratených časov, kedy mi celý svet ležal pri nohách a ja som si z neho brala len toľko, čo potrebujem. Avšak dnes to nie je o braní, ale o dávaní. Každým dňom kúsok mňa zmizne v niekoho rukách. Za rok som stratila svoju osobu, už som zabudla, aké to je neukazovať slabosť. Nebola som to ja, boli sme to my. Bol to On. O to už nejde, to je už premlčané. Ide o mňa, prečo sa neviem vrátiť tam, kde som bola predtým? Tá zlá, ktorá ráno odišla a nečakala telefonát. Tá, ktorá si nevyčítala potrebu rozprávať sa s ním. Chcem, ale nechcem. Aká som bola? A prečo je to teraz iné? Hľadám krásne okamihy, a keď ich dostanem, tak mi je ešte horšie. Snažím sa byť znova naivná a veriť ľuďom. Naivná naivná. Radšej si naivne domyslieť, než za každým slovom hľadať tú horšiu možnosť.

+

Mám super ľudí, v práci som postúpila. Nie je to o tom, že nie som šťastná. Ale už sa neviem vrátiť k osobe, akou som bola predtým.

 Blog
Komentuj
 fotka
pendecha  29. 5. 2016 22:21
detto
 fotka
johnysheek  30. 5. 2016 18:02
minulost tvori pritomnost aby sme dosiahli buducnost..
co bolo sa uz nevrati a ani by nemalo byt cielom aby sa vratilo..

snaz sa dalej.. a tes zo zivota..
 fotka
bonnieclark  30. 5. 2016 23:08
Tma naučí vážiť si slnko ☺ rovnaká už nebudeš nikdy zanechalo to jazvy cítim sa rovnako
 fotka
koichi  31. 5. 2016 06:01
Podla mňa nepotrebuješ byť naivná, ale potrebuješ sa znova naučiť dôverovať ľuďom po sklamaní je to ťažké, ale mohla by si to zvládnuť. A potom to bude lepšie, ako keď si iba bola naivná.
 fotka
acvd43xa7w  1. 6. 2016 20:48
@bonnieclark posielam objatie!

@koichi dakujem, to som potrebovala pocut
 fotka
antifunebracka  27. 7. 2016 16:25
Ty si sa nejak zmenila, než akú si ťa pamätám.
Napíš svoj komentár