Nuž áno. Všetky chýry o mojich nebezpečných celebritných stykoch sú pravdivé. Pôvodne som sa nimi nechcel pýšiť, lebo som rovnako skromný ako šikovný aj krásny, no po dlhých mučivých úvahách som svoje zámery pozmenil. Nepýtajte sa prečo. Adekvátnu odpoveď, ktorá by korešpondovala s tvrdeniami v predošlej vete sa mi dosiaľ nepodarilo vymyslieť.

A ako som tieto styky nadobudol? Neverili by ste, ale všetko to súvisí s mojím angažovaním sa do problematiky domáceho násilia. Matka sa v bitke s otcom o televízny ovládač cítila znevýhodnená svojím pohlavím a tak ma poverila kúpou zdravovedy, aby mohla otca v príznačnej chvíli omráčiť. (Nepochopil som, či ho chce ohúriť lekárskymi termínmi alebo ho knihou ovalí po plešatej časti hlavy.)

Navštívil som teda komerčné Panta Rhei v istom nekonkretizovanom nákupnom centre, tam, kde metrosexuálov nikdy nie je dosť. Bezcielnym hľadaním som zabil možno hodinu, ale stihol som pri tom prelistovať Kamasútru a iné, obdobné druhy literatúry faktu (a cítim sa pripravený na aktívny sexuálny život!).

Nakoniec som rezignoval, poprel svoje pohlavie a poprosil som starú bloďatú tetu asistentku predaja o pomoc. Veľmi konkrétne na mňa ehmákala a vypúšťala rôzne iné produkty nadhltanovej činnosti až dovtedy, kým si zázrakom nespomenula (s menšou pomocou kolegynky) kde hľadať.

Zohýbal som sa pri regáloch a nadávajúc na neschopný personál som komusi pri mojich nemotorných (inak fakt roztomilých ) pohyboch dupol celou silou na nohu. Šťavnate som zahrešil a obrátil sa na úbohú obeť, z ktorej som mienil urobiť vinníka.

A viete kto to bol? Že Adela! Veru, bloňadatá Adela z telky na mňa cerila bolestivý a trochu zmätený úsmev.... Ale každopádne to bola Adela. Bol som ohúrený z takého celebritného styku, všetko okolo nej bolo tak celebritné, že som si chvíľu pripadal ako na titulke Nového Času. Chcel som autogram, ale bolo by to asi blbé (odhadol som situáciu),... a ani som nemal pero. Mohol som sa jej opýtať, že ako je to z Bezdedom a požiadať ju o ruku, ale najprv by sme sa asi mali lepšie spoznať.

A ako som na ňu tak hlúpo pozeral a hlúpo hútal, Adela sa zvrtla na päte a odišla. A s ňou aj moja budúcnosť celebrity! Ja som našiel zdravovedu (tak 30 kíl má určite), zakúpil som ju a nešťastný zo takého faux pass dorazil domov.

A stratil som všetky doklady. Aj preukaz do knižnice! Do riti, jaký kurva deň!

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
anzu  7. 4. 2008 16:07
uuu ja som raz obsluhovala Dana Dangla, cize som s nim aj hovorila, na mna nemas ale asi z nas nic nebude, aj keby sa moje domienky, ze ten bledy blondaty synacik nie je jeho, potvrdili, musela by som si kupit rebrik
 fotka
eliza707  7. 4. 2008 16:08
...abortus likvidatorus predatorus...no pjekne si to napisal...konecne sa moje stuhnute mimicke svaly popretahovali
 fotka
srdce1357  7. 4. 2008 16:45
raz bude lepšie
 fotka
black_soul  7. 4. 2008 17:26
a to si sa ani neospravedlnil?

najviac ma vsak pobavil ten uvod
 fotka
takzvany  7. 4. 2008 17:52
mne raz došiel na brigádu Jozef Pročko

je to jeden z mála ľudí čo vie svoje číslo občianskeho naspamäť
 fotka
chillipaprika  7. 4. 2008 21:30
.dobré martinko ...vieš ale podľa mňa taká adela je slabá celebrita ...sa radšej nabuduce pochvál ked stretneš takú Marianu Duarianovú
 fotka
tulen.prasivec  8. 4. 2008 22:30
asi tu nebudem radsej spominat aka som ja celebrita medzi celebritami ale Adele stupit na sandál,tak to je inačia varecha
 fotka
hellium  9. 4. 2008 17:49


Hmm,na Adelku sú tuším páchané rôzne podobné atentáty...

Čo by som ja bez tvojich samozvaných pseudoblogov robila
 fotka
matusha  15. 4. 2008 20:56
este musis stupit na nohu aj Bezdedovi
10 
 fotka
abort  23. 4. 2008 18:42
A desiaty si dám sám!
11 
 fotka
hellium  23. 4. 2008 18:43
nechceš aj jedenásty? nepárne čísla sú skoro vždy krajšie...
12 
 fotka
sarah_whiteflower  27. 4. 2008 16:18
Vydarený blog, ako vidím, tvoja neuveriteľná originalita v písaní blogov sa doteraz nezaprie... len tak mimochodom, kamoška sa pri mne minule rozplývala, že bola v onom nemenovanom nákupnom centre a stretla Adelu so Sajfom
13 
 fotka
ozembuchna  7. 7. 2008 15:02
Dobre že si sa nezmienil o tom, ako ti smrdia nohy ... Takto to vyzerá, že utiekla iba tak a nie koli tomu puchu
Napíš svoj komentár