...bol to zapas na ktory sa vsetci tesili..vela ludi vela zhonu kazdy chcel stihnut zaciatok.. bol to zapas roka a preto nikto nenechaval nic na nahodu... vosiel som s Matom na tribunu..vsade uz bolo plno ludi..hokejisti sa uz rozhorculovavali... ked sme hladali nase miesto..zazrel som stareho pana v klobuku a sivom saku ako pri nom stoji pracovnik SBS a nieco mu vysvetluje...

nebolo by na tom nic zvlastne az do doby ked som zacul ako mlady chalan s vyholenou hlavou nabudeny kreatinom obleceny v malom ciernom tricku s napisom security vrieska na pana v klobuku nieco v zmysle "davaj si dolu to sako stary" pan zrejme nerozumel a preto mu fesak v ciernom jednu uvalil a vrieskal na neho este viac..
vtedy sa vo mne zdvihol adrenalin..neznasam ked sa nikto povysuje nad druheho..vybehol som za nim a kricim "hej ty...co to ma znamenat co si o sebe myslis??" on sa na mna pozrel a odvrkol nieco ze nech si dam pohov ze si robi svoju pracu..opyal som sa kde je jeho nadriadeny ze by som s nim rad pokecal o moralke jeho podriadenych a o ich spravani..

...no to som uz asi toho chalana nastval lebo pustil oci od pana v klobuku (ktory mal farbu uz ako to sako ktore mal na sebe)
..podisiel ku mne a vravi chces si pokecat? zdvihol vysielacku a povedal do nej "kod D" o chvilku prisli dalsi chalani s vyholenymi hlavami...zobrali ma ako vezna..nic sa nepytali nic nevraveli..dvaja z nich mali kukli...
nemal som strach..vedel som ze som v prave..a aj som im to dal najavo gestom ze mi mozu akurat tak....to uz som asi prehnal pretoze ma uz vliekli von zo stadionu..este som hladal ocami Mata ktory na nasom mieste nanestastie nebol...

pytal som sa jedneho z nich...celkom normalne vyzerajuceho chalana "co bude nasledovat??"...povedal len..ze dostanem "lekciu" "slusneho spravania" a ze potom budem musiet zavolat mame..ze uz to nikdy nespravim..a za nou dostanem dalsiu a po nej zavolam otcovi..
trochu mi uz stiskalo zaludok nevedel som co mam cakat..darmo som tym chlapiskam vysvetloval ze som nic nespravil a ze sloboda prejavu este stale existuje..darmo..
ocitol som sa pred osarpanou budovou..chlapici zastali.. na ich pohladoch som videl ze vedia co ich aj mna caka..jeden z nich sa uz natahoval a praskal si kosti na rukach..
a typek s ktorym som mal na stadione docinenie sa len uskrnul a povedal "nech sa paci vstupte" vysiel som po schodoch a vosiel som teda do starych velkych dveri zmiereny s tym ze domov neodidem po vlastnych.....
......este dobre ze to bol iba sen...

 Blog
Komentuj
 fotka
lia  13. 7. 2007 00:52
esteze to skoncilo takto...normalne som sa zlakla, ze co sa Ti stal
Napíš svoj komentár