Ahojte
Pisem tu po dost dlehej dobe viac-menej nebolo casu..ak som niekomu chybal (co asi ani nie) tak prepacte..
Chcem Vam len opisat co ma dnes potesilo..je to len malickost ale z malickosti sa sklada svet tak preco nie.. Tak k veci..

Boli sme dnes vecer (pred chvilkou sme sa vratili este mam zmrznute lica) v meste na vianocnych trhoch..Nic zvlastne taka vianocna nalada stanky s obcerstvenim varene vinko na kazdom kroku obrovsky strom v dialke naznacoval ze su vianoce..atmosfera bola celkom aj vianocna rsp. "trhovo vianocna" mam na mysli "rozvoniavajuce" klobasky a pecene kolena po celom meste..len tomu stale nieco chybalo..Sneh
...neviem ako je to teraz v inych mestach ale tu v Košiciach napadol tuto zimu sneh iba raz aj to sa vsetko roztopilo na druhy den.. takze nic moc..
V meste som bol s rodinou a bola tam aj jedno male dievcatko...Ako tak popijame varene vinko.. v centre mesta prechadzalo pomedzi ludi auto nic zvlastne.. no to auto bolo z Liptovskeho Milklasa a tahalo za sebou vlecku (prives) na ktorom bola asi 20cm vrstva snehu.. a to auto zastalo hned pri nas..
eeej ha.. nikdy by som neveril ze sa budem zo snehu tak tesit.. asi tu plati ze coho je malo to sa ceni dvojnasobne.. a neplatilo to len o mne.. ludia sa zastavovali chytali sneh tesili sa ako male deti.. miestami mi to pripominalo ako keby sme boli v Afrike alebo tak nejak..

..tak si vravim ze idem postavit snehuliaka pre malu.. po par minutach stavania bol "na svete" taky maly ale nie dost na to aby bol prehliadnutelny.. ... (foto v albume)
..a vtedy sa to zacalo.. ludia co prechadzali okolo zrazu nejasali "aha sneh" ale "ahaa aky snehuliak cosii jeeej jupii" ...a to neprehanam fotili si ho fotili sa pri nom...
..viem asi si poviete aka blbost naco to tu pisem.. ale neviem..pripadlo mi to take mile.. ze aj taka malickost ako snehuliak a este k tomu ktoreho som urobil ja.. prinuti ludi usmiat sa pozastavit sa..radovat sa..

Nejde tu o snehuliaka ale mozno prave v tej chvili som vytvoril ja tu vianocnu atmosferu..ale nemyslim tym nieco materialne ale celkovo tu ideu vianoc ktora sa ta nejak vytratila radost a pokoj.. (a to niesom veriaci)...uplne ma to dostalo..ten dobry pocit ze som niekomu vylepsil naladu...mozno tu naladu vylepsuje ten snehuliak doteraz... hope so..
Tak "Šťastné a veselé" Dano

 Skutočný príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár