joooj a uz je koniec.. napisal by som skor ale vazne som vcera nevaldal..trosku sme to prehnali pani.. ale nie nie v pohode..

aby som zacal poporiadku..zacalo sa to pred styrmi rokmi tu v KE.. ako uz byva zvykom na skole som skoncil uplne inde ako som chcel..bol som sklamany pretoze moji priatelia isli na gymnazia a sps-ky len ja som dodrbal co sa dalo a "skoncil" som na Sou..
strasne som sa bal co bude..bal som sa ze ma budu utlacat ze tam bude plno idiotov ktori mi budu ako vo filmoch bravat desiatu alebo nieco potobne..

opak ja ale pravdou.. stal som sa clenom jednej uzasnej triedy..triedy ktora aj ked bola rozdelena na skupinky drzala spolu..bez vacsich problemov som zapadol.. k "blaznom" spociatku som bol totalny slusak medzi nimi..ucil som sa a tak..mal som aj mam dobre vysledky.. aj ked mnoho odbornych veci isli tazko.. spravil som si meno..a to nehovorim preto ze sa chvalim alebo tak..je to mozno otrepane ale vazne ak si spravite dobre meno na zaciatku ide to s vami az do konca..
....................................................................
tolko zabavy tolko smiechu tolko flipov..to sa neda ani nejako popisat..hlavne po tom co som zacal v druhom rocniku sediet s hyperaktivnym blaznom menom Karol..
stavalo sa ze som mal svalouku na bruchu od tolkeho rehotania sa

mojou vyhodou bolo ze som sa dokazal porozpravat a poflipovat s kazdym..oblubenym neoblubenym..fliperom,tichym...s kazdym sme nasli spolocnu rec..mam kazdeho z nich rad..a myslim si ze je to tak aj opacne.. su to osobnosti..uplne rozdielni ludia..a to je na tom to super..

som na to hrdy..aj ked chodim na Sou..neznamena to ze som nieco menej..aj ked som sa spociatku citil trapne za to kde studujem..ta skola ma zmenila..a nie tak skola ako ludia v mojej triede..zmenila k lepsiemu..
...................................................................
ti co ma poznaju vedia ze nenavidim zmeny..a je mi strasne luto ze uz to vsetko konci...jasne budeme sa stretavat..ale uz to nikdy nebude ako predtym..viem ze to na vyske nebude nikdy uz take ako to bolo teraz..a na to vsetko budeme uz len spominat..a mylsim si ze iba v dobrom..

AKOZE CHCEL SOM PISAT UPLNE NIECO INE..ALE CO UZ.. darmo nedela rano.. veceer tu este nieco hodim..som vymlety z piatku tak sorry ked nieco nebude davat zmysel alebo tak..

 Blog
Komentuj
 fotka
csikko  27. 5. 2007 16:59
ta, heej .... napisem zopar slov na tvoj blog... Po 1. to je iste ze si sa zmenil... ale vies co, asi kazdy sa za tie 4 roky zmenil... Ved to aj sam vies , niektory s nami ani neskoncili tu skolu... vyhodili ich... niektory sa zase stali fetakom... atd. vies kazdy je uz iny, ako v prvom rocniku bol... ved clovek aj casom dospieva... k dospelosti ci kde Po 2. to je uz fakt... ze ta skola sa konci.. a z tej nasej triedy uz vychadzame do zivota ako dospely ludia slight_smile: zase nie vsetci) na svet si myslim, ze aj pripraveny... Podla mna ta skola nebola zlym vyberom, aj ked si vtedy myslel... ze tu chodia iba sami magori... Keby si sa dostal na dajaku inu skolu... by si nebol taky aky si teraz... pravdaze, bol by si iny... to mozno neznamena ze bolo by to horsie... uz je natom ajtak zbytocne rozmyslat... ale take veci by si urcite neprezil ako na tej skole... a mozno ze by si sa musel na kazdy den pripravovat... a by si ostal fakt dajakym okuliarnatym trpkom, ktory je zamoreny do ucenia... a nevychutnava si zivot... Podla mna nasa skola nas dobre pripravila na buducnot myslim tym to, ze aj ked tie vedomosti, ktore dava ina skola neustalim byflenim sa na predmety... nemame... ale vsak zivot ani nieje o tom... aj ked sme sa nemuseli az tolko ucit.. ale jedno sme sa urcite dobre naucili... veci, ktore patria pre zivot (prezitie) take veci ktore sa nedaju z knich vycitat... byt sam sebou... rozmyslat nad takymi vecami ktore nepatria priamo do skoly... nad osobnotami ludi... spravanim sa jednotlivcov, spoznali sme velku autoritu, osobnost... nasho triedneho... ktory bol sice na zaciatku prisny ale pravidla skoly ktore co len trocha nemusel nedodrziaval... isiel svojou cestou.. a dostal nas ku tom poslednemu a konecnemu stvrtemu rocniku... svoje nazory netajil... a robyl si srandu z celeho vedenia... a zo sprostych ludi ktory sa tam nachadzaju... a ma pred celou skolu taky respekt, ktory nema ani riaditel tej skoly... ziaci hlavne mladsi sa ho boja... a ucitelia ho nesmierne respektuju... no, tak od neho sme sa velmi vela mohli naucit... Nezlakol sa postavit voci nikomu ked mal pravdu... hovoril kazdemu svoj nazor do oci... aj ked by potom mohol mat problemy z toho... Jednoducho nam ukazal taku ludsku vlastnot, ktora velmi vela ludom chyba... povedat to co si myslime... a nebat sa nikoho... To je to, co nas ten triedny, nasa skola naucila a to je podla mna vec, ktora je ovela ale ovela dvolezitejsia a potrebnejsia na zivot.. ako iba neustale ucenie sa na predmety... a brat zbytocne veci vazne... ajtak to potom zabudnu... A inac co sa tyka nasho odborneho predmetu... ktory bude pre nekoho aj svojou buducnostou... (asi tvojou nie Nas s dobrym vysvetlovanim... pochopene naucili... moj nazor... zial uz len 2 tyzdne tvoj spoluziak... a potom skola konci. . .
 fotka
hep  29. 5. 2007 19:12
vidis, chodi na sou a nazormi a aj pisomnym prejavom sa moji gymnazialny spoluziaci s tebou nemozu ani porovnat. keby toto cital nas slovencinar, pravdepodobne by velmi intenzivne naliehal na tvoje prijatie na ,,narocné" GIH. milujem blogy, v ktorych su vsetky íčka napísane spravne

by the way: mas krasny sveter
Napíš svoj komentár