3kratadost
33-ročný muž, metro, moslim
najnedávnejšie lognutie
dnes 22:03
5570 dní na BIRDZi
regnutý od 14. apríla 2010
Dnes prisiel ten cas, kedy som po rokoch opat okusil svoje vynikajuce lasagne! Vyborne su. Keby priprava netrvala 3 hodiny a nezajebal som nou 3/4 riadu co vlastnim, robieval by som ich castejsie.
16 komentov
1
cltr0n
19. 4.apríla 2025 17:19

lasagne za to stoja
2
@cltr0n @1 Velmi vzacne. Vzdy, ked mam na ne chut, uvedomim si, co obnasa ich priprava a zistim, ze mam v skutocnosti chut na nieco ine. Ale dneska nastal ten vzacny den, ked moja pazravost porazila moju lenivost.
4
@lukaso121 @3 Na nich je dobre to, ze sa ta priprava lahko skaluje. Ked to uz raz robis, tak je jedno, ci pre jedneho ci pre desiatich Naposledy som ich robil, ked som mal kolaudacku, bolo asi 10 hosti, trvalo mi to sice kus dlhsie, ale isto nie viac jak 4 hodiny.
5
Síce som domáce lasagne nikdy nikde nejedla ale mne strašne chutia tie hotové z Lidla
7
@3kratadost @2 preto vždy robím to ragú deň dopredu a v takom množstve že to mám na večeru, druhý deň na lasagne a potom ešte aj do mrazáku
8
@cltr0n @7 Nj, tiez to tak nejako dopadne teraz. Mal som kilo masa, ktore som akutne potreboval spotrebovat (chcem kupovat mensie balenia, farma, z ktorej beriem, mi tvrdi, ze sa im mensie neoplati balit, dpce s vami), cize ragu budem jest este dlho.
9
@3kratadost @6 asi hej, no potom rozmýšlam, aké dobré musia byť tie ozajstné lasagne, čo som ešte nejedla
11
@ladydoga @9 Si sprav. Cela kucnyna zajebana, 40e v surovinach (hej, dobre, to je preto, ze pouzivam nekrestansky drahe hovadzie a pouzil som ho dost na porciu pre 6 ludi), hodiny roboty, ale aspon to budes jest cely tyzden, no reason not to do it! Akoze, to be fair, len ragu mam na tyzden, co je sice 80% roboty, ale aj tak. Besamel upatlas rychlo, cestoviny tiez, ak mas ragu, ez.
Ja to jedlo mam rad/a neznasam zaroven/ lebo tam ide pomerne vela ingredinencii a oceni to kazdy detail pripravy. Ze, to neni make-it-or-break-it recept. By default to je dobre a cim viac je clovek ochotny sa s tym zajebavat, tym lepsie to bude. Proste to vie ocenit vsetok cas a know-how co do toho das. Karamelizujes? Nekaramelizujes? Naraz? Postupne? Zavazi na chuti. To je taky flex recept. Ze ked sa ti chce s niecim JEBAT, tak robis lasagne. A cim viac sa s tym budes jebat, tym lepsie to bude.
@limitles Nic ti nedam, pozrate sicko! Ale, asi budem robit dalsie, lebo toho ragu mam fakt po kokot. Alebo to zajtra nejak nenapadne rozdam rodine.
Ja to jedlo mam rad/a neznasam zaroven/ lebo tam ide pomerne vela ingredinencii a oceni to kazdy detail pripravy. Ze, to neni make-it-or-break-it recept. By default to je dobre a cim viac je clovek ochotny sa s tym zajebavat, tym lepsie to bude. Proste to vie ocenit vsetok cas a know-how co do toho das. Karamelizujes? Nekaramelizujes? Naraz? Postupne? Zavazi na chuti. To je taky flex recept. Ze ked sa ti chce s niecim JEBAT, tak robis lasagne. A cim viac sa s tym budes jebat, tym lepsie to bude.
@limitles Nic ti nedam, pozrate sicko! Ale, asi budem robit dalsie, lebo toho ragu mam fakt po kokot. Alebo to zajtra nejak nenapadne rozdam rodine.
12
moje su este lepsie. pretoze do bolognese davam decko rulandskeho sedeho, na vrchnu besamelovu vrstvu vyukladam este cerstve bazalkove listy a ked sa podari dam aj cerstve oregano (to ale malokedy zozeniem.)
nech ziju lasagne, pri nich clovek zisti co je to chut domaceho a aka praca za tym masterpiecom je.
mna zena furt zjebe ze zase chcem lasagne robit zase budem mat celodenku v kuchyni ktora bude potom niest stopy vybuchu kazetovej municie. no a co. lasagne za to stoja.
a este by som kazdemu odkazal ze robit domace lasagne a jebnut tam kupensku cestovinu je na dekapitaciu. ja som tento hriech v zaciatkoch robil , potom som zistil ze domaca cestovina je zivot.
nech ziju lasagne, pri nich clovek zisti co je to chut domaceho a aka praca za tym masterpiecom je.
mna zena furt zjebe ze zase chcem lasagne robit zase budem mat celodenku v kuchyni ktora bude potom niest stopy vybuchu kazetovej municie. no a co. lasagne za to stoja.
a este by som kazdemu odkazal ze robit domace lasagne a jebnut tam kupensku cestovinu je na dekapitaciu. ja som tento hriech v zaciatkoch robil , potom som zistil ze domaca cestovina je zivot.
13
inak ak to mas za 3 hodiny tak bud cheatujes alebo neviem , lebo ja to mam 4h minimum
15
@tanji @13 Mal som este nejaku paradajkovu omacku a domace susene cestoviny, plus vo vacsej kuchyni to ide rychlejsie, lebo mam actually miesto a nemusim vecne cosi kdesi prekladat.
@mytickaentita Viem, ale malokedy to robim. To mi ostalo este z cias, ked ma varenie kus bavilo, teraz varim povacsine len tak, aby som sa najedol
@mytickaentita Viem, ale malokedy to robim. To mi ostalo este z cias, ked ma varenie kus bavilo, teraz varim povacsine len tak, aby som sa najedol
16
Ja mam inak hrozne rada lasagne, ale fakt som ešte nenašla dostatok voľného času na to, aby som si ich sama pripravila tak jedávam len tie predpripravene z lidlu ale možno raz.. alebo aj nie

Napíš svoj komentár
- 1 Lytaryta: @Myticka
- 2 Tulipanoo: som cely vikend robila veci do prace, aj minuly tyzden som chodila o...
- 3 Lytaryta: pûl království, aj s princeznou ~ za DDR2 4 GB...
- 4 Y4nn4: Včera som bola v kine na novom Supermanovi. Očakávala som že to bude dobré...ale...
- 5 Teal: youtu.be/sDTZiacPgoI...
- 6 Waagbistritz69: „Hoj, druzi v kraji, v městě – svou bídu v plamen vneste!“...
- 7 Herofromzero: Ja cely den myslim na pana Meči4ra a na chlapika co mydlil barana ...
- 8 Jimson: youtu.be/YHzinY2__hQ...
- 1 Tulipanoo: isla by som na take posh rande, ze ma pozve na veceru a...
- 2 Chumaj: paci sa vam ta azra sokira co bola v ruzi? za man mega jebacka,...
- 3 Azizi: Tak a na dnes niečo, čo vy mladší možno nebudete veriť, že...
- 4 Lytaryta: @Myticka
- 5 Tulipanoo: som cely vikend robila veci do prace, aj minuly tyzden som chodila o...
- 6 Lytaryta: pûl království, aj s princeznou ~ za DDR2 4 GB...
- 7 Y4nn4: Včera som bola v kine na novom Supermanovi. Očakávala som že to bude dobré...ale...
- 8 Teal: youtu.be/sDTZiacPgoI...
- 9 Waagbistritz69: „Hoj, druzi v kraji, v městě – svou bídu v plamen vneste!“...
- 10 Herofromzero: Ja cely den myslim na pana Meči4ra a na chlapika co mydlil barana ...
- 1 Mytickaentita: bavia ma gayovia, ktorí su na mňa nahnevaní, lebo necením Palestínu ...
- 2 Mytickaentita: od kedy mi kamoš povedal, že vysmrkal piercing (doslova pred týždňom), tak...
- 3 Mytickaentita: tak ten AiS, to je taká skurvená pičovina nefunkčná ...
- 4 Lejla32: @chumaj kde si stretol lenkasku1?? Keď píšeš, že ju poznáš osobne....
- 5 Tulipanoo: isla by som na take posh rande, ze ma pozve na veceru a...
- 6 Lejla32: Otrasnu mame doma chladničku s mrazničkou.. Sam sneh je v mrazaku.. a mňa...
- 7 Chumaj: paci sa vam ta azra sokira co bola v ruzi? za man mega jebacka,...
- 8 Mytickaentita: ľudia, ktorí klamú sú čudní a desia ma
- 9 Azizi: Ten Tomas555 je typický troll, iba provokuje, je hnusný, neustále vyžaduje...
- 10 Tulipanoo: nasla som si treti sedivy vlas, o 2 mesiace mam 28, a...