Po dlhšom čase som opäť prišla pozrieť sem na birdz.

K zamysleniu ma priviedlo čítanie mojich starých blogov písaných v intervale posledných dvoch až troch rokov. Je to až vzrušujúce ako si pri každom slove ktoré prečítam spomeniem presne na situáciu, na pocit ktorý som mala a na osobu ktorej sa to všetko týkalo. Akoby sa to ani netýkalo mňa, akoby to bol všetko len nejaký imaginárny príbeh písaný o niekom inom. Páči sa mi ako som sa nikdy nevyjadrovala konkrétne. Ako som sa snažila svoje city skryť do metafor. A je zvláštne, ako to pre cudzieho človeka vyznieva príbehovo a rozprávkovo a pre mňa je to také reálne akoby som všetky tie "starosti" ohľadom neopetovaných detských lások zažívala včera.

Aká som len bola hlúpučká.Teraz sa nad tým len s úsmevom pozastavujem. Ale taktiež som aj veľmi prekvapená, ako som už vtedy niektorým veciam rozumela, aj keď bez žiadnych skúseností.

Viem že som vždy bola "macherka" ktorá hrdo vyhlasovala do sveta že k šťastiu chlapca nepotrebuje, že si užíva sama. Ale práve tu na birdzi kde ma nikto nepoznal, práve v týchto blogoch som to bola pravá ja, moje pravé vnútro, presne vyjadrené to, čo som prežívala, čo ma trápilo a po čom som tak veľmi túžila.

Samozrejme, život ale nie je rozprávka. A nikdy jedného krásneho slnečného dňa neprišiel za mnou môj princ, nikdy sme sa nezoznámili pri tom ako mi ako gentleman pomáha pozbierať zo zeme rozhádzané učebnice a určite som pri našom prvom pohľade do očí necítila, že "áno, je to ten pravý!"

Aj keď sa absolútne nič nestalo tak ako som si to vysnívala ale aj tak sa môj pravý našiel. Naše "romantické" prvé stretnutie sa odohralo v jednom zafajčenom bare, kde sme sa obaja značne podgurážení nekvalitným alkoholom pustili do klasických o-ničom-rečí. Naše (každé!!!) prvé rande nám pokazila skupinka hlučných kamarátov so slovami "môžme si prisadnúť?". A naša prvá pusa prebehla v parku na lavičke pri zvukoch vracajúceho kamaráta sediaceho vedľa nás.

Myslím, že sám život vždy vymyslí lepší príbeh ako akákoľvek predstavivosť. A môžme vravieť a písať čokoľvek aj tak sa vždy stane to, čo sa má stať a tí, čo sa majú nájsť sa nájdu

 Úvaha
Komentuj
 fotka
tequila  21. 3. 2022 16:24
mala by si sem zas zavitat a podat apdejt
Napíš svoj komentár