Posledné 3 týždne si učitelia v škole asi povedali, že nás utrápia na smrť. ,,Veď čo, za dverami sú Vianoce a oni majú určite kopu času." Haha !!! ešte dnes - 23.12 o 18:00 som zháňala darčeky. Našťastie, zohnala som .

Ale to nie je podstatné. Podstatné je to, že už je pokoj. Už žiadne skúšania, písomky, testy...Iba ja a kopu voľného času, ktorý môžem konečne venovať ľuďom na ktorých počas roka nemám čas - najmä mojej rodine. Dnes som rozmýšľala nad tým, aká som počas školského roka na nich hnusná a odporná. Nad tým, ako od nich neustále pýtam peniaze na rôzne školské výlety, oblečenie a iné blbosti. A som úplne nevďačná.

Teda nemyslite si, že som až taká zlá ako sa opisujem. Mám výborný, priam až nadštandardný vzťah z rodičmi. Ale keď sa mám cez týždeň veľa učiť a potom príde víkend som rada keď ho môže stráviť s kamarátmi, užiť si a odreagovať sa. Potom ani neviem ako a už je nedeľa a celý kolobeh sa začína zasa od znova.

Musím im to oplatiť, teda lepšie povedané chcem im to oplatiť. Tieto prázdniny sa budem snažiť čo najviac času tráviť s nimi. Mám kopu času a preto viem, že mi kamaráti ani chodenie von neutečú. Keď sa chce na všetko a hlavne na všetkých sa musí nájsť čas.

Konečne som objavila to povestné ,,čaro Vianoc,,
Jasné že každá rodina nie je ideálna. Chápem. Ale uvedomte si, že je tu pre nás vždy. Preto by sme jej to mali oplatiť aspoň počas Vianoc.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár