,,Jee ty máš ale peknú voňavku! Už som ti to hovorila?"
,,Ano moja, dnes už asi tretí-krát ."
,,Zbožňujem pánske voňavky, sú také...zmyselné a sexy."
,,Ooo, takže som zmyselný a sexy? Ďakujem zlato. Ja ti jednu takú kúpim, aby si ma mohla cítiť, aj keď nebudem s tebou.

A o niekoľko dní, som už aj ja vlastnila svojho pána zmyselného v malej sklenenej fľaštičke.

Dnes som upratovala a niekde vzadu, za starými časopismi a knihami som to našla. Malá, už napoly prázdna, prachom zapadaná fľaštička.
,,V pohode", povedala som si ,,veď je to len ďalšia z vecí od neho, rovnako ako jeho cédečká, jeho mikina, usb-kľúč..." Pošlem mu to po jeho kamarátovi. Ak by som mu mala každú z jeho vecí zaniesť osobne asi by sa to neskončilo dobre a ja sa už znova hádať nechcem, proste na to už nemám energiu.
A tak si sedím, snažím s učiť chémiu, keď mi zrazu padne pohľad na poličku. Neviem, či to bolo tým, že ma tá chémia maximálne nebavila ale rázne som vykročila naprieč izbou k tej malej zaprášenej veci. Vzala som ju do ruky a sadla si na kreslo. Šibnuto som sa usmievala a moje svedomie na mňa kričalo: ,,nerob to ty krava!" Otvorila som uzáver a silno som sa nadýchla...bum...a bolo to. Bolo to ako déja-vu. Zrazu som ho mala pred očami. Telom mi prešla zima, strach a ľútosť. Do očí sa mi tisli slzy. Nadýchla som sa ešte raz. Znovu ten pichľavý pocit zrady. Verila som mu. Prišla iná. Lepšia. Pochytil ma záchvat zlosti. Fľaštičku som odhodila do koša. ,,Už to nikdy nesmiem cítiť!"

Nikdy som nemyslela, že raz sa mi jedna vôňa takto vryje do pamäti...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár