Ahojte, mam taky maly problemik. S priatelom sme uz spolu rok a pol, zhruba ten rok sa spolu aj milujeme. V poslednej dobe som si ale vsimla, ze priatel ma uz tak nevzrusuje, ako kedysi. Ono je to stale super - s orgazmom problem nemam ja ani on, lenze u
Povedala by som, že psychické vzrušenie je o túžbe...túžbe nie po sexe, ale po človeku a sex je len príjemné vyvrcholenie toho všetkého...naopak u čisto pudového vzrušenia ide o to čo najskôr sa "urobiť" a nič okolo nehrá rolu...
Teda aspoň taký názor mám na to ja, neviem čo a ako u Mirelky...
Tak nejako som to myslela ako v 7. Ayeen napisala, len nechapem preco ma nevzrusuje, ked milujem ho az az, a predsa, no ale dik za rady, skusime to nabuduce niecim ozvlastnit....snad pomoze
Ayreen...100%pravda...........a inak aj ja som na tom tak isto....nejak sa z toho milovania casom stava rutina...a ani mna uz nevzrusi to co mozem mat kazdy den ....Rady na to moc nemam
heh mne raz jedna baba navrhla nech si dam jej tangace ...sice uchylne ale nieco nove...ved mate fantaziu...a zakladatelka ma 18 rokov takze sa u nej partner urcite aspon raz zmeni...ved sa hadam nechystate brat ci hej?...ale toto tu asi tazko budem vykladat mladim zalubenim ludom
Nefertitti - tak to bolo dobre povedané, presne, myslím si, že u nej sa skôr jedná o rutinu nie o to, či ho miluje/nemiluje...a keď sú spolu rok a pol, tak asi miluje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Povedala by som, že psychické vzrušenie je o túžbe...túžbe nie po sexe, ale po človeku a sex je len príjemné vyvrcholenie toho všetkého...naopak u čisto pudového vzrušenia ide o to čo najskôr sa "urobiť" a nič okolo nehrá rolu...
Teda aspoň taký názor mám na to ja, neviem čo a ako u Mirelky...
ak nás chlap nevzrušuje aĺebo aspoň nemyslíme na sexe na nejakého iného čo nás dokáže vzrušiť...potom zo sexu máme nulový pôžitok..
btw ta pauza je fakt dobry napad
Teraz nechapem ked ho milujes a nedokaze ta pschycky vzrusit ?
Zmena prostredia , nejak ta vecerna romantika co ja viem