Diskusie - 584. stránka fóra
3
Problem s fontom na pc
Ahojte, mam problem ako vyzera pismo na vsetkom v PC. Akurat co som robil bolo ze som update-oval grafiku AMD Radeon R5 M330 na verziu 17. 11. 1 a Analyzoval som Disky ci ich netreba defragmentovat. Takto... Otvor fórum »
10. 11. 2017 13:14
8
Označili by ste svoje školské/pracovné prostredie ako intrigové?
10. 11. 2017 13:01
8
Pravidlá slovenskej výslovnosti PDF?
Caute nemáte niekto tuto knihu v pdf? potrebujem ju na prezentáciu a prepisovat sa mi to moc nechce. Otvor fórum »
10. 11. 2017 12:16
28
Ženy priťahuje vás skôr
- Vodcovský typ muža, rozvážny vie presne čo chce. Málo kedy dôjde ku kompromisom (v dôležitých živ. rozhodnutiach)
- Nerozhodný, skôr v ústraní, do značnej miery môže rozhodovať partnerka.
- Vo všetkom hľadá s partnerkou konsenz, aj to akej farby si kúpi fus
Hlasuj »
10. 11. 2017 10:14- Nerozhodný, skôr v ústraní, do značnej miery môže rozhodovať partnerka.
- Vo všetkom hľadá s partnerkou konsenz, aj to akej farby si kúpi fus
Hlasuj »
12
Soli do kupela
Su podla vas dobre, oplati sa ich kupovat & pouzivat? Ake konkretne pouzivate? Linky na inspiraciu poprosim! Dakujem :) Otvor fórum »
9. 11. 2017 23:08
24
Za ako dlho ste si zvykli na život v cudzom meste?
Napríklad pri nástupe na VŠ, pri sťahovaní za prácou a tak ďalej... pod zvyknúť si myslím, koľko vám trvalo sa už cca orientovať kde čo je, nájsť si nejakých nových kamošov, miesta kam radi chodíte, kde trávite čas, až kým... Otvor fórum »
9. 11. 2017 21:26
3
How I Met Your Mother
Neviete prosím vás kde zoženiem toto tričko? Na tejto stránke sa už objednať nedá a stránky s vlastnou podtlacou ma už sklamali tak skúšam šťastie tu vopred dik link je v komente Otvor fórum »
9. 11. 2017 20:54
21
Viac sa hanbíš vyzliecť pred lekárom opačného alebo rovnakého pohlavia?
- viac sa hanbím vyzliecť pred lekárom opačného pohlavia
- viac sa hanbím vyzliecť pred lekárom rovnakého pohlavia
- v zásade sa hanbím pred všetkými bez ohladu na to či to je lekár alebo lekárka, alebo ktokoľvek iný
Ďalšie možnosti »
9. 11. 2017 18:41- viac sa hanbím vyzliecť pred lekárom rovnakého pohlavia
- v zásade sa hanbím pred všetkými bez ohladu na to či to je lekár alebo lekárka, alebo ktokoľvek iný
Ďalšie možnosti »
4
Metalfest- Plzeň, kto ide so mnou?
Ahoj, je tu niekto, kto chce ísť a pridal by sa ku mne? Nemám s kým ísť ale musím, lebo... skupiny :D Prosím TS Otvor fórum »
9. 11. 2017 18:25
7
Mc donalds
Keď ste nastupovali na brigádu do MC Donald´s, dostávali ste pracovnú obuv alebo nie? Otvor fórum »
9. 11. 2017 17:04
5
Podkladová báza pod make up
Ženské osadenstvo Birdzu, nože poraď slušný primer na veľmi suchú pleť, zároveň však s rozšírenými pórmi. Zatiaľ sa mi nepodarilo nájsť ten pravý, ktorý by viac ešte viac nevysušoval a zároveň aj prekryl póry. Vďaka! Otvor fórum »
9. 11. 2017 15:18
16
Keď som si kupoval byt, kúpil som si,, (a prečo toľko izieb :) )
9. 11. 2017 13:38
22
Boli ste niekedy napadnutý zvieraťom?
Prežili ste útok psa, poštípanie hadom alebo podobne? Mali ste incident s iným zvieraťom? Otvor fórum »
9. 11. 2017 12:24
8
Depresia
Je tu niekto kto zazil po pripade zaziva toto peklo? Nemyslim smutnu naladu myslim stav ze neviete vstat ani z postele potrebovala by som sa o tom porozpravat Otvor fórum »
8. 11. 2017 22:55
2
Mere-exposure effect
Ľudia Birdzu!Potreboval by som slovenský ekvivalent tohto fenoménu. Nie som dosť dobre zbehlý v tomto a internet mi pomáhal len v anglickej forme a nejak mi nenapadá výstižný a hlavne krátky slovenský preklad. Viete mi s tým prosím pomôcť?Neodsudzujte ma... Otvor fórum »
8. 11. 2017 21:15Advokatsky koncipient?
Ahojte je tu niekto kto pracuje ako koncipient? Popripade ako právnik a nedávno skončil skolu? Ďakujem. Otvor fórum »
8. 11. 2017 19:45