Diskusie - 555. stránka fóra
Internetová tombola - Tombola..
Zdravím, má niekto z Vás skúsenosti s internetovou tombolou? Prípadne, vyhral už niekto odtiaľto? :) Otvor fórum »
4. 1. 2018 12:06
16
C1 - angličtina
Ahojte kamaráti :) Rozpíšem sa v prvom komente, aj keď nadpis hovorí (skoro) za všetko. Otvor fórum »
4. 1. 2018 01:00
3
Bicyklovanie
Mám krosovy bicykel. Chcem sa opýtať že od kedy sa dá chodiť napr. V petržalke na hrádzu aby sa nesmikalo. Keď začne jar? Alebo aj teraz v zime ? Otvor fórum »
3. 1. 2018 22:33
2
Čo robiť vonku?
Z kamošmi nemáme čo robiť vonku. Šport nás nebavý, na chlastanie sme mladý a na hranie z autíčkami starý. Čo by ste my doporučili robiť vonku tak z dvoma kamošmi? Otvor fórum »
3. 1. 2018 22:29
3
Sporáky a teplota platničiek
Ahojte, neviete niekto náhodou, koľko stpňov (°C) je na ktorom stupni pokiaľ má sporák stupnicu od 1-6 ? neviem nikde nájsť tieto informácie... potrebujem to vedieť. Otvor fórum »
3. 1. 2018 20:55
4
Project - Testy - pomoc
Ahoj prosim pomôžte mi nemate niekto testy k učebnici project 2 fourth edition konkretne potrebujem test k lekci 6 ďakujem za každu pomoc ; ) Otvor fórum »
3. 1. 2018 18:11
10
Mačacie kakatko
Ahojte :) chcela by som sa opýtať niekoho kto vlastní mačku kde má jej kakatko :D neviem ako sa to nazýva normálne ja to volám kakatko Otvor fórum »
3. 1. 2018 15:57
6
Judaizmus
prosím vás je tu niekto kto má osobné skusenosti že prešiel na judaizmus? Prosím ak áno napíšte mi správu. Dakujem Otvor fórum »
3. 1. 2018 15:49
48
Kde by sa odohrávala vaša vysnívaná svadobná cesta?
Dnes má prekvapil kolega, ktorý sa chystá na svadobnú cestu na ostrov Zanzibar (Tanzánia) a príde mi to ako svadobná cesta na ktorú určite nezabudne. Kde by sa mala odohrávať a aká by mala byť tá... Otvor fórum »
3. 1. 2018 15:22
6
Skúšky
Ahojte čaká má prvá ústna skúška na vysokej škole..ako to preberia? to si ťaháme otázky sami alebo nám ich kladú skúšajúci ? :D prípadne tam je nejaký čas na prípravu ? ĎAkujem :D Otvor fórum »
3. 1. 2018 13:05Paušál
čaute, poraďte paušál, ktorý máte osobne vyskúšaný naposledy som mal pred rokom v orange- delfin 20- niečo na ten spôsob, kľudne aj iný operátor cena max 25eko thx Otvor fórum »
3. 1. 2018 12:12
15
Zapal pluc zo zimy
Chcem sa prosim spytat ze v izbe nekurim a mam tam teda trochu chladno a dnes rano som sa poc spanku zobudil na to ze som mal studenu pokozku na pravom ramene a taktiez hrudnik pravu stranu som mal... Otvor fórum »
3. 1. 2018 08:20
12
Mám 14 žiadna baba má nechce
Potreboval by som sa niekedy s niečím viac zdôveriť a niekedy mám fakt ťažké chvile a mám chuť sa zabiť. Pomohla ale neviem si žiadnu najist není to tím že som škaredý ale že mám akné nemám ho moc... Otvor fórum »
3. 1. 2018 05:17
13
Rozmnožovanie
Keby nebol pohlavný styk medzi mužom a ženou spôsob splodenia dieťaťa, a rozmnožovanie by prebiehalo inak, dnes by na svete možno nebola ani 1 miliarda ľudí. Keďže by každý iba súložil, a nevznikali by z toho... Otvor fórum »
3. 1. 2018 02:59
4
Hladám seriál
Nevie niekto na akej stránke by som mohla pozrieť alebo stiahnuť seriál Let 29 (Flight 29 Down)? Hladám to všade a nemôžem to nikde nájsť. Otvor fórum »
3. 1. 2018 02:14
- Proroka Mohameda
- Buddhu
Ďalšie možnosti »