Diskusie - 1499. stránka fóra
33
Co ocakavate od kamaratov?
Co by ste ocakavali od kamaratov v situaciach, ako: 1. Po rozchode 2. Pri pre vas vyznamnej udalosti (ocenenie, vyber niekam) 3. Zlej fin. situacii 4. Po zacati cerstveho... Otvor fórum »
22. 3. 2015 18:46
21
Dievcata, aky mate nazor na bi chlapov?
:D ako chlap, nemal by som problem chodit s bi dievca.. zaujimalo by ma, co si o tom myslia dievcata, chodili by ste s bi chlapom? vadilo by vam to nejako? Otvor fórum »
22. 3. 2015 18:39
4
Medvedí cesnak
Ahoj... Nevie tu niekto, kde sa vyskytuje medvedí cesnak v okolí Žiliny?? Otvor fórum »
22. 3. 2015 18:28
8
Pan prstenov
couate potrebuje radu .... akurat citam pana prastenov prvu cast, a čo som tak pocul a cital tak hobbit bol pred panom prstenov (casovo) ale pre istotu sa chcem spytat ze ci ak si pozriem film hobit ci si... Otvor fórum »
22. 3. 2015 17:58
1
Am. staff.
Zdravím, má niekto skúsenosti s bonitáciou u amerického stafforda? Díky. Otvor fórum »
22. 3. 2015 17:06
11
Príbehy na dobrú noc
Chcel som sa spýtať, či nepoznáte nejakú knihu s krátkymi rozprávkami alebo príbehmi. Niečo, čo by som mohol prečítať priateľke pred spaním :) Nič moc detské :) Otvor fórum »
22. 3. 2015 16:30
17
Si panic/panna?
- Ano, hanbim sa za to. :(
- Ano, ale je mi to fuk...pravu/eho som este nestretol/a :)
- Ano, a som hrdy na to!. Sex az po svadbe.
Ďalšie možnosti »
22. 3. 2015 16:08- Ano, ale je mi to fuk...pravu/eho som este nestretol/a :)
- Ano, a som hrdy na to!. Sex az po svadbe.
Ďalšie možnosti »
4
Balzam :D
Ahojte, neviete náhodou koľko má taký balzam na pery záruku ? :) Chcem ich zbierať, milujem blazámy, ale teda či sa mi to oplatí :) Otvor fórum »
22. 3. 2015 16:06
10
Koniec dátumu splatnosti
asi pred 2 týždňami som si podávala elektronickú prihlášku na VŠ. poslali mi príkaz na úhradu (ešte v ten deň) ....teraz som to chcela ísť zaplatiť, ale všimla som si, že dátum splatnosti je 10. 3... ... Otvor fórum »
22. 3. 2015 15:25
6
Matika
Dobrý deň, prosím, potreboval by som pomôcť s príkladom: V trojuholníku ABC je dané b= 6, 4 cm; c= 4, 2 cm; beta = 2gamma . Určte veľkosti všetkých vnútorných uhlov... Otvor fórum »
22. 3. 2015 15:23
14
Baby, keď máte sex s partnerom a má na sebe kondóm, urobí sa vo vás?
- áno, až potom ho vytiahne
- nie, najskôr ho vytiahne až potom sa urobí
- ešte iná možnosť existuje, napíšem ju do komentu
Hlasuj »
22. 3. 2015 15:14- nie, najskôr ho vytiahne až potom sa urobí
- ešte iná možnosť existuje, napíšem ju do komentu
Hlasuj »
40
Otázka pre chalanov
predstavte si, že máte 20 ročnú frajerku, chcete mať s ňou sex a povie vám že je panna,,, ako zareagujete? poteší vás to že budete jej prvý alebo by ste boli radšej keby to už mala prvý... Otvor fórum »
22. 3. 2015 14:39
10
Bakalárka číslo práce
Ahojte, chcem sa spýtať, či to číslo záverečnej práce, ktoré mám v aise, je potreba dať do mojej bakalárky a nahrať ju do aisu, alebo sa to dáva iba na tlačenú verziu? Ďakujem. Otvor fórum »
22. 3. 2015 13:56
23
Pri slovách "Môj najdôležitejší/najväčší sen" vás ako prvé napadne:
- nejaký materiálny sen (bohatstvo, auto, barák)
- nejaký spirituálny sen (púť do Mekky alebo Šaštínu-Stráže, šťastie, životná láska)
- nejaký zážitok (bungee, windsurfing v Austrálii, plavba okolo sveta,...)
Hlasuj »
22. 3. 2015 12:55- nejaký spirituálny sen (púť do Mekky alebo Šaštínu-Stráže, šťastie, životná láska)
- nejaký zážitok (bungee, windsurfing v Austrálii, plavba okolo sveta,...)
Hlasuj »
22
Poledné želanie
Kebyže máte možnosť si vybrať jedno posledné želanie, napr. aby sa vám splnil doposial neuskutočnený sen, čo by to bolo? Otvor fórum »
22. 3. 2015 12:40