Diskusie - 1261. stránka fóra
7
Aplikovaná informatika
Zdravím, tento rok maturujem a začínam hľadať vysokú školu. Môj cieľ je informatika/programovanie. Aktuálne sa rozhodujem medzi FI MUNI, FIT VUT a FIIT STU. Taktiež ma poteší názor na VŠP SCIO keďže by som ho... Otvor fórum »
19. 9. 2015 20:03
52
Kolko kav denne vypijes?
Ja denne 2 - 5 kav + 1 - 2 energy drinky a obcas aj Pre Work Out pred cvicenim (pumpa obsahuje asi tolko kofeinu ako 3 - 4 kavy). Mam pocit ze mi to zlepsuje kondiciu vraj kava... Otvor fórum »
19. 9. 2015 20:01
9
Analgetiká
Ktoré analgetiká (lieky utišujúce bolesť) vám najviac zaberajú pri bolestiach zubov? Ide o to, že mi dávali trvalú výplň do kanálikov (zlomený zub) a bolí to že poriadne (vraj môže aj týždeň - dva). Ibalgin, ... Otvor fórum »
19. 9. 2015 19:52
3
Výmenný pobyt
Ahojte, dá sa ísť na výmenný pobyt do zahraničia aj bez toho aby sa to vybavovalo cez nejakú agentúru? Teda či sa to dá vybaviť samostatne, dohodnúť sa priamo s rodinou v zahraničí? Za všetky rozumné... Otvor fórum »
19. 9. 2015 19:31
2
Autoškola BA
Máte niekto aktuálne skúsenosti s autoškolou Gama ? Alebo s nejakými inými autoškolami v BA ? Najlepšie od takých čo si robia vodičák alebo robili nedávno ? Ďakujem Otvor fórum »
19. 9. 2015 18:48
5
Karta ISIC
Mam kartu isic a bola som si ju kativivat na zeleznicnej..bude to to iste, že budem mat zadarmo vlaky ako doteraz?..lebo zeelznicn kartu mi zrusili pri aktivacii isic... a zlavu na busy bdem mat tiez ako s normalnou... Otvor fórum »
19. 9. 2015 18:33
18
Dejepis pomoc
Sevas birdzaci, najde sa tu nejaky fanušik dejin? Dostal som ulohu prečitať si knihu z obdobia 1914-1945 minimalne 100 stran a napisať o nej niečo, prečo som si vybral, klady zapor a podobne. Nejake navrhy? ... Otvor fórum »
19. 9. 2015 17:36
6
Niekto BA!
Niekto z BA .. Nastupujem na Vysokú školu zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety.. Viete ako to je vidiecke dievča v BA :D .. niekto normálny (baba/chalan), zábavný/á a ták :) . . Otvor fórum »
19. 9. 2015 17:36
2
Vlastná stránka
Ahoj :) Chcela by som si založiť vlastnú stránku vlastný blog ale kde ? Poznáte nejaké seriozne stránky ? Otvor fórum »
19. 9. 2015 16:40
21
Kde nájsť ženu na vzťah
Čaute, chcel by som sa opýtať, kde sa zoznamujete so ženami, pretože mám 19 rokov a už je na čase si niekoho nájsť. Najradšej by som sa zoznámil online, nepoznáte napr. nejaký portál?... Otvor fórum »
19. 9. 2015 16:39
12
EC vlaky - sú bezplatné?
Budem teraz častejšie cestovať vlakom na intrák a chcela by som sa opýtať či platia bezplatné lístky aj na vlaky EC. doteraz som chodila iba osobákmi a rýchlikmi, takže si nie som istá či aj na EC to... Otvor fórum »
19. 9. 2015 16:16
3
Dopravná polícia
Ahojte chcela by som sa opýtať ako sa dostať k dopravnym policajtom....zaujímajú ma len normálne odpovede a nie debiliny ktoré mi tu budu pisat dorobení trtkovia, že tam nemám ísť a neviem čo... Ak mi viete poradiť budem rada..Dakujem Otvor fórum »
19. 9. 2015 15:10
2
Výmena smiley piercingu
lidi potrebujem rady že jak si možem zmeniť smiley piercing za iný ( ten šperk ) ? kedže je to v ústach tak sa mi to dost šmyka ked na to idem rukami..tí čo ho mate, ako to robite?... Otvor fórum »
19. 9. 2015 14:15NZ- ošetrovateľstvo
Niekto, kto bol včera na zápise? (1. ročník, denná forma)? :-) Otvor fórum »
19. 9. 2015 13:54
88
Mojdedo a zasnuby
Mojdedo je uz stary chlap.. To vsetci vedia.. A takisto vsetci vedia, ze mojdedo svoju staru nadovsetko miluje.. A uz to spolu tahaju dlhe roky.. A mojdedo ma pocit, ze by sa trebalo posunut kus dalej,... Otvor fórum »
19. 9. 2015 13:29