Diskusie - 1259. stránka fóra
2
E-shop s kvalitným oblečením
Poraďte nejaký :) Najlepšie slovenský, keďže za pár dní idem na svadbu a chcem si kúpiť nejakú eleganciu :D Otvor fórum »
21. 9. 2015 17:20
12
Papieriky na šúlanie.
Zdravim chcel by som si dat poradit papieriky na sulane cigarety. Mal som zatial len vážky a gizehy oboje nic moc. Co su vase najlepsie ? (Bez diakritiky pretoze som na mobile) Otvor fórum »
21. 9. 2015 17:03
13
Sú prednášky na EUBA povinné?
Zdravím, chcel som len spýtať či sú prednášky povinné?(pretože nám povedali-aj mne študenti, že prednášky nie sú povinné) Je tu totiž problém pri jednej starej vyučujúcej, ktorá povedala, že jej prednášky povinné budú, a... Otvor fórum »
21. 9. 2015 16:20
4
18. narodeniny
ahojte čo dať kamoške k 18. - tke? :D flasa alebo alkohol nie (nakolko nepije), vela cita ale zas knihu sa neodvazim kedze neviem aku konkretne a bojim sa ze by som sa trafila do niecoho co uz... Otvor fórum »
21. 9. 2015 16:16
8
Jazdenie na koni
Ahojte, Mám problém veľmi chcem jazdiť na koni ale mamka ma vzdy nejaku výhovorku. O kone sa zaujímam od mala a mám skúsenosti aj z letného tábora. Kone mám veľmi rada a milujem pocit v... Otvor fórum »
21. 9. 2015 16:15
5
Certifikát FCE a úroveň B1
Čo hovoríte na obtiažnosť?Zvládnem ho aj keď som mala na SŠ B1 a zdala sa mi jednoduchá, na B2 som nešla aj keď som mohla?Ide mi prakticky bez učenia:D nechcem vyhodiť peniaze len tak ak ho nemám šancu urobiť. čo... Otvor fórum »
21. 9. 2015 15:10
6
Dennik
Ahojte, chcem sa opytat ci si niekto pise este dennik... nehovorim o tom takom ze Mily dennicek..... , ale jednoducho postrehy zo dna, pociity a tak? Aky mate na to nazor? na takeho uchovavanie spomienok? Otvor fórum »
21. 9. 2015 14:07
3
Pomooc, hlada sa song
Ahojte, potrebujem pomoct s nazvom songu, u ktoreho som zachytila len par sekund videa. Šlo to na deluxe music, v klipe spievala blondinka vo vani, mala okuliare , okolo nej tancovali chlapi v oblekoch... Otvor fórum »
21. 9. 2015 02:29
17
ABCD
Prečo je abeceda v takom poradí v akom je? Má vôbec zmysel dávať písmená do poradia, ako nás to učili? Otvor fórum »
20. 9. 2015 23:30
2
Myxperia a zablokovany telefon
Caute, Kedze mam novy mobil (m4 aqua) tak som si ho chcel zabezpecit pred kradezou. Nastavil som si teda tu myxperiu aj na telefone aj cez pc. Prihlasoval som sa na pc cez google a aj... Otvor fórum »
20. 9. 2015 22:35
4
IPhone z nemecka
Zdravím, chcel by som sa spýtať, že či iPhone kúpený v Nemecku mi bude podporovať moju SIM kartu (telekom) aj na slovensku. Otvor fórum »
20. 9. 2015 22:13
6
Názov pre stránku
Chcel by som založiť zábavnú stránku na Facebooku kde by som pridával vtipné obrázky, ale neviem vymyslieť názov a preto prosím o pomoc s vymýšľaním :D Najlepšie bude niečo krátke a ľahko zapamätateľné :D Otvor fórum »
20. 9. 2015 21:47
1
Brigáda - zber ovocia/zeleniny /v zahraničí / na Slovensku
Čaute všetci ! Mám 15 rokov a hcela by som nejaku tú brigádu na leto 2016. Viem že to je pri skoro ale taak :D Chcem sa spýtať máte nejaké skúsenosti, overene agentúry alebo poprípade... Otvor fórum »
20. 9. 2015 21:45
19
Vyjebany birdz
Vyjebany novy birdz mi rusil ucet, proste sa mi sem neslo dostat cez stary nick a heslo, stalo sa to este niekomu alebo som sama? Btw, je to tu dost nahovno pomenene, IMO. Otvor fórum »
20. 9. 2015 19:27
3
Kurzy kreslenia
Chcem ísť študovať na FA STU a rozmýšľam preto nad kurzom kreslenia, ktorý vedú Mgr. art. Eva Ploczeková, ArtD. alebo Ing. arch. Ján Šilinger. Chcela by som sa opýtať, ktorého by... Otvor fórum »
20. 9. 2015 18:30
2
Kurz web dizajnér alebo brigáda
Ahoj ľudia v prvom rade sa chcem spýtať či ste už niekto boli na kurze Web dizajnér pretože ja sa naň chcem prihlásiť. A v ďalšia otázka s tým súvisí nakoľko kurz začína 29. 9. ale naskytla sa... Otvor fórum »
20. 9. 2015 18:25
5
Najlepší účet na SK
Vedeli by ste mi poradiť v akej banke je najlepšie si vytvoriť účet ? Aké má výhody/nevýhody a kde sú malé poplatky :) Otvor fórum »
20. 9. 2015 18:22