" myslíš,že ešte zavolá ?"
"dokedy mám čakať či zavolá ?"
"daľší pako "
nakoľkokrát sa môže zlomiť ľudské srdce ?"


Neviem či je teraz také obdobie či čo,ale tieto a podobné vety počúvam od kamošiek pričasto. Ja so svojimi vzťahmi-nevzťahmi sa tiež nemám veľmi čím chváliť..

Apropo budem rada ak ma chlapi v komentoch poopravia.)

1. Keď chlap chce zavolá,napíše mail,sms,keď chce.Je jedno či bude alebo nebude mať kredit ,či v jeho meste vypukla prírodná katastrofa a aj to koľko toho vypil. Proste si spôsob ozvať sa vám nájde a vyhrabe vás aj spod zeme. KEĎ CHCE.


2. Keď chlap povie,že chce len sex,naozaj chce len sex. Nie je za tým žiadne ale.

3. Keď chlap povie,že je zmätený ,v 98% prípadoch sa vráťte k bodu č. 2.


4. Ak pred vami spomína svoju bývalú,nie ,ešte nie je za tým .Nie,nie je k tomu žiadne Ale. A nie,z bývalej ho nevyliečite vy ani žiadna iná.To sa musí sám.


5.Ak sa k vám určitú dobu choval tak,že ste sa cítili ako princezná a zrazu s tým prestal /bez toho aby ste sa pohádali,ublížili mu atď/ a miesto kedy sa stretneme počúvate xyz príbehov a dôvodov prečo sa to nedá ,,v 98% to znamená,že stratil záujem. Ak budete mať šťastie dozviete sa aj pravdivý dôvod ,od neho osobne a môžte sa rozlúčiť ako ľudia. /percentuálnu mieru šťastia radšej nebudem uvádzať /.


6. Bývalí.Ten zvláštni druh ľudí s ktorými nás kedysi spájalo viac či menej hlboké puto ,,mesiac dva či pár rokov. Podľa mňa by sa táto skupina ľudí mala stretávať len v prípade,že minimálne jeden z dvojice má v súčasnosti plnohodnotný a šťastný vzťah. Ak sa nájde človek ,ktorý šiel so svojim bývalým opakovane von a predtým s ním mal po a /dobrý sex alebo po b / ho naozaj ľúbil a ani na okamih si neprehral nič z ich minulého vzťahu a nič nechcel..nech sa mi prihlási ,začnem ho uctievať.


7. So svojimi bývalými nespite. Nie ani v jednej miestnosti,ani v jednej posteli,možno najlepšie ani v jednom meste. Teda ak vám nepovedal,že chce vzťah,nie len zabudnúť,nie len sex atď. Je jedno ako veľmi vám možno ublížil pri rozchode či vo vzťahu ,alebo ste to neskôr vyhodnotili,že ste za to mohli obaja ,čokoľvek. Ak ste toho človeka niekedy naozaj Ľúbili,pokiaľ ste žena,nikdy s ním nespite.
Ani so svojim kamarátom či najlepším priateľom.City sú k+rva ,viete..a slovo "nezáväzne " sa niekedy ľahšie povie ako žije.

Pozreli ste si Friends with Benefits a presne to chcete ? Hm,škoda,že ten fim má dve polovice. .


8.Vety "chýbaš -chýbal /la si mi " neznamená absolútne nič pokiaľ ten druhý neurobil nič preto,aby ste mu nechýbali. Rovnako veta " myslel som na teba ".
Hej je to milé,ale honestly znovu sa dostávame k bodu č. 1. KTO CHCE,KOMU CHÝBATE KTO NA VÁS MYSLÍ - DÁ VÁM TO VEDIEŤ.Nie,rovno stým niečo urobí.Lebo všetky tie slová a vety sú hej krásne ,ale bez činov úplne bezvýznamné.
Rovnako ako všetko čo on ,váš McVysnený povedal a napísal.Dôležité je len jedno. ČO UROBIL.

9. Pri McVysnenom sa dostávame k ďaľšiemu problému mnohých ženských duší.McVysnený pochádza od slova SEN.
Možno si ho už od detstva spájate s Heathcliffom ,zabúdajúc pri jeho čarovnosti na to, že s ním Cathy nebola až taká šťastná ako sa vám zdalo.Alebo toho vášho čo sa nevie rozhodnúť či s vami bude alebo nebude zbadáte v Dexterovi z One day a ten čo na vás bude roky rokúce čakať ,kým sa vy rozhodnete ,jo určite bude Noah ! /nie ,ja naozaj tieto filmy a knihy silno môžem/

ale

Žijete /me tu a teraz.V realite. Je hrozne fajn vedieť ako má vyzerať chlap s ktorým chcete byť, žiť,milovať sa,mať skvelý sex,smiať sa ,zdielať dobré aj zlé.Vedieť čo chcem a čo nechcem. Od McChlapa, nie od McSen.Toho pre naše dobro nechajme na jedinom mieste ,kde skutočne žije.Na filmovom plátne.

10. Naozaj to platí,že ľúbiť je zodpovednosť .Poznáte to,keď ste šťastná a žiarite ako kométa ani neviete s ktorým z nich si skôr sadnúť na kafe. Otázkou ostáva,ktorý z nich zostane..keď sa život trošku otočí a sveto je slabšie a slabšie ...Našli ste ho ?Tak sa ho držte!



A niekedy,niekedy to naozaj môže vyzerať dobre .Aj to takým môže byť. A možno je to len tým,že ak má niečo začiatok musí mať zákonite aj koniec. A niekedy trvá kurňa dlho kým cez všetky konce nájdete niekoho s kým budete mať ten koniec.Bez konca. Ak sa pri tých zvyšných koncoch pýtate ,kde sa stala chyba ..niekedy :

" No matter how good of a woman you are, you will never be good enough to a man who is not "READY ".

platí aj naopak.

Aj keď to be honest...s tou pripravenosťou a strachom..je to pre mňa zvláštne.

Dokážem porozumieť,čo s človekom urobí sklamanie ,podvod,nevera ,klamstvo,odrbávanie ,alebo pár vzťahov čo nevyšli.Viem,čo je to báť sa. A je určite viac ako skvelé,keď človek vstúpi do vzťahu s tým,že ho naozaj chce.

Ale rovnako ako neochvejne verím na jednorožce verím aj tomu,že na strach je len jeden liek.Verím,že láska je silnejšia.Proste. Že napriek všetkému kto čo prežil,platí bod jedna.Svätosväte.


A tiež “I used to think that the worst thing in life was to end up all alone. It’s not. The worst thing in life is ending up with people who make you feel all alone.”


................................................. ................................................
Autorka si uvedomuje,že neobjavila Ameriku,len niektoré veci potrebovala zopakovať aj sama sebe.

Bod 11. by mohol byť "prečo sa vracajú do vášho života ľudia ,ktorí znovu odchádzajú ". Neviem.

 Blog
Komentuj
 fotka
gabika3000  25. 5. 2014 10:49
Tu sa narodil slovenský dr. Plzak, odbornik na tieto veci, zozen si jeho knihy a porovnaj svoje zavery s jeho.
Dr. Plzak je ten co v prípade nevery hovorí :ZATLOUKAT ZATLOUKAT ZATLOUKAT!
 fotka
silanova  25. 5. 2014 10:59
@gabika3000 Dr.Plzáka nejak čítať neplánujem a čo sa týka jeho povestného zatlkať zatĺkať zatĺkať..nejak nie som sto s tým súhlasiť.Každý kto podvedie z akéhokoľvek dôvodu by mal podla mňa mať trochu slušnosti a odvahy povedať to.Minimálne preto,že ten druhý si zaslúži vedieť pravdu. “There is only one sin. and that is theft... when you tell a lie, you steal someones right to the truth.”
― Khaled Hosseini, The Kite Runner
 fotka
topanocka  25. 5. 2014 11:30
@gabika3000 toto hovorí odborník že zatloukat ak to teda nie je zo srandy, tak to je najhoršia vec čo može druhý spraviť v akomkolvek vztahu.
 fotka
gabika3000  25. 5. 2014 11:38
Nie on to poprel verejne v televizii, ze to nejaka novinarka prekrutila jeho slova, nikdy a nikde to nenapisal, lebo ten, kto jeho knihy cita tak to moze potvrdiť a ja to potvrdzujem ze to tam nebolo.
 fotka
silanova  25. 5. 2014 11:55
@gabika3000 teda sa ospravedlňjem nikdy som nezachytila,že by to niekde poprel .
 fotka
alchemille  25. 5. 2014 14:16
Bože, žena! Presne toto tu sa teraz vo velkom rieši a presne toto tu sa dnes ide zapiť, lebo McŠuhajovia sú retardovaní. High five!
 fotka
silanova  25. 5. 2014 15:11
@alchemille asi je obdobie lol ..Prosím zapiť aj za mňa a mojich McŠuhajov
 fotka
alchemille  25. 5. 2014 16:12
Ale toto je už choroba tento McKokotizmus. To už dávno neplatí, že ženy hrajú hry, nepovedia čo si myslia a furt sa ošívajú. Nuh-uh, sister. To chlapi sa menia na little moaning bitches, nevedia sa vykoktať a radšej sa zdekujú.

A potom baby, chúdence, majú zo seba komplexy. Že nie sú dosť pekné, vtipné, inteligentné albo sexy. Figu borovú. Super sme a toho sa tí dementi boja, lebo keď majú pri sebe fasa babu, tak sa nemajú na čo sťažovať kamošom pri pive a sú z toho nervózni.
 fotka
silanova  25. 5. 2014 18:59
@alchemille to býva väčšinou druhá fáza ..najprv akoby obraňovať a vymýšlať stovku dôvodov prečo sa McŠuhaj neozval a tá druhá je "čo som spravila zle " aj keď jasné nedá sa to generalizovať. Prešla som si obojím a jedno viem naisto už sa kvôli žiadnemu chlapovi nechcem cítiť ako not good enough a ani si niečo sama vyčítať. jo choré je ,keď povieš ľúbim ťa for example,on odíde a baba sa potom cíti trapne ešte aj za to,že to povedala ,priznala cítila,lebo možno by inak ostal.neostal.a potom kategória chronických podvádzačov napríklad,ktorí nikdy nepochopím načo lezú do vzťahu ,veď keď si chcem užívať -užívam .Ale zas mam pár super kamarátov ,čo majú opačné skúsenosti so ženami ..dajme si za jeden !
10 
 fotka
teriq  26. 5. 2014 12:52
za týždeň som vo ZV :letim: dáme kafé 8)
11 
 fotka
patricino  26. 5. 2014 18:42
ženy
12 
 fotka
silanova  26. 5. 2014 18:47
13 
 fotka
silanova  26. 5. 2014 18:48
14 
 fotka
patricino  26. 5. 2014 18:51
ale ešte tri krát si to celé prečítam možno tento blog pochopím lepšie
15 
 fotka
patricino  26. 5. 2014 18:56
a ke´d to tak zase a zase čítam máš v podstate dobrý postreh
16 
 fotka
silanova  26. 5. 2014 19:00
@patricino díky a si na tom teda lepšie ako ja podstatne,lebo niektorých z marsu som čítala aj na viackrát,ale nepochopila som
17 
 fotka
patricino  26. 5. 2014 19:03
n ta
18 
 fotka
riaaa  28. 5. 2014 00:17
Siliak môj, som akosi popletená, zas
19 
 fotka
nevana  17. 6. 2014 02:47
aaano, aano, ano - that s all !
Napíš svoj komentár