Mám najlepšiu kamarátku, ktorá je mi ako druhá sestra. Poznáme sa od detstva, už to bude 12 rokov. Aj dnes, keď chodíme každý na inú vysokú školu, sa stretávame aspoň dvakrát do týždňa, väčšinou aj častejšie. Chodíme spolu na výlety, dokonca aj na letnú dovolenku. Lenže nič iné medzi nami naozaj nie je a ani nikdy nebolo. Ja v súčasnosti nemám vážnejší vzťah, ale kamarátka má už vyše roka frajera, ktorý to zdá sa nedokáže zniesť. Pri mne sa správa pokojne, ale od kamarátky viem, že mu vadím a dokonca keď sme spolu v meste a volá jej, mi vždy povie, aby som bol ticho, nech nevie, že sme zasa spolu. Bojí sa mu povedať aj to, že ide so mnou v lete na dovolenku, hoci ideme v partii s ďalšími troma kamarátmi. Ja som mu sám povedal, že nech ide kľudne s nami, ale kamarátka to nechce, lebo on vraj do našej partie nesedí. Trápi ma to, lebo nechcem aby som bol ja na vine tomu, že sa pokazí inak nádejne sa vyvíjajúci vzťah. Ja kamarátke doprajem, ale nebudem kvôli tomu umelo obmedzovať s ňou kontakt. Viete mi poradiť alebo ste už zažili niečo podobné aj vy?

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
majmarad  22. 4. 2019 08:51
Zo skúseností by som ti poradil sa s kamarátkou porozprávať a dohodnúť sa s ňou, že sa nebudete tak často stretávať. Vždy budeš za debila, aj keby priateľstvo trvalo celý život. Ale trošku ma zaráža fakt ,,do našej partie nesedí,, a podľa mňa to je taký základ. Vždy som sa snažil mať rád aj kamarátov svojej bývalej, možno je to alfa a omega vzťahu. pretože aj podľa kamarátov vieš, čo je to za človeka. Môže byť extrovert a naopak, no on je očividne veľmi žiarlivý, až chorobne. Ja ti radím obmedziť kontakt po rozhovore a dohode.
 fotka
fakecocacolazero  22. 4. 2019 09:41
Som v dost podobnej situacii, mam frajera a najlepsieho kamarata, ktori sa navzajom moc nemaju radi Ale zaklad bol, aspon pre mna, vysvetlit proste mojmu frajerovi, ze je to moj kamarat, ze ja ho nebudem tahat uz s nim von, ze nemusia sa mat radi ale nemusi ani ziarlit ani nic podobne a hlavne, ze ja sa s nim neprestanem bavit, lebo si velmi rozumieme. A je to v pohode, on to pochopil, uz ani na neho nema moc blbych reci
 fotka
antifunebracka  22. 4. 2019 16:25
To si musí kamka vyriešiť, či dlhoročného kamoša abo žiarlivého frajera. Ty sa správaj úplne normálne, nijako sa neobmedzuj. Čo sa stane medzi nimi, TOHO Sú SI STROjcami oni.

Btw toto si mal dať do fóra, tu nebudeš mať reaKCIE.
Napíš svoj komentár