Toto skúškové bolo zatiaľ moje najhoršie, a to som si myslela, že časom sa to bude len zlepšovať. Asi nie. Šesť skúšok a pocit ženy k sebe nejdú. Chcela som upratovať, variť, starať sa o muža, chodiť sa kúpať a opalovať, pomáhať na záhrade, ísť pozrieť starých rodičov a starých známych. Chcela som si konečne vyformovať postavu, zlepšiť kondičku, starať sa o seba, vyliečiť si pleť a ženské problémy. Všetko sa skĺbiť nedalo, povedala som si, že škola sa bezo mňa nezrúti a učila som sa pozvoľna medzi ostatné aktivity. Žiaľ som nevedela, že mi už mäkkne mozog a učím sa 3-krát pomalšie ako pred pol rokom. Zrútila som sa teda ja a s vidinou opakujúcich predmetov som si trochu poplakala.


Nakoniec neviem čo sa stalo ale skúšky som spravila a aj celkom obstojne a väčšina spolužiakov ma preklína lebo som ich zase “oklamala“ keď som im vravela, že to fakt nedám. Sorry no.

Za odmenu som si dala výlet do Brna a techno. Zase som to úplne neodhadla a chcela som byť aj pekná, aj uvoľnená, tancovať, vydržať, nenechať sa baliť, nevyvolať konflikt, necítiť sa trápne a tak. Napokon som strávila 2 hodiny vracaním ale inak v poriadku. Mám pocit, že trochu strácam kontakt so svojím teplom. Už neviem čo a koľko si dovoliť, čo od neho ešte vyžadovať, čo mu dopriať, čo napraviť. Aspoň to už viem a môžem na tom ďalej pracovať. Každopádne sú stále veci, na ktoré sa môžem spoľahnúť – keď si ku mne na gauč prisadne týpek a začne mi ponúkať na pitie maté s emkom, poďakujem a odmietnem. Ešte vždy nie som taká fetka aby som si brala drogy od cudzích ľudí a to je plusový bodík pre mňa.

Mám vo zvyku chodiť na techno bez podprsenky. Akože skúste si to tancovať 5 a viac hodín, potiť sa ako sviňka a mať pri tom na sebe nadbytočný kus oblečenia, do nitky mokrý, ktorý vás vo vnútri prehrieva a vonku na cige zase chladí. Fakt si to skús a potom mi možno prestaneš zízať na bradavky.

Bola som nerozhodná. Celý život a aj včera. Nieže by som nevedela, čo chcem. Vždy som vedela ale vždy toho bolo viac a výber toho správneho bol ten môj problém. Dnes viem, že to nevadí. Chce to čas a priestor a budem si vedieť vybrať.

netlač tak na seba

dovoľ si niečo úplne posrať

a

neposrať sa z toho

daj si čas

a

 Blog
Komentuj
 fotka
lucretia  24. 6. 2018 12:29
6 skúšok.... 6 skúšok... ok...
 fotka
mrspunk  24. 6. 2018 12:42
@lucretia ano?
 fotka
amikadze  26. 6. 2018 22:50
pekné
 fotka
antifunebracka  7. 1. 2019 16:29
Daj foto bradáfk!
Napíš svoj komentár