Ak by niekoho zaujímal čo sa dialo v mojom živote po tieto dni tak od stredy som na Pohode bol a nakoniec som zbieral smeti zo zeme ale hlavne sme menili vrecia pri stánkoch.

Nemám ani jednu blbú fotku, ale zato mám neznámy počet pohárov, čajové sviečky, spacák, stan až dva navyše - niektorí brali aj sedem stanov, ja som nenašiel, ale sakle trávy po zemi neboli tak výnimočné. Aj spálenú tvár a krk mám, pár zážitkov ale to už k tomu patrí.

Streda bola dlhá ale končila vynikajúco- brkom v mojom stane.

Štvrtok som sa síce budil do kaluže, ale mal som možnosť sa s tým zmieriť po ďalšie dni. Kamošov stan nieje do dažďa. Začal som na brigádnickej pozícií(pôvodne dobrovoľník) ale o druhej sme šli s kamošom zbierať podpisy na stanicu (Progresívne Slovensko)- veľmi únavný deň.

Piatok čakám kedy sa vybije telefón a nezobudí ma na ôsmu, ale to je zbytočné už dva dni vstávam pred piatou. Málo ľudí- málo bordelu, teda ráno to je najhoršie ale po dvoch zberoch a zhruba dvanástej, bolo gastro (Orange stage a okolie) celkom v pohode. Zisťujeme, že niektorí brigádnici z niektorých stánkoch alebo priamo nezodpovední stánkári nám j*bú tie ich vrecia do nášho priestoru tak ich musíme odpratať. O šiestej sme skončili pivko-dva, koncert..

Sobota zase ten budík ja svoj line-up zverejním hneď ako dopíšem chodil som krížom počúval, prípadne tancoval ale nebolo to ako minulý rok, že Parov Stelar a ruka hore. Najväčší zážitok aj keď asi nepochopíte boli diskusie, prednášky a koncert Gypsy Band Lomnicke Čhave. Nie ten oficiálny, ale ten ktorý spustili počas koncertu Pary, na klavíri medzi Ticketportal a Urpiner stejdžom.

A hej nohy ma boleli od chodenia, ale to je asi zbytočné písať.

Nedeľu som vstával vedľa Urpiner stejdžu, proste som nemal budík a vedel som, že o piatej začne párty tak som zobral spacák, vankúš(užite si ho baby) slúchadlá(také tie Otíkovské proti hluku) a zaspal som počas koncertov Acid Araba, Boys Noize Live a bohvie čo všetko tam dunelo. Inak celý deň som už kríval ale to nevadí najviac bordelu sme ten deň upratovali - ráno od šiestej gastro a SLSP arénu, po daždi a odprataní sa ľudí okolo obeda do šiestej, pol siedmej sme vkuse upratovali to celé stanové mestečko Opatovce a našiel som si tam trebárs pondelňajšie raňajky, lovci stanov veď viete čo. Ja som tie dva dostal sa nevedeli odpratať. Desiata hodina padla a spal som.

Pondelok, pôvodne som nechcel, ale nemali sme robiť dlho tak som ostal - nezbierali sme nič zo zeme ale smetné koše sme tlačili pár hodín - možno, že tri tri a pol, okolo dvanástej sme aj balili stany, veci pivo na letisku a zbohom Pohoda, chtiac-nechtiac sa vrátim.



 Denník
Komentuj
 fotka
ye6xncvl  10. 7. 2017 21:35
"Ak by niekoho zaujímal čo sa dialo v mojom živote po tieto dni...".. nasiel sa v tom ktos?
 fotka
1ggy  10. 7. 2017 21:46
a ja tu ešte stále som a budem do piatku, možno dlhšie
 fotka
trishe  10. 7. 2017 21:49
Jak si sa dostal k tomu jobu? ja som vzdyvchcela ist na festak pracovat
 fotka
mico5000  10. 7. 2017 22:16
@ye6xncvl ja to píšem sem aj na FB...
@1ggy tiež by som ostal keby lepšie platia takto idem radšej do roboty zajtra
@trishe pohoda hľadala ľudí aj na brigádu aj na dobrovoľnícke pozície- priamo cez, minulý rok som mal kľudnejšiu prácu cez Ticketportal ale to bola čistá náhoda teraz mi písali tiež ale to som už mal zaplatenú zálohu atď. ako dobrovoľník; každopádne ako dobrovoľník budem ešte na dvoch či si vybavím niečo platené na Uprisingu neviem ak nie nepôjdem tam
 fotka
1ggy  10. 7. 2017 22:21
@mico5000 ja to beriem ako dovolenku peniaze ma ani tak nezaujímajú. obed a večera je zadarmo a lepšia než ako by som si spravil sám, robota sa dá zvládnuť keď robíš s fajn ľuďmi a večer sa v brigádnickom stane vyždy niečo deje kým som na škole tak budem chodiť každý rok
 fotka
radasapytam  10. 7. 2017 23:37
jeeeeeeej, tiez som bola volunteer a som myslela, ze ta ponuka upratovat nikoho neoslovila...
 fotka
mico5000  11. 7. 2017 10:32
@1ggy malo pršať môj stan to nedával, moje nohy už vôbec..
@radasapytam od cca siedmej do siedmej mi to vyhovovalo oveľa viac než tie hodiny čo by som mal ako dobrovoľník medzitým som stihol nejaké diskusie a podobne
Napíš svoj komentár