Mám chuť písať o mužoch. O ich hanblivosti, citlivosti - necitlivosti, surovosti, o ich očiach, keď si vás skúmavo prezerajú, o ich výraze, ktorý hovorí, áno vybral som si ťa. Chcem ťa, chcem ťa bližšie spoznať, chcem s tebou tráviť čas, chcem s tebou zažiť krásne chvíle, ktoré sú opisované v knihách, vo filmoch, chcem poznať každý kúsok tvojho tela, chcem ťa prebádať celú, taká aká si, a potom ťa ochraňovať a nikdy ti neublížiť.
Lenže teraz je tu dilema, nájde sa vôbec takýto chlap, ktorý chce všetko toto od jednej ženy? Nepochybujem, že by mu to tá žena nedokázala dať. Ale chlapi sú predsa len ťažká povaha. Hrajú sa na tvrdých a neprípustných.
Prednedávnom som spoznala chlapa v pravom slova zmysle, má všetko čo má pravý chlap mať. Výzorom je takmer dokonalý, pevne vypracovaná hruď ma vždy na chlapoch lákala, takže bolo jasné že mu neodolám. Priťahovala ma neskutočne jeho arogancia, namyslenosť, jeho zmysel pre humor, ktorý bol neskutočný. Jeho flirtovanie so mnou, ma vždy dokonale odzbrojovalo, takže som sa pri ňom cítila tak trochu neistá a pritom som po ňom tak veľmi túžila. Vždy sa ku mne vedel takým krásnym spôsobom nahnúť a usmiať sa, keď sa ku mne priblížil, tak som cítila to iskrenie medzi nami. Stále tohoto chlapa, ktorý mi spôsobuje to krásne šteklenie v podbrušku stretávam a tak len dúfam, že sa to posunie ďalej a bude odo mňa - jednej ženy požadovať všetko to, čo je vyjadrené v tom jednom spomínanom výraze.

 Skutočný príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár