Keď som si spätne prezerala moje blogy, zistila som, že väčšina z nich je veľmi smutná a je viac menej o tom, že mi tu stále na svete chýba láska. Je to síce pravda, ale hoďme to na tú krajšiu stránku dnešného sveta. Predsa len, každý dnes si hovorí, že žijeme v skazenej dobe. Ja si to hovorím tiež, ale je tu ešte veľa neskutočne krásnych vecí, ktoré stoja za to.

Tak po prvé, človek musí nájsť najprv lásku v sebe samom a k sebe samému, aby mohol vnímať aj lásku naokolo. Ak bude voči sebe nevraživý, bude to mať vplyv aj na jeho okolie, a nikdy nenájde to čo hľadá, čo by ho vnútorne urobilo šťastným. 

Keď už teda objaví lásku k sebe, mal si sa poobhliadnuť. Bývam na dedine a stačí, keď sa vyzriem z okna. Príroda je nádherná vec, ktorá dodáva neskutočnú energiu. Tie lesy, kopce, tráva, kvety, kto by to nemiloval. 

Po druhé, človek by mal v sebe nájsť aj lásku ku zvieratám, tie po mojej rodine pravdaže milujem najviac. Obdivujem ich, a ľutujem zároveň, predsa len dnešný svet im akosi nedáva šancu na plnohodnotný život.

Po tretie, láska k opačnému pohlaviu. To je niečo, čo som síce ešte nezažila, ale verím v ňu, a preto je vo mne stále nádej, že ju objavím a bude to nádherné. Muži ma doslova fascinujú, avšak je ťažké sa dostať do ich pocitov, atď. V súčasnosti ma otravuje ten, o ktorého nemám záujem a ignoruje ten, s ktorým by som si tú lásku vedela predstaviť.

V neposlednom rade však musím spomenúť svojich priateľov, tieto osôbky majú pre mňa osobitý význam, sú to také svetielka radosti, smiechu a vo väčšine prípadov aj bútľavé vŕby

A čo ďalšie veci? Umenie je tiež krásna vec, človek tam môže nájsť samého seba. Napríklad mne veľmi pomôže napísanie nejakého blogu, dám von čo ma aktuálne štve a zároveň vidím aj reakcie ostatných. Možno sú preto smutné, že píšem len vtedy, keď sa niečo deje, keď niečo prežívam...

Ešte zopár mojich top vecí...                                                                                   Hudba, pohyb a zdravá strava - to sú veci, ktoré ma vedia nabudiť a dodať tú správnu energiu.


Takže ŽIVOT ktorý žiješ je len TVOJ, a to je všetko o čom to je...









 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  17. 3. 2017 17:37
krásny článok. vieš, ja o tomto podobnom píšem. Akurát mam rozpracovaný jeden článok, ktorý som napísal na viaceré blogy. V umení sice môžeš najsť seba, ale ja som napríklad zameraný na trvalé hodnoty, ktoré časom človek môže rozvíjať a vidieť
 fotka
hagelslag  17. 3. 2017 20:45
Máš 24 a ešte si nenašla lásku? Wou...
 fotka
mia714  17. 3. 2017 21:01
@hagelslag chces mi povedat ze ty uz si nasiel SKUTOCNU lasku? Ak hej tak si stastny jedinec v tvojom veku, alebo nevies co ta skutocna laska znamena...
 fotka
hagelslag  17. 3. 2017 21:03
@mia714 Ahh...a ja, že si ešte nemala muža...nie ani ja, ale 24 na ženu je dosť
 fotka
mia714  17. 3. 2017 21:15
@hagelslag niektori lasku nezaziju za cely zivot vies... To ze s niekym chodis neznamena ze si nasiel pravu lasku
 fotka
hagelslag  17. 3. 2017 21:18
@mia714 Mia, dneska nie, žiadne filozofovanie
 fotka
georg21  17. 3. 2017 22:47
"V súčasnosti ma otravuje ten, o ktorého nemám záujem a ignoruje ten, s ktorým by som si tú lásku vedela predstaviť." - predstaviť si, naplánovať si, vymyslieť si... to môže byť krásne, jednoduché ale nemožné z trvalého hľadiska.
To, o čom tuto píšeš je skôr sympatia, zaľúbenie... nie ešte láska, ktorá je tá podstatná vec aj v partnerskom vzťahu. Láska sa prebúdza láskou. Rozdáva sa len tak, lebo chce.
A treba byť aj úprimný a láskavý k druhému a nedržať niekoho (ani samého seba) v okovách falošnej nádeje...
 fotka
vreskot000  18. 3. 2017 12:30
georg ahoj! správne si podoktol. je napríklad paradoxné, ale ked ti je niekto napríklad aj nesympatický, nesympatická, ale nájdete napríklad ja neviem...v škole, v práci spoločnú reč, vždy sa ti bude ľahšie žiť ako počúvať namyslené reči od nejakej fešandy, od ktorej nevieš čo môžeš očakávať lebo sa správa ako nekontrolovateľná sopka čo nevie kontrolovať svoje emócie. Beriem to tak, že v mladosti človek ešte rieši nejaké sympatie, ale v pokročilej dospelosti, tak by som to nazval to už nerieši na všetko treba vyzrieť
Napíš svoj komentár