hrá sa, že má 1 rok, asshole birdzu!

Komenty k fotke

  1. 1
    Prasaman

    tvári sa, že má 3 roky
    fôck you

    konecne normalna porcia na veceru by bola
  2. 2
    Limetkajaja

    37 ročná teta
    nežijem

    inak odkiaľ vôbec reštaurácie kupujú mäso? :D normálne majú nejakého mäsiara dodávateľa? alebo nakúpia niekde v metre plný košík nejakého akciového? :D
  3. 3
    Mezomus

    hrá sa, že má 1 rok
    asshole birdzu!

    @limetkajaja zalezi, ake restauracie. ked sa vari menucko za 3.50, tak to musis lacno navarit.

    a su dodavatelia vseliaki, nielen metro. my berieme nieco z metra(ryza, koreniny a pod), nieco rakusko(mliecne veci prevazne) a na hovadzinu, resp. maso mame special dodavatela a ten ma na vyber vselico, rozne ceny, rozne krajiny.hento co vidis je z australie napr. a najlacnejsie to tiez nieje.

    kazdopadne netreba metro uplne zatracovat, su najvacsi, tak mozu mat ceny uplne nizko. a ked vies co, tak aj kvalita tam je.
  4. 4
    Limetkajaja

    37 ročná teta
    nežijem

    neviem, ja v metre nenakupujem, predpokladám ale, že kvalitu tak či tam asi majú lepšiu ako v nejakom kauflande :D, len som to vybrala ako taký príklad kvantitatívneho výhodného nákupu :D .. ale myslím, že dokonca v rakúskom metre majú veľmi kvalitné a nie najlacnejšie mäso :D
    len ma zaujímalo že proste reštaurácie čo si tak zapýtajú, či je to fakt hodné tých peňazí :D, alebo nakúpili kopec mäsa v akcii a zapýtajú za to cez 20€
    a prečo by dovážal niekto mäso z austrálie? :D to sa vyplatí?
  5. 5
    Mezomus

    hrá sa, že má 1 rok
    asshole birdzu!

    @limetkajaja s metrom a kvalitou to je tazsie, maju aj dobre veci, len ti ich musia aj dodat, ked si ich objednas :D ale to je nadlho...

    hodne, aj nehodne... treba si hlavne uvedomit, ze cena surovin je len cast z nakladov, to vela ludi nevidi, ze preco rezen stoji 6 euro, ked naklad na porciu su mozno 2 eura. ludska sila je draha(resp. skor odvodove zatazenie je ulet), najomne je vrazda vacsinou(hlavne v tych modernych budovach novych, ci niekde v strede mesta), energie, dane a v neposlednom rade nejaka navratnost investicie(za zariadenie priemernej kuchyne das tolko co za 2izbak v novostavbe v sirsom centre BA :D). potom zistis, ze predas 100 reznov a zo 600 eur ti zostalo na cigarety a na lieky na ukludnenie :D