Nevinne pohlady za chrbat priatela.Zahladenie do oci a ja som nedokazala obratit zrak.Tie krasne zelene oci ma nacisto omamili.
Mala som pocit ze sa potapam to toho najkrajsieho raja co na tejto zemi nenajdete...

No nedokazala som klamat priatela a tak som mu povedala ze to takto nejde a bol koniec...

Cez tri dni ktore ubiehali pomerne rychlo sme s CHLPACIKOM flirtovali,rozpravali sa,smiali sa...az kym sme sa nedali dokopy...

Chcete vediet prvy pocit?...myslela som si ze sa nezamilujem.. a on si to myslel tiez...No neviem ako..ale viem ze po dlhom case sme sa do seba zamilovali bezhlavo a krasne..Ja romanticky typ,on flegmatik(na prvy pohlad)...a nejako sme sa spojili...Jeho pokus o rozchod...Moje ocka strachu...a bolo to..Nechapem ako a nechapem preco ale je to tak...Ja nervacka on pohodak...Ja sa nervacim,on sa smieje...a potom sa smejem aj ja...Uplne krasne vie uvolnit atmosferu a ja si to cenim...Lubim ho a nedokazem to vysvetlit...absolutne...a asi to je na tom spravne..A ked s nim niesom stale na neho myslim..prve hadky och..boli kazdy den a teraz?...raz za mesiac??...a aj to len taka zdrava...a moje srdce by sa islo roztrhat len aby som snim bola...zboznujem ho,milujem ho..a mam pocit ze som si nasla druhu polovicku svojho srdiecka...prave tu druhu tu uplne inu a krasnu....a asi ta polovicka pre kazdeho ma byt uplne ina....no predsa stale rovnaka..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár