Sú dve hodiny ráno. Som v opojení. Mal som chuť na Fernet. Samozrejme za sprievodu Brankovej vypaľovačky z nekvalitného repráku telefónu. Nech to je to pravé orechové. A čo taký Jägermajster? A Demäňovka? Popravde sa čudujem, že som schopný zložiť myšlienku. Myš utečie a lienka uletí. Heh. Trápny vtip. Asi si tým kompenzujem, to ča tento rok deje?


Tento rok som spoznal niekoho, kto mi bol hrozne sympatický. A rozumeli sme si. Nie všetci chápu moje Geeky referencie a obsesie. Heh. Je to smutné. Ale konečne som našiel to, čo som hľadal. Čiastočne. Lenže som debil. A na konci apríla sa môj objav so mnou úplne nebaví. A je to LEN A LEN MOJA vina. Pretože som retardovaný kokot.




K tomu prihodíme, že tento rok som chcel ísť v apríli na filmové fórum do Bratislavy. Ale kvôli svadbe, chorobe a práci, to proste nešlo. A na svadbe som sa ani nemohol poriadne opiť, pretože som bol poverený sekundárnym fotoaparátom. Ale musím uznať, že som ostal prekvapený z toho, aké pekné fotky som urobil. Ani som nečakal, nakoľko zrkadlovku mám niečo málo cez pol roka. V júli mám ísť fotiť na ďalšiu. Možno nakoniec budem fotograf. Alebo Director of photography! No ale zase, nepôjdem ani na ďalší festival. Hej, aj tento zmeškám kvôli svadbe. Ale viac kvôli práci. Lebo sa to tu mení a to mi vtedy nedovolia si meniť zmeny. A ako to už zvykom býva, tak si niekto pochráme ruku, aby ma v prípade, keby sa to náhodou podarilo, nemohol nahradiť a musel by som prísť tak, či onak.




A celkovo som za apríl tak vyšťavený, že to nie je pekné. Jednoducho by som si teraz ľahol na pláž a mál všetko v péčku.




Aj teraz sa budem musieť ísť socializovať hoci sa mi nechce. Ale majú fľaše. A ja sa čudujem, že som v tomto mojom rozpoložení schopný niečo zo seba vypotiť. Eh. A že vôbec žijem. Lebo som na dne. Rečnícky aj do slova.




Porúčam sa.




Na zdravie!

 Záchod
Komentuj
 fotka
bencen  4. 5. 2018 23:55
*Demänovka
 fotka
jakzig  5. 5. 2018 11:58
@bencen to muselo byť, že?
Napíš svoj komentár