anebo. "I dont expect anything and accept everything. That makes my life easy."

mam depku. alebo aj nemam. neviem. viem ze nieco nie je v poriadku. uz som v rovnakej robote 3 a pol roka. mam toho pokrk. TAK JU ZMEN. pomyli si vela z Vas. keby to bolo take lahke.

cely ten procas znamena ze sa odtrhnem od kazdodennej rutiny. bojim sa ze sa budem musiet naucit nieco nove a nepojde mi to. bojim sa lebo opustam svoju komfortzone. ani neviem co chcem vlastne robit. vlastne viem co chcem robit. ale to mi zivobytie neprinesie. to nie je dolezite pre tuto konzumnu spolocnost. citim ze som vo vnutri akoby umrel. to vsetko comu som sa ako maly naucil a venoval.

teraz predavam handry. vlastne ani ich nepredavam. iba podavam. dokonca ani to. iba ich davam do tasky. zoberiem peniaz a cau. denne preberiem do kasy asi tolko penazi co mi platia na cely mesiac.


chcem zachranit svet.
o 5 minut chcem tento svet vidiet v plamenoch.

chcem byt milly ku kazdemu kto ma stretne. ved v tom je ta nasa ludska stranka, hej... no, oni ti pridu, naplnu hubu iba toto mi daj, nechcem sa s tebou bavit...nie si mi nic...daj mi co chcem idem prec, ani ahoj, ani chod dopé.
zdvihnem obocie....dufam ze to nevideli. a keby aj mam na haku. idem uz odtialto prec. praca s takymi ludmi je torta sraciek co ti plesknu do ksichtu. a este bud rad ze si v klimatizovanom prostredi, kde je cisto a mas co jest kde byvat.

kedysi sme neziadanych ludi posielali na opusteny ostrov. dnes ak chces od nich utiect, tak si musis ten opusteny ostrov kupit za miliony.

chcem tych ludi zmenit. mohli by byt milsi k druhemu.
nie. nic ich nenauci. su arogantni a ignoranti. mali by sa navzajom povrazdit.


chcelo by to TVRDY RESET. ako na pocitaci. ten mensi gombik vpredu. asi tak o 5-6 rokov nazad. alebo viac.

z vyplaty do vyplaty-to je ekonomicky otrok. sloboda v tejto krajine neexistuje. skus byt par mesiacov strateny od uradov. pridu si po teba s riadne dlhym blockom o tom ako si bol poisteny v zdravotnej poistovni a nikto za teba neodvadzal, a teraz to mas cele na krku. musis byt vzdy evidovany. kde si. co robis. ako otrok. nemoze ta predsa system stratit. alebo nechat niekde zit. plat! nemyslim teraz veci ako voda, elektrina. plat za to ze zijes.

a potom sa zamyslim nad tym ze sanca na zivot je 1 ku 400 millionom. to je 20x
menej ako sanca vyhrat loteriu. tak prestan mrncat, vzchop sa a zi. mas jeden zivot. nezi na socialnych sietach ale v realite. hovor s ludmi. ako blazon. nie ty si blazon ale oni. cumia do displejov. to je normalne v orwelackom svete. prejav emocie. nie si stroj ako oni.

prvy krok k resetu


1.






 Úvaha
Komentuj
 fotka
antifunebracka  10. 11. 2017 15:45
Tak ani ja si nechodím do obchodu pokecať s predavačom, to je hádam normálne, že zákazníkov nezaujímate.
 fotka
funkyshit91  12. 11. 2017 19:27
@antifunebracka willkommen bei RETAIL
Napíš svoj komentár