Ahojte. Vopred sa ospravedlňujem, ak bolo takýchto tém už viac, ale som naozaj nervózna, preto by som bola rada, ak by ste mi odpovedali alebo poradili. Takže, menštruáciu som mala dostať 28. augusta. Je 2. septembra a ona nikde. Už 6 dní ma bolí v podbru
tých dôvodov môže byť hockoľko, od toho, že máš možno nejaký zápal až po to, že ti vlastne vôbec nič nie je. ja by som ešte vydržala pár dní (cca týždeň) a potom by som keď tak išla za lekárom.
mne tiež tento mesiac meškal menzes 10 dní, nemysli na to, lebo čim viac na to budeš myslieť, tým viac stresuješ a potom nechcú prísť btw, dakto mi vravel, že vínko pomáha
pricin moze byt vela, stres, zmena prostredia, vykyv hormonov, kadeco......takze este vydrz....btw. ani chraneny pohlavny styk ti stopercentne nezaruci, ze nemozes byt v tom (este raz testni pre istotu a vydrz), ak bude meskat 3tyzdne/mesiac, by som nacupkala ku gyndosovi....
Viem, že nezaručí..ale keď tam ochrana bola a ejakulát nebol ani len v ochrane, keďže sa to dokončilo vonku + tehotenský test mi vyšiel negatívnym je len veľmi malá pravdepodobnosť, že mi som v tom bola nie?
preboha a my to máme z kade vedieť? môže to byť hoci čo, môžeš mať cystu, zápal vaječníkov, možno máš len nejakú hormonálnu poruchu, môže to byť aj ako následok stresu, nedostatku spánku alebo možno počala z ducha svätého ak ti to tak vadí, bež k doktorovi, ten ťa vyšetrí, urobí ti sono, dá ti vyvolávačku a bude
To mne sa dnes stalo ze ma ocuchavala civavka a pozeram na majitela ze ci je porouchana a on ze ne ze len citi ze mam kramy..a ja ze ale ja ich nemam..a dojdem vecer domov a nic, idem sa kupat a co ti jebe kramy, ten pes to vedel skor nez ja O_o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale keď sa bojíš tak skoč ku gynekologovi
ďakujem, asi máš pravdu s tým, že od prvého dňa stále myslím na to, že kedy prídu a potom sa stresujem, takže sa pokúsim nemyslieť na to..
a ostatným tiež ďakujem za odpovede..
k veci mešká ti ešte krátko.. do 35 dní je to relatívne OK... a ak ti hlavne mešká prvý krát.
Viem, že nezaručí..ale keď tam ochrana bola a ejakulát nebol ani len v ochrane, keďže sa to dokončilo vonku + tehotenský test mi vyšiel negatívnym je len veľmi malá pravdepodobnosť, že mi som v tom bola nie?