Help prosim mam taky mansi problémik mam strach z bitky neviem prečo aj ked viem že mam šancu tak dostanem ten zaludočny strach jednoducho sa bojim a neviem ako to mam prekonať pomože mi niekto?? pls
passko : prave o to ide ze nechcem byt 0 ale ked mu chcem ukazat ze nie som 0 tak dostanem strach a vtedy si dotycny mysli ze som SRALO jdnoducho neviem prekonat strach s toho ze s apustime do bitky jednoducho mam stoho strach ze dostenem na papulu ://
Ako si chceš vybudovať sebavedomie, keď aj nick máš aký máš... ( myslené tak, že ani písať nevieš)
Kurňa to je taký problém niekomu vraziť do držky a potom ak mu nestačí kopnúť ho do gulí? Čo ty si za geco, že nevieš ruky zdvihnúť na svoju obranu, čo si ty nejaká babenka s pindíkom medzi nohama? Sa pozbieraj, bráň sa a daj ranu, ak je treba, lebo raz narazíš na individum, ktoré ťa bude mlátiť, kým budeš dýchať...
Ale vždy si uvedom, že je to priestupok proti zákonu a dostaneš za to rok podmienky, pokiaľ ťa čapnú a dokážu, že si začal
@w4g4b0nd tak sa proste naňho vykašli..násilie nič nevyrieši..dáš mu dajme tomu na papuľu a nechtiac ho zabiješ, alebo ho zbiješ a on si zavolá kamarátov a tí zbijú teba..radšej si to premysli
@w4g4b0nd ale sak ked mas nanho tak sa don pust neni o cem riesit. aj ked sa bojis co je velmi zle napr chod ven s kamosmi po noci a robte blbosti robte nervy inym mladsim a tak, to ti zdvihne sebavedomie, abo chod na box a tak.. ked je starsi tak ho nehaj zavolaj si na nho starseho on si sn im poradi. ja mam v malackach podobne, ja sa nebojim ze dostanem na hubu, bo sem si zvykel mam svoju partiu ale ve meste su vecsie skupiny a starsi a ti robia neustale problemy proto ich neriesim
@matejced ani nevies ako po tom ja tuzim nech do mna nejaky cigan abo hocikto skocil viem za som chora hlava ale posilujem chodim na jiu jitsu a pred tym som chodil na karate dost dlho asi to chcem vyskusat na ulici nie len na treningu
No hej jiu jitsu je dobre bojové umenie ale v skole mu asik postojačky nezavesim na krk škrtiaci trojuholnik kupil som si box vreco tak bude trenovat rozdavanie ran
bla bla bla ..... ak na to nemaš nerieš to .... aj by som napisal nejake mudre slova ale tak čo ja viem ....to, že bitka nič nerieši mi nezožerieš ....
Ale tak to byva, že ak na to nemaš tak držiš hubu a krok a ak na to maš daš ho dole a preberieš jeho miesto .....
@w4g4b0nd dokument ? .....Dokument, skutočny trening, ulica ....tri rozdielne veci, ktore namaju nič spoločne vpodstate odporučam ti neskušaj nikoho biť ak sa musiš braniť ....tak potom UTEKAJ
@semhamforas cvičenie doda sebavedomie ...len prax je taka, že chlapci pocvičia mesiac a už chodia naširoko a su najvačši pani a potom to aj tak vyzera heh.
@mm47 ja sem to nemyslel doslovne. proste si vypit a robit vsetko na co mas chut, co ta napadne a jked je to protizakonne. a po druhe "to co ste za kinder mafiu tam v Malackach?" keby si poznal zivot v malackach inac by si vypraval, neboj....... treba okusit
@passko Znelo to zaujimavo ... ale myslis ze mu pomoze ked bude robit nieco protizakonne? aj keby nebolo , ani priestupok nejaky maly mu nepomoze ked mu foter doma este jebne ked ho dovedia policia
Ale inak ten zivot v Malackach musi byt fakt drsny
@mm47 no to je v malackach.. ja si myslim ze ano, keby zmenil svoj styl zivota, byt iny sebavedomejsi a tak. naucit sa tak zit.. mna tiez nahalí polisi, par krat a zmenilo ma to.? hejj ne k horsemu ale k lepsemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Kurňa to je taký problém niekomu vraziť do držky a potom ak mu nestačí kopnúť ho do gulí? Čo ty si za geco, že nevieš ruky zdvihnúť na svoju obranu, čo si ty nejaká babenka s pindíkom medzi nohama? Sa pozbieraj, bráň sa a daj ranu, ak je treba, lebo raz narazíš na individum, ktoré ťa bude mlátiť, kým budeš dýchať...
Ale vždy si uvedom, že je to priestupok proti zákonu a dostaneš za to rok podmienky, pokiaľ ťa čapnú a dokážu, že si začal
ak mas strach ze dostanes, tak si daj panaka... potom dostanes, ale strach mat nebudes
inak suhlasim s @hov ädo -m
Ale tak to byva, že ak na to nemaš tak držiš hubu a krok a ak na to maš daš ho dole a preberieš jeho miesto .....
A hlavne bijte sa vonku nie niekde v klube ....vyhadzovači su na to alergickí ....aj keĎ vyhraš oni ti to sprijemnia
...alebo strielaj az potom sa pytaj
..kvak..
Ale inak ten zivot v Malackach musi byt fakt drsny