Georgetown v Malajzii. Mix kultur, kolonialna anglicka architektura a zaroven aj pekne moderne byty, super jedlo, teplo cely rok, lacne taxiky (vzasade takmer vsetko je tam lacne), blizko plaze atd.
ked ja si neviem vybrat:( moje najoblubenejsie mesta na navstevu (nie na zivot) su Budapest a Vieden -kvoli architekture, pamiatkam, je mi blizka aj madarska aj ruska kultura, kuchyna tak povedzme tiez, parky, vyhlady, etc.. a samozrejme velku ulohu zohravaju aj spomienky.
co sa tyka zahranicia, tak som zatial bola len v Parizi, Prahe, Brne a Chorvatsku (: takze z tohoto Pariz :D a ani po Slovensku som toho vela nenachodila, ale tak nase Tatry su krasne urcite :)
Neviem nenavstivil som vlastne ani moc miest a v tych co som bol sa vsade da najst aj nieco pekne aj skarede ako aj vsade a mozem sice povedat kde sa mi paci viac a kde menej ale aj tak je to jedno kde clovek je ked si to uz nedokaze uzivat
Ťažko sa mi vyberá. Ale také najmestovatejšie mesto je pre mňa New York, konkrétne Manhattan. Atmosféra je úplne iná ako v akomkoľvek ďalšom meste, ktoré som navštívila.
Nádherné je aj Toronto pre modernú architektúru. Stavanger a Kodaň sa mi tiež veľmi páčili, a z hľadiska histórie sú mojimi favoritmi Paríž, Londýn, Rím, Féz a Istanbul (love)
Taktiez Bruggy (+ Zeebrugge), Praha, Hradec Kralove, Kosice :) maju pre mna svoje caro, kvoli spomienkam predovsetkym + vylet do Brug bol moj splneny sen
Názory k téme
12 ročné dievča
Halmstad
20 ročné dievča
30 ročný muž
Kaohsiung, Taiwan
22 ročné dievča
Piešťany
28 ročná žena
Wonderland
25 ročná žena
moje najoblubenejsie mesta na navstevu (nie na zivot) su Budapest a Vieden
-kvoli architekture, pamiatkam, je mi blizka aj madarska aj ruska kultura, kuchyna tak povedzme tiez, parky, vyhlady, etc.. a samozrejme velku ulohu zohravaju aj spomienky.
25 ročná žena
26 ročný muž
25 ročná žena
ale Vieden je tiez pekna:) :)
26 ročná žena
18 ročné dievča
lälälä
11 ročné dievča
25 ročný muž
8 ročné dievča
imigračné oddelenie ministerstva zahraničných vecí SR
24 ročný chalan
161>88
22 ročné dievča
Maspalomas
hrá sa, že má 0 rokov
17 ročný chalan
Nuladimenzionálny priestor
23 ročné dievča
Bratislava
27 ročná žena
Vraj najväčšia diera
hrá sa, že má 0 rokov
z minulého storočia
22 ročné dievča
27 ročný muž
kOkOtOvO
22 ročné dievča
Košice
hrá sa, že má 2 roky
Oostende - Kappelmeister Birdzu
tvári sa, že má 6 rokov
21 ročné dievča
Birmingham
Nádherné je aj Toronto pre modernú architektúru. Stavanger a Kodaň sa mi tiež veľmi páčili, a z hľadiska histórie sú mojimi favoritmi Paríž, Londýn, Rím, Féz a Istanbul (love)
29 ročný muž
fantómKE
25 ročný muž
22 ročné dievča
Londýnčanka
7 ročný chlapec
Prešov
22 ročné dievča
tvári sa, že má -1 roky
knižnica
21 ročné dievča
based in Brno