zijem s mojim chalanom pomaly tristvtre roka a ktomu samozrejme patri sex!mame velky problem !moc skoro sa urobi!ma ist s tym lekarovy alebo sa to spravi samo casom??poradte nam prosim .za pochopenie dakujeme.
k tomu nemusi patrit sex. a cim viac prtacujete na sebe cize sexujete tym sa zdokonalujete a aj toto by sa malo. Zajdite ku sexuologovi a on vam poradi lepsie ako my tu do kopy
tak pal do pice keket neviem ci si tak prijebany ale o gramatiku v tomto pripade nejde ja ty za to nemôzem ze si nechapavy a mas naozaj v hlave jogurt
Toto mi prislo od nasej velkej jebacky, ktorej chlap sa skoro urobY...
A prisiel som zaujimavu vec.
Podla mna, by ludia, ktori v 17rokoch stale neovladaju gramatiku nemali mat moznost jebat.
Ak niekto preboha v 17 rokoch stale NEOVLADA gramatiku(pritom mal dopice 8 pojebanych rokov na zakladke aby sa to naucil. 8 ROKOV!!!), tak toto znaci uz o nejakej demencii a preto jeho deti budu URCITE retardovane po rodicoch...
Yogurt... Nechcem byt zla, ale ked tu uz ides niekoho poucovat o gramatike, co ti teda schavulejm, pretoze tie chyby, co spravila... hmm... dama, ktora zalozila tuto diskusiu, su do neba volajuce, ale aj napriek tomu, ze si sa odhodlal ju znosit za gramatiku, ani ta tvoja nie je prave najspravnejsia. Zabudas alebo neovladas nieco, co je tiez jej sucastou. A to su ciarky. Mozno si vtedy chybal v skole, ked to brali...
Hmm... predstavte si, ze by sa niecim takymto naozaj riadilo... Keby sa rozmnozovat mohli len ti, ktori ovladaju gramatiku. Myslim, ze by sme uz davno vymreli... naozaj davno...
ty nakazeny buzerant zato ze mna gramatyka NETRAPY tak ta mozem jeba ale jak to tak vidim ze si obicajny chudak ktoreho jebavaju do rity a je jebnutejsi nez jeho rybycky tak sa necudujem ze sa z takymy kokotinamy trapis ty jebko odpal ty chudak
Joooj, no dobre, ja sa strasne ujebavam
Slecinka by sa mohla uvedomit.
Ja sa povazujem za inteligentneho cloveka a riadim sa pravidlom "podla seba sudim teba".
A mne je z tej hip-techo-hop cicky strasne smiesno.
Zalozila temu, polozila debilnu otazku a aj to v nej mala gramaticku chybu.
A popri komunikacii s nou(ked mi ona pisavala, ze ma buzny mrdaju - nieco v tom zmysle) sa mi zacal o nej vytvarat obraz...
A nevie ani to, ze ked si ho vytrepe pred jebanim, tak im to dlhsie vydrzi
Narodi sa im decko
a ked trosku podrastie, tak sa pride mamky opytat:
"Mami, ake I ma byt s slove mrkva?"
(ja viem, je to kokotina, ale iba pre ilustraciu, no mamka si to i tak nevsimne)
A mamka odpovie:
"Cerka, nejeb sa s gramatiku! Jedno ti povim a to, ze kokot ma byt tvrdi... yo-yo! To mam od Rytmusa a ulica ta aj tak nauci..."
Tak mi to uplne pripada z chovania sa nasej cicky
No a z toho mi napadlo, ze negramotni dementni ludia by nemali mat pravo na reprodukciu
Ale samozrejme, je tam viac dovodov
No, vsetko samozrejme v ramci srandy. Tak isto ako ona si napisala, ze som jebnuty viac ako moje rybycky, tak ja som si napisal toto...
Ked podla cicusky som JA nakazeny chudak buzerat, co ma namiesto mozgu yogurt, tak ona je pre mna prefetovana nezodpovedna dementna kurva, ktorej prajem aby sa jej zrastla pica
Zase az tak primitivni nie sme, ze by sme ti ratali chyby, ktore spravila ONA... Vies, kritizujes niekoho, ze nieco nevie a pritom to nevies ani ty! Ked uz tu chces niekomu nadavat kvoli gramatike, tak by si sa ju v prvom rade mal naucit ty, lebo inak ta mozme povazovat za rovnako demetneho.
Ako som uz spominala, mas kopec chyb pri ciarkach. Ale to by som musela prepisovat cely tvoj text a kedze momentalne mam aj nieco viac na robote, teraz to nejde, ale ak si to nedokazes nastudovat sam, rad ti pomozem, ak ma o to poprosis. A potom mas chybu v slove "takYto ludia". To je N pl. Pise sa to "takito ludia".
Viem, ciarky mam zdeformovane preto, lebo sa castejsie stretavam a pisem v anlictine ako v slovencine a tam su uplne ine pravidla pre ciarky. Ale! Pracuje sa uz na naprave
No a za to takyto sa fakt hanbim, v tom zapale a rychlosti som si to neuvedomil
Nemusis si robit starosti, ja viem, ako to je s ciarkami v anglictine. A to ta neospravedlnuje... No, ale sa mi paci, ze to napravis. Mas za to u mna uplne male, absolutne bezvyznamne plus.
Ale ved Yogurt ma v podstate pravdu... Nepoviem, ked sa vyskytne nejaka ta chybicka sem tam. Predsa len, ked clovek pise "all ten" a ani nekuka co pise, obcas sa pritrafi, ze vymeni pismenka a podobne. Ale napisat na konci slovesa Y uz je dost silne kafe, nie? Vid priklad: "...mna gramatyka NETRAPY tak..." (prispevok c.21) alebo hrubky typu sYrup.
Jasne, ja to beriem... Pisanie spravnych ciarok patri medzi najtazsiu stat zo slovenskej gramatiky, preto sa to berie az na strednej. Zakladatelka tejto diskusie sa tam neprepracovala, kedze ma 17 a uz takmer rok zije so svojim chalanom... Ale tak preco ju kritizuje za nieco, co neovlada ani on? Jasne, chyba sa vludi... Ale ako som uz napisala, mne ide o princip... Chybami nasej milej dievciny neovladajucej gramatiku sa radsej ani nejdem zaoberat, pretoze by mi vlasy dupkom vstavali...
Desiree: podla mna najdolezitejsia cast slovenskej gramatiky je spravne pisanie i/y a nie ciarky, a mozno tie ciarky nepise z nevedomosti, ale len z nepozornosti..
HALOOOO ale oni sa nepitali na chyby aj ja ich robym a dost vela a mna to tak isto netrapi ale oni sa pitali na ten problem co maju ale vi jak jebnuty z prepacenim sa tu hadate oCHYBACH a co nech ich robi nerobi to len ona no nie??
Ved ja to beriem, len ako uz x-ty raz budem musiet zopakovat, kritizoval ju za gramatiku a neovlada ju ani on. A mimochodom, spravil aj on chybu pri vybere joty alebo ypsilonu.
tato tema by sa mala volat Slovenska gramatika/ ucime sa pisat ciarky =D =D
ale paci sa mi,ze Yogurt upozornil na gramatiku, aspon trosku by ju ludia ovladat mohli.Niektorim to ale zjavne nejde.
A k problemu- ze sa skoro urobi? Jednym z faktorov moze byt to,ze je este mlady(ak ma vek ako ty), tym padom menej skuseny a nevie sa udrzat..aj ked s tym maju problemy aj starsi..ale kym je mlady..to treba trenovat...
na tom bude tiez kusok pravdy, ale kolko ludi zaregistrovanych na birdz.sk moze hrdo prehalsit, ze nerobia ziadne gramaticke chyby (alebo teda minimalne mnozstvo pri rychlom pisani a pod.)? Takze podla mna tie ciarky nie su, az taka chyba ako spominany Y na konci slovesa. Ten princip o ktory ti ide som pochopil, len velmi malo ludi splna ten standard. A skor nez ma ukamenuju, tak ano, ide hlavne o zmysel spravy a nie gramtiku, ale ked v tej sprave je jedna hrubka za druhou, tak sa to ani citat neda.
PS: Yogurt, vyhlas sa za predstavitela avantgardy (ti mali, ak sa nemylim, automatizovane pisanie, bez interpunkcie )
ale toto je forum nie pisanie listu prezidentovi omg clovek aj ked gramatiku ovlada moze ju na ienete kludne ignorovat a nikto ho za to nezastreli.... a ciarky vela ludi nepise lebo sa im proste nechce
Chavez: A vies, ze som rozmyslal, ze utvorim na birdz avanteengargu?
Typek: Iba dokonale
Desiree: Ano, priznavam, ze som urobil chybu, ale mayo to pekne vysvetlil
Povazujem sa za cloveka, ktory ovlada gramatiku, no nie za cloveka, ktory pise stale bezchybne. Skus pisat 100 slov za minutu a stihat dbat na gramatiku
No Yogurt ako nic proti. Zakladatelka je asi troska retardovana, ale vobec neuznavam tie vase jebnute hodnotenia gramatiky.
Vecsinou to pouzivaju chudaci, ktory ked ich nekdo odjebe a nemaju argument, pouziju poucovanie o gramatike.(nehovorim o tebe)
Myslim ze problem diskusie bol uplne iny, takze by som to tu nerozoberal. Ak chces zaloz si druhu diskusiu o gramatike.
Dolezity je obsah nie gramaticka stranka.
Dalsia vec, ako si hovoril deti sa ucia 8 rokov gramatiku v skole. Tj to decko nemusi prist za mamou ale za ucitelkou. Ju to budu ucit v skole, nie doma.
A dalsia vec existuju slovniky, a je tu svet internetu, kde najdes vsetko.
Takze este raz moc sa tou gramatikou nezaoberaj, su ludia ktorym to moc nejde, ako napr aj ja.
mala som podobny problem...ked to uz skoro bude prestante nachwilu,nech to trochu predycha a pokracujte...casom sa to naucite aj bez prestawky a potom to uz bude ok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Uz ani sexovat nevedia
Uživateľa jewelska ti napísal/a tajnú správu:
tak pal do pice keket neviem ci si tak prijebany ale o gramatiku v tomto pripade nejde ja ty za to nemôzem ze si nechapavy a mas naozaj v hlave jogurt
Toto mi prislo od nasej velkej jebacky, ktorej chlap sa skoro urobY...
A prisiel som zaujimavu vec.
Podla mna, by ludia, ktori v 17rokoch stale neovladaju gramatiku nemali mat moznost jebat.
Ak niekto preboha v 17 rokoch stale NEOVLADA gramatiku(pritom mal dopice 8 pojebanych rokov na zakladke aby sa to naucil. 8 ROKOV!!!), tak toto znaci uz o nejakej demencii a preto jeho deti budu URCITE retardovane po rodicoch...
No a v kombinacii s hip-hopom. Katastrofa!
Co si o tom myslite?
Inak... dalsia palka od nasej slecny.
ti jewelska odpísal/a toto:
ty naka
Joooj, no dobre, ja sa strasne ujebavam
Slecinka by sa mohla uvedomit.
Ja sa povazujem za inteligentneho cloveka a riadim sa pravidlom "podla seba sudim teba".
A mne je z tej hip-techo-hop cicky strasne smiesno.
Zalozila temu, polozila debilnu otazku a aj to v nej mala gramaticku chybu.
A popri komunikacii s nou(ked mi ona pisavala, ze ma buzny mrdaju - nieco v tom zmysle) sa mi zacal o nej vytvarat obraz...
M
Neovlada gramatiku, ma ju v pYci
Fici na hip-hope, techne a bravo girl
Byva s cajosom, jebu o 106...
A nevie ani to, ze ked si ho vytrepe pred jebanim, tak im to dlhsie vydrzi
Narodi sa im decko
a ked trosku podrastie, tak sa pride mamky opytat:
"Mami, ake I ma byt s slove mrkva?"
(ja viem, je to kokotina, ale iba pre ilustraciu, no mamka si to i tak nevsimne)
A mamka odpovie:
"Cerka, nejeb sa s gramatiku! Jedno ti povim a to, ze kokot ma byt tvrdi... yo-yo! To mam od Rytmusa a ulica ta aj tak nauci..."
Tak mi to uplne pripada z chovania sa nasej cicky
No a z toho mi napadlo, ze negramotni dementni ludia by nemali mat pravo na reprodukciu
Ale samozrejme, je tam viac dovodov
No, vsetko samozrejme v ramci srandy. Tak isto ako ona si napisala, ze som jebnuty viac ako moje rybycky, tak ja som si napisal toto...
Ked podla cicusky som JA nakazeny chudak buzerat, co ma namiesto mozgu yogurt, tak ona je pre mna prefetovana nezodpovedna dementna kurva, ktorej prajem aby sa jej zrastla pica
Zase az tak primitivni nie sme, ze by sme ti ratali chyby, ktore spravila ONA... Vies, kritizujes niekoho, ze nieco nevie a pritom to nevies ani ty! Ked uz tu chces niekomu nadavat kvoli gramatike, tak by si sa ju v prvom rade mal naucit ty, lebo inak ta mozme povazovat za rovnako demetneho.
Ako som uz spominala, mas kopec chyb pri ciarkach. Ale to by som musela prepisovat cely tvoj text a kedze momentalne mam aj nieco viac na robote, teraz to nejde, ale ak si to nedokazes nastudovat sam, rad ti pomozem, ak ma o to poprosis. A potom mas chybu v slove "takYto ludia". To je N pl. Pise sa to "takito ludia".
No a za to takyto sa fakt hanbim, v tom zapale a rychlosti som si to neuvedomil
*cervenam sa*
Nemusis si robit starosti, ja viem, ako to je s ciarkami v anglictine. A to ta neospravedlnuje... No, ale sa mi paci, ze to napravis. Mas za to u mna uplne male, absolutne bezvyznamne plus.
Jasne, ved o to nam ide... Ale chapes ten princip... tak niekto niekoho kritizuje, ze to neovlada a pri tom to neovlada ani on sam...
Jasne, ja to beriem... Pisanie spravnych ciarok patri medzi najtazsiu stat zo slovenskej gramatiky, preto sa to berie az na strednej. Zakladatelka tejto diskusie sa tam neprepracovala, kedze ma 17 a uz takmer rok zije so svojim chalanom... Ale tak preco ju kritizuje za nieco, co neovlada ani on? Jasne, chyba sa vludi... Ale ako som uz napisala, mne ide o princip... Chybami nasej milej dievciny neovladajucej gramatiku sa radsej ani nejdem zaoberat, pretoze by mi vlasy dupkom vstavali...
Chybu aku urobil on si vsimne zo 100 ludi asi 3-4
Ale chybu, ktoru urobila ona si vsimne zo 100 ludi 80
No chybu, ktoru urobila ona UROBI zo 100 ludi asi tak jeden vyvoleny
A este ona jemu posle vypic, ze ma vyjebane v hlave? Samozrejme s gramatickymi chybami
Fakt nieco na tom opise demencii bude
Yogurt: *tlesk* *tlesk*
dakujem
Ved ja to beriem, len ako uz x-ty raz budem musiet zopakovat, kritizoval ju za gramatiku a neovlada ju ani on. A mimochodom, spravil aj on chybu pri vybere joty alebo ypsilonu.
ale paci sa mi,ze Yogurt upozornil na gramatiku, aspon trosku by ju ludia ovladat mohli.Niektorim to ale zjavne nejde.
A k problemu- ze sa skoro urobi? Jednym z faktorov moze byt to,ze je este mlady(ak ma vek ako ty), tym padom menej skuseny a nevie sa udrzat..aj ked s tym maju problemy aj starsi..ale kym je mlady..to treba trenovat...
na tom bude tiez kusok pravdy, ale kolko ludi zaregistrovanych na birdz.sk moze hrdo prehalsit, ze nerobia ziadne gramaticke chyby (alebo teda minimalne mnozstvo pri rychlom pisani a pod.)? Takze podla mna tie ciarky nie su, az taka chyba ako spominany Y na konci slovesa. Ten princip o ktory ti ide som pochopil, len velmi malo ludi splna ten standard. A skor nez ma ukamenuju, tak ano, ide hlavne o zmysel spravy a nie gramtiku, ale ked v tej sprave je jedna hrubka za druhou, tak sa to ani citat neda.
PS: Yogurt, vyhlas sa za predstavitela avantgardy (ti mali, ak sa nemylim, automatizovane pisanie, bez interpunkcie )
Typek: Iba dokonale
Desiree: Ano, priznavam, ze som urobil chybu, ale mayo to pekne vysvetlil
Povazujem sa za cloveka, ktory ovlada gramatiku, no nie za cloveka, ktory pise stale bezchybne. Skus pisat 100 slov za minutu a stihat dbat na gramatiku
Tommyhot: Povacsine ano, dakujem
Vecsinou to pouzivaju chudaci, ktory ked ich nekdo odjebe a nemaju argument, pouziju poucovanie o gramatike.(nehovorim o tebe)
Myslim ze problem diskusie bol uplne iny, takze by som to tu nerozoberal. Ak chces zaloz si druhu diskusiu o gramatike.
Dolezity je obsah nie gramaticka stranka.
Dalsia vec, ako si hovoril deti sa ucia 8 rokov gramatiku v skole. Tj to decko nemusi prist za mamou ale za ucitelkou. Ju to budu ucit v skole, nie doma.
A dalsia vec existuju slovniky, a je tu svet internetu, kde najdes vsetko.
Takze este raz moc sa tou gramatikou nezaoberaj, su ludia ktorym to moc nejde, ako napr aj ja.
OK. Som ochotna pristupit na to, ze scasti mate pravdu. Ale aj tak si stojim za svojim...