Diskusia, ktorú do rubriky Vysoké školy pridala používateľka chassity, 2. júla 2012 14:04
Kto ide na masmediálku do Trnavy?
9Zareaguj!ohcysp TS19 ročné dievča, 2. júla 2012 15:07
v tychto diskusiach sa asi normalnej odpovede nedockas 
mna prijali tiez ale nejdem tak asi urcite 
11Zareaguj!chassity TS19 ročné dievča, Ilava, 3. júla 2012 12:00
Ľudia vážne uvažujem o vašej inteligencií. Ja som sa nepýtala na váš názor na vysoké školy ako celok na Slovensku, alebo ste to možno poňali ete inak, mne neznámym spôsobom. Pokiaľ človek nechce študovať ekonómiu tak ako tisícky ďalších ľudí a trpieť potom zakomplexovanou nezamestnansťou... nech sa páči EUBA je tu pre vás 
12Zareaguj!ahajj TS24 ročný mladý muž, Hlohovec, 3. júla 2012 16:36
@chassity ja tiež uvažujem o tvojej inteligencii keďže ideš na masmediálnu a ešte tým aj chváliš...
13Zareaguj!kacenael TS21 ročné dievča, Piešťany, 6. júla 2012 14:33
@chassity ty si nejaká moc múdra nie ? , hlavne že s nejakej masmediálky si nájdeš robotu lavou zadnou ...
haah dobre som sa pobavila.
14Zareaguj!superstar7 TS20 ročné dievča, Levice, 7. júla 2012 22:44
masmedialka je picovina.skor uz ekonomicka,z masmedialnej poznam vela nezamestnanych,a ti co su zamestnani robia v tescu
Tiež Vysoké školy
- 1 Marketingová komunikácia reklama, UKF?
- 2 ERASMUS - mobility študentov.
- 3 Máte niekto skúsenosti so študovaním ,,Súdnej psychologie,,?
- 4 Akú mám šancu dostať sa na medicínu?
- 5 Strom má vždy... ?
Nové v Vysoké školy
- 1 Ste uz niekto, alebo vas kamarat, znamy, prijaty do TT ( na trnavsku univerzitu) ? presnejsie na anglictinu?
- 2 Skúšky na vysokých školách!
- 3 Už vám niekomu prišla pozvánka na skúšky z SPU Nitra konkrétne z FEMky? lebo mne stále nič nechodí. neviem či si dávajú tak na čas.
- 4 Sociologia ukf
- 5 Skúška algebra
Banská Bystrica, Bratislava, Humenné, Košice, Michalovce, Nitra, Poprad, Prešov, Prievidza, Trenčín, Trnava, Zvolen, Žilina »
Zahraničie: Brno, Ostrava, Praha, Srbsko, USA
Pravda.sk • BIRDZ.SK • Avízo.sk • Varecha.sk • Pivnička.sk
© 2000-2011 PEREX, a.s. a autori obsahu. Všetky práva sú vyhradené. BIRDZ® je ochranná známka.
Založil a vytvoril Tomáš Abaffy v roku 2000. Od roku 2008 člen skupiny PEREX, a.s.
1
2
3
6
7
Zareaguj!chassity TS19 ročné dievča, 2. júla 2012 14:04
Mňa z neznámych dôvodov prijali a tak som celá bez seba :ˇ)....