Anketa, ktorú do rubriky Literatúra pridala používateľka titusik, 10. decembra 2010 12:43
Kniha ako darček (bližšie info viď 1. koment)
Možnosti na výber:
eirea
mcvpn, pubertslatinocelny, grietusha, sarah_whiteflower, anzu, fylo, drejka, mezomus, popolcek, bluepanter, delica, black_soul, affroditta, wh0, lilnicole, athelasil, nika1984, parvitas, hellium, matusha, ceresienka, matii, shoshizue, holandskasalama
12 komentárov
Na tému: Kniha ako darček (bližšie info viď 1. koment)
3Zareaguj!grietusha TS24 ročná mladá žena, world citizen, človák, 10. decembra 2010 13:08
keby som bola hlasovala zaujato, tak isto iste Kerouac.
myslím, že Exupéry nie je veľmi dobrá voľba (ja osobne som sa nedokázala dostať cez jeho iné diela ako Malý princ)
na Kerouaca musí človek prísť sám, to sa nedá dostať ako darček a naslepo skočiť do niečoho, čo ho vôbec nemusí baviť.
Tatarku načítaného nemám, ale ak by som dostala Prútené kreslá, tak sa iste nesťažujem, no nechcem odporúčať niečo, čo nepoznám
a Zvieraciu farmu považujem za ešte lepšiu knihu, než je 1984, ktorá, ako vidím, sa mu páčila :!
4Zareaguj!sarah_whiteflower TS23 ročná mladá žena, Nitra/občas aj Zvolen, 10. decembra 2010 13:09
Z týchto určite Zvieracia farma, má aj najhlbšie posolstvo a je to rozhodne kniha, ktorú sa mimoriadne oplatí mať doma. Ja som za všetkými desiatimi, samozrejme, že sa na to neviem pozrieť pohľadom tvojho brata, ale vieš, ako to myslím 
6Zareaguj!naily TS25 ročná mladá žena, Trnava, 10. decembra 2010 13:25
aha, až teraz som si všimla že to už čítal. potom by som odporučila farmu zt ohto výberu
7Zareaguj!mezomus TS9 ročný chlapec, MEGAFETOS!, 10. decembra 2010 13:56
cojaviem, zvieracia farma, ma to dobru myslienku, je to tenke a dobre napisane 
8Zareaguj!popolcek TS19 ročné dievča, z Erisedu, 10. decembra 2010 14:02
Rozhodovala som medzi Nočným letom a Zvieracou farmou , ale Orwell vyhral 
9Zareaguj!vulgarna TS20 ročné dievča, Bratislava, 10. decembra 2010 15:07
More je môj brat, to je také k čaju. Kniha, ktorá neurazí.
10Zareaguj!matusha TS21 ročné dievča, 10. decembra 2010 23:00
Takáto anketa sa mi páči, konečne niečo normálne 
11Zareaguj!ceresienka TS9 ročné dievčatko, dievčatko, 11. decembra 2010 13:43
Prútené kreslá som čítala, ale môjho brata by to určite nebavilo-ani jedného ani druhého teda a More je môj brat ma celkom baví, to čítam teraz a ostatné neviem,ale hlasujem za Orwella, keď ho bavil román 1984.
12Zareaguj!ladyopium TS18 ročné dievča, Bratislava-Dúbravka, 11. decembra 2010 17:23
mne sa strašne páči malý princ síce som a to už stará ale lúbi sam i to...a ešte maturantka eva ale to je staršieho dáta písané
Tiež Literatúra
- 1 Kniha kde je hlavný hrdina mizantrop, cynik, atď
- 2 Poznate slovenske knihy, ktore sa stali svetovymi bestsellermi?
- 3 Aké knihy preferujete?
- 4 Nová kniha od J.K.Rowlingovej
- 5 Otázka pre tých, ktorí čítali Dom v stráni od M. Kukučína
Banská Bystrica, Bratislava, Humenné, Košice, Michalovce, Nitra, Poprad, Prešov, Prievidza, Trenčín, Trnava, Zvolen, Žilina »
Zahraničie: Brno, Ostrava, Praha, Srbsko, USA
Pravda.sk • BIRDZ.SK • Avízo.sk • Varecha.sk • Pivnička.sk
© 2000-2011 PEREX, a.s. a autori obsahu. Všetky práva sú vyhradené. BIRDZ® je ochranná známka.
Založil a vytvoril Tomáš Abaffy v roku 2000. Od roku 2008 člen skupiny PEREX, a.s.
Zareaguj!titusik TS23 ročná mladá žena, Východniarka v Nitre, 10. decembra 2010 12:44
brácha nie je "veľký čitateľ", ale v poslednej dobe číta rád. Aby ste si vytvorili aký- taký obraz o jeho čitateľskej skúsenosti a vkuse: veľmi sa mu páčil Mitanov Koniec hry, od Steinbecka O myšiach a ľuďoch,od Orwella 1984, Malý princ, Coelhovky a Gordonov Liečiteľ (hist. román).