Zdravie
16
Švihadlovanie a chudnutie
ahojte je tu niekto kto pravidelne svihadluje/ svihadloval? vase vysledky? schudli ste alebo vam narastli nohy? :D chcem schnudnut, svihadlujem vyse mesiaca, ale celkom ma "bolia" z toho lytka, ktore mam same o sebe... Otvor fórum »
2. 4. 2015 09:25
6
Malinké červené bodky na koži
Čoraz castejšie sa mi robia také zaujimave malinke cervene bodocky na kozi :D maju farbu cca. ako krv :D neviete co ich moze sposobovat/ako ich odstranit? Dik Otvor fórum »
1. 4. 2015 22:02
14
7
Krc v krku
ahojte mam taky problem od vcera mam krc v krku pravdepodobne som v noci blbo spala a rano som sa s nim zobudila neviem nahnut hlavu do prava lebo mi hned vystreli bolest od ramena az po ucho..mate s tym... Otvor fórum »
31. 3. 2015 17:29
6
Britká myseľ
Seriozne sa pýtam na to, že ako dosiahnuť britkú-jasnú myseľ? Otvor fórum »
30. 3. 2015 22:33
8
Alergia, Zenaro
Dobrý deň, prestal som brať tabletky Zenaro a na tretí deň ma začalo svrbieť telo, je to neznesiteľné. Zažil to už niekto ? Prešlo vás to ? Ak áno po akej dobe? vopred ďakujem! Otvor fórum »
30. 3. 2015 21:20Vysadenie liekov Zenaro
Dobrý deň, prestal som brať tabletky Zenaro a na druhý až tretí deň ma začalo svrbieť telo. Zažil to už niekto ? Prešlo vás to ? Ak áno po akej dobe ? vopred ďakujem! Otvor fórum »
30. 3. 2015 17:46
35
Keď ideš na 5 minút von (napr. vyniesť smeti), berieš si so sebou VŽDY mobilný telefón?
- Áno
- Snažím sa, no ak si naň spomeniem napr. vo výťahu, už sa poň nevraciam
- Nie, na takúto chvíľu vôbec nie je treba, ak by mi niekto volal, zavolám mu naspäť neskôr
Hlasuj »
29. 3. 2015 16:01- Snažím sa, no ak si naň spomeniem napr. vo výťahu, už sa poň nevraciam
- Nie, na takúto chvíľu vôbec nie je treba, ak by mi niekto volal, zavolám mu naspäť neskôr
Hlasuj »
27
Moja postava:
- som s ňou spokojná
- nikdy som to neriešila
- niesom s ňou spokojná, ale tvárim sa, že som lebo sa mi nechce cvičiť
Ďalšie možnosti »
28. 3. 2015 21:17- nikdy som to neriešila
- niesom s ňou spokojná, ale tvárim sa, že som lebo sa mi nechce cvičiť
Ďalšie možnosti »
9
Obsedantno-kompulzívna porucha - OCD
Ja sa len chcem spytat tych, co s nou maju nejake skusenosti, alebo poznaju cloveka s touto poruchou... Je mozne vyliecit sa aj bez liekov? Silou svojej vole?..Ja Len preto sa pytam ze si chcem pomoct, a... Otvor fórum »
28. 3. 2015 15:45
42
Zdieľate so svojím partnerom zubnú kefku?
- áno, máme jednu, nevadí nám to
- iba v nevyhnutných prípadoch (jeden z nás si ju zabudol, som u toho druhého, sme niekde na výlete..)
- nie, ale nevadilo by mi ak áno
Ďalšie možnosti »
28. 3. 2015 14:00- iba v nevyhnutných prípadoch (jeden z nás si ju zabudol, som u toho druhého, sme niekde na výlete..)
- nie, ale nevadilo by mi ak áno
Ďalšie možnosti »
Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport