Vysoké školy
Pedagogická fakulta Truni
Kto tento rok nastupuje na pedagogickú fakultu? Konkrétne odbor učiteľstvo biológia-matematika. Otvor fórum »
30. 6. 2014 22:49
2
Študijné
Neviete prosím na akej adrese má študijné oddelenie pedagogické fakulta UK? Viem že si to stačí vyhľadať na ich stránke ale mne tú stránku nechce zobraziť... proste mi nejde... :-/ Prosím mohol by mi to niekto nájsť? Ďakujem... Otvor fórum »
30. 6. 2014 22:38
2
STU SvF
Otázka do publika, ide niekto z vás na Stučku na stavebnú fakultu? Ak áno máte už internát vybavený? a čo sa týka štipendia, kedy sa má vybavovať? môže sa už teraz či až v septembri pri nástupe? Otvor fórum »
30. 6. 2014 22:18
23
Brigáda popri vysokej
Ahojte.. Brigáduje tu niekto popri vysokej? dá sa to resp. stíhate sa učiť atď ? ; ) Otvor fórum »
30. 6. 2014 17:52
5
FMFI EFM
Ahojte, kto ide na ekonomicku a financnu matematiku? Mam tu nejakych potencionalnych spoluziakov? :) Otvor fórum »
30. 6. 2014 17:02
4
Vylucenie zo studia
Som prvak za cely rok mam 5 kreditov, uz od konca februara som nebol v skole, nedal som im ani index. kedy mi uz pride papier ze som bol vyluceny zo studia ? Poslu mi spolu s... Otvor fórum »
30. 6. 2014 16:55
1
MUNI telocvik
Caute, rad by som zistil ako to je s telesnou na MUNI, konkretne Zimní výcvikový kurz snowboard. Snowboardujem 8 rokov takze uz co to viem; ) ale bojim sa ze ma tam ako prvaka nezoberu. Neexistuje... Otvor fórum »
30. 6. 2014 16:50
6
Odhlásenie z vysokej školy
Ahojte, ak by som šla na zápis a potom by mi prišlo z inej školy na ktorú chcem ísť radšej že ma vzali na odvolanie čo mám robiť? môžem sa ísť odhlásiť z tej prvej školy?? máte... Otvor fórum »
30. 6. 2014 15:27
19
PriF UK BA
Ahojte, prosím vás, tí, ktorí ste sa hlásili na túto fakultu, prišiel vám už definitívny list o prijatí? Lebo mne ešte nie a začínam mať dosť obavy... Maturitné vysvedčenie som posielala na začiatku mesiaca a stále... Otvor fórum »
30. 6. 2014 14:05
9
Povinné očkovanie
Ahojte, potrebovala by som poradiť ako je to s poplatkami za povinné očkovanie proti hepatitide B, ked idem študovať fyzioterapiu na SZU. Vakcínu si budem musieť hradiť sama, alebo mi to preplatí poisťovna kedže očkovanie mám povinné? :) Otvor fórum »
30. 6. 2014 12:37
3
Chorvátčina
Čaute, je tu niekto kto študuje prekladateľstvo : chorvátčina (plus iný jazyk) ? Chcela by som sa popýtať, najlepšie na UK že ako ste spokojní s profákmi, hodinami a tak celkovo či vás to baví, či... Otvor fórum »
30. 6. 2014 12:23
8
Výber odboru
Ahojte :)Potrebovala by som poradiť. Aktuálne sa rozhodujem na aký odbor pôjdem na zápis. Prijali ma do Trnavy na Trnavskú univerzitu a mám odbory Predškolská a elementárna pedagogika a druhý kombinácia predmetov Slovenský jazyk a anglický jazyk. Každý ma na Otvor fórum »
30. 6. 2014 11:45Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty