Aké veci/ľudia/situácie vás najčastejšie rozhodia/iritujú, napriek tomu, že sa vás absolútne netýkajú? (viem, že sú tu mnohí morálne najsprávnejší a tolerujú úplne všetko, ale určite má každý slabosť :D)
napr. mňa úplne irituje, keď má partner bordeľ, hoci len vo svojích veciach, ktoré na mňa nijako nevplývajú a nezavadzajú okrem toho, že sa na ne musím pozerať :D alebo keď sem chce dať nevkusný kus nábytku/doplnku ktorý absolútne neladí s ničím :D
a tiež si neviem pomôcť, ale iritujú ma akýkoľvek pózeri :D napriek tomu, že sa ma to absolútne netýka a častokrát sú to dobré veci, ale ako teraz tá iniciatíva bez slamky a enviro ľudia zo dňa na deň
tvári sa, že má 3 roky
Oostende - Kappelmeister Birdzu
neviem, ci prave ircionalne (hehe) ale urcite k ozratym jedincom ... a k ozratym zenam obzvlast... a potom k nevzdelanym tupcom a nabozenskym fanatikom, ortodoxnym vegetarianom a veganom, k ludom, ktori nedokazu ani po silnej argumentacii zmenit alebo aspon poopravit svoje nazory, proti kotlebovcom, smerakom a polit. fanatikom...
@3 podobne :D a tiež až príliš premotivovaný, ti čo všade boli a všetko vedia. A ešte ked má niekto fb nástenku zaondenú motivačnými citátikmi a hlbokými múdrosťami o levoch a ovciach, väčšinou teda miesiči zvyknú mať takého ,,drsniacke" nástenky :D
ako už bolo spomenuté, workoholici, premotivovaní karieristi, príliš naivní ľudia ktorí nevnímajú reálne nebezpečenstva alebo ich prehliada ju, všeobecne ak sú ľudia extravagantní alebo púšťajú na svoje správanie alebo výzor pozornosť, som netolerantny na netoleranciu voči dôležitým veciam (za to sa da dosahy veľa vecí), neporiadok alebo chaos alebo vnik zmeny do zaujlzivaneho harmonogramu ktorý mám je pre mňa tiež veľmi ťažko stráviteľné potrebujem si robiť minimálne deň vopred (ideálne dva) časové programy...doslova som alergický na spontannost
-vadia mi prilisni egocentristi a do seba zahladene typy -ludia,co su zavisli na nakupovani (ci uz make upu alebo handier) -vadia mi ludia,co propaguju,ze maso je jedina a najlepsia vec na svete (nevadia mi masozruti vo vseobecnosti.aj ja si sem tam dam),ale vadi mi,ak sa ma niekto snazi prehovorit,ze je to naj a ze vsetci by to mali jest kazdy den a furt
Nemam rada ten typ prilis sebavedomych extrovertnych ludi vsade hlasajucich svoje karierne ci studijne ambicie, pricom ich jedinou silnou strankou je komunikacia s ludmi (resp. viac jej forma nez obsah) a v skutocnosti su tak priemerne nedosledni, vo vsetkom hladajuci tu najlahsiu cestu (najma vytvorenu pomocou medziludskych vztahov) bez toho, aby sami vynalozili nejake potrebne usilie (napr. na splnenie tych svojich ambicii, ktore aj tak vzdy stroskotaju).
php - hnusna syntax, hnusne logo, hnusna dokumentacia apple produkty - lebo ble.
ludi ktori mainstreamove media povazuju za bezvynimky jediny relevantny zdroj informacii a veci vnimaju ciernobielo (napr. clanok z hlavnychsprav NEMOZE byt pravda, a nemusim ani argumentovat preco, a ak ti to vadi si "konspirator")
virtue signalling (okate, pokrytecke sebaprezentovanie vlastnej dobrosrdecnosti a inych uslachtilych vlastnosti a postojov, dost okato za ucelom ziskania si socialneho statusu podobne zmyslajucich ludi)
ludi ktorych primarna "diskusna strategia" je tzv. "strawman argumetnacia" - prevracat co druhy povedal a argumentovat voci niecomu co z jeho strany ani nezaznelo - lebo voci tomu co naozaj trvrdi oponovat nevedia
ludi s komplexami ktorym vadia uspesni, sebavedomi a snazivi ludia
Nič na svete ma nevie tak vytočiť ako mlaskanie, to neprekusnem ani milovanej osobe :D potom skákanie do reči, pomalú chôdzu a non stop pridávané selficka s citátikmi
1.biomatky a všetci čo po prečítaní 3 článkov majú pocit, že sú lekári 2.ludia, čo odmietajú ísť na chirurgiu, lebo choroby tela pochádzajú z duše a teda jebat ten absces, začnem meditovať 3. Pokrytci 4. Ľudia, ktorí sa šplhajú hore tak, že ľuďom šliapu po hlavách
26 ročná žena
Kráľovstvo Tatranského čaju, expressive writer
farizejov, tých, čo vidia svet čiernobielo, náboženských, politických a iných ideologických fanatikov, fanatických vegánov, fanatických obhajcov migrácie a islamu, ľudí, čo preceňujú svoje schopnosti a tých, čo žerú veci okolo myslenia k bohatstvu a systém MLM, tých, čo praktizujú projekciu a hľadajú na druhých chyby, ktoré oni sami majú a zatĺkajú ich, ľudí, ktorí sa snažia argumentovať svoju pravdu vyšším vekom
@riddler to, ze niekto zdiela sracky neznamena, ze je premotivovani. Prave tito jebovia vacsinou sedia so zalozenymi rukami a cakaju, ze si uspech vymodlia tymi pripecenymi citatikmi.
Mne zas vadia flakaci. Dezorganizovani ludia. Bordelari. Malomestiactvo. Netolerancia. Ludska hlupost. Vlastne hey, vsetko, co ma serie sa da zaskatulkovat ako ludska hlupost! :D Okrem mlaskania a podobnych zvukovych prejavov. Ja viem, ze niektori ludia za to nemozu, ale do pici...
Zomri hardcorefans. Elán Desmod.. ľudia čo si myslia že majú na prechode vždy prednosť a nepozrú sa vľavo vpravo len sa hádžu ako veľryby na súš..trúbiči keď je pol sekunda orange na semafore .ľudia čo sa nevedia odviazať bez pomoci alkoholu na zábave..a morbídne obézny ľude.....overkill psíčkari mačkári.. a ľudia čo nemajú radi ľudí a malé deti..najviac hate na ľudí čo sa rozhodli žiť inak nie ako určuje štát a spoločnosť..a etatisti..(aká musíš voliť lebo)
Vacsina veci bolo vymenovana, ale tak, co sa tyka sucasnych trendov, tam som dost kriticky. Ide o to, ze vznikaju skupiny, hnutia, ktore proti niecomu alebo za nieco bojuju, ale absolutne nemaju uceleny, komplexny pohlad na vec. Nechapu ako svet funguje a ziju si vo svojej trendovej EKO-VEGAN-FREEMIND-FITNESS bubline...je to na dlhu diskusiu...
Názory k téme
7 ročný chlapec
Prešov
a tiež si neviem pomôcť, ale iritujú ma akýkoľvek pózeri :D napriek tomu, že sa ma to absolútne netýka a častokrát sú to dobré veci, ale ako teraz tá iniciatíva bez slamky a enviro ľudia zo dňa na deň
tvári sa, že má 3 roky
Oostende - Kappelmeister Birdzu
11 ročné dievča
V ✝emnu spanilém
27 ročný muž
Turiec
27 ročný muž
Turiec
27 ročný muž
furt rovno a dzig do ľava :P
hrá sa, že má 0 rokov
20 ročné dievča
Republika východu
22 ročné dievča
parkovisko za Viedňou
30 ročný muž
joker birdzu
26 ročný muž
RK
23 ročné dievča
Londýnčanka
28 ročný muž
Bratislava
26 ročná žena
-ludia,co su zavisli na nakupovani (ci uz make upu alebo handier)
-vadia mi ludia,co propaguju,ze maso je jedina a najlepsia vec na svete (nevadia mi masozruti vo vseobecnosti.aj ja si sem tam dam),ale vadi mi,ak sa ma niekto snazi prehovorit,ze je to naj a ze vsetci by to mali jest kazdy den a furt
19 ročné dievča
26 ročný muž
apple produkty - lebo ble.
ludi ktori mainstreamove media povazuju za bezvynimky jediny relevantny zdroj informacii a veci vnimaju ciernobielo (napr. clanok z hlavnychsprav NEMOZE byt pravda, a nemusim ani argumentovat preco, a ak ti to vadi si "konspirator")
virtue signalling (okate, pokrytecke sebaprezentovanie vlastnej dobrosrdecnosti a inych uslachtilych vlastnosti a postojov, dost okato za ucelom ziskania si socialneho statusu podobne zmyslajucich ludi)
ludi ktorych primarna "diskusna strategia" je tzv. "strawman argumetnacia" - prevracat co druhy povedal a argumentovat voci niecomu co z jeho strany ani nezaznelo - lebo voci tomu co naozaj trvrdi oponovat nevedia
ludi s komplexami ktorym vadia uspesni, sebavedomi a snazivi ludia
30 ročný muž
Bratislava
29 ročný muž
26 ročná žena
Smultronställe
25 ročná žena
2.ludia, čo odmietajú ísť na chirurgiu, lebo choroby tela pochádzajú z duše a teda jebat ten absces, začnem meditovať
3. Pokrytci
4. Ľudia, ktorí sa šplhajú hore tak, že ľuďom šliapu po hlavách
hrá sa, že má 0 rokov
hrá sa, že má 1 rok
A k mlaskaniu
26 ročná žena
Kráľovstvo Tatranského čaju, expressive writer
hrá sa, že má 1 rok
a witch of the woods
Mne zas vadia flakaci. Dezorganizovani ludia. Bordelari. Malomestiactvo. Netolerancia. Ludska hlupost. Vlastne hey, vsetko, co ma serie sa da zaskatulkovat ako ludska hlupost! :D
Okrem mlaskania a podobnych zvukovych prejavov. Ja viem, ze niektori ludia za to nemozu, ale do pici...
hrá sa, že má 1 rok
a witch of the woods
Do pice.
7 ročný chlapec
22 ročné dievča
based in Brno
25 ročná žena
hrá sa, že má 1 rok
Tomb of the Mutilated
komunisti
volici lsns
deti s reprakmi